• Skyline
    1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról
    2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás)
    3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
    4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot
    5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
    6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
    7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt! (FIGYELEM, a hálozati helyek,vagy a munkacsoportokon keresztűl nyisd meg a képfájlt,mert különben nem ér ez az egész semmit)
    8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
    9, jjobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
    10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
    12, indítsd el újra már fut is a játék!

Ez van a txt-ben ahogy elnézegettem jópár embernél nem müxik passz hogy miért mert jpár embernél meg müxik.
    Én így végigcsináltam csak a végén mivel félreolvastam nem a játákot indítottam ujra hanem a gépet:)
    Utánna játéindítás és hibátlanul müxik...
    Hogy ennyi szenvedést ez megér-e? Hát nemtom..:)
    Amúgy nincs olyan hogy feltörhetetlen játék...Ha foglalkoznának a védelemmel (márpedig fognak mert ha ezt bevezetik akko gázvan) akkor úgyis feltörik elöbb utóbb...