7285
  • 3P
    Hát komolyan mondom hogy ez már több, mint VICC, ami itt folyik...
    Alexease illetve a többiek is nem véletlenül írták az NFORCE-t. Eddig még nem igazán láttam olyan crack-kelt játék megjelenést, amit ott ne írtak volna meg. Elhiszem hogy vannak nála jobb oldalak, de akkor homályosítsatok fel róla, hogy melyikek is azok az oldalak, mert tényleg érdekelnének! Nem beszélve arról, hogy ott egyáltalán írják-e hogy kijött nemhiszem!
    Itt Magyarországon (talán külföldön is) 1-2 fizetős FTP oldal ráált arra, hogy kamu anyagokkal kicsalja a pénzt a zsebekből. Erre itt jóindulatuan szólunk, hogy vigyázzatok vele erre ilyen vitába torkollik. Persze lehet itt hinni mindenbe, de vélemyénem szerint teljesen felesleges, és csak flame lesz belőle. Egyébként tőlkem mindenki azt szed le amit akar, és annyiszor ahányszor akarja engem abszolút nem érdekel... :)
    Eddigi tapasztalataim szerint kár is különbözö "törésekről" beszélni, amig nem lesz kint az NFORCE oldalán, vagy más olyan oldalon, ami állítólagossan jobb attól! Szóval meiyik is az az oldal, esetleg oldalak?

Ha valaki ma játszani akar akkor annak két lehetősége van:
    1. Megveszi
    2. Kipróbálja azt a hálózatos módszert, ami már több embernél működött, de az olvasottak alapján nem mindenkinél...
  • balintka
    Engem is érdekelne!
  • Alblink
    Mar lecsereltek pl:a seven warez oldalon a toca2 valami ujjabra azt ha valaki kiprobalja irja le hogy mukodik e normalisan.elore is koszonom
  • balintka
    Hali! A http://request.atw.hu/-n van DEVIANCE-s verzió!!!
    Próbálta már valaki?
  • Fikusz
    Alexease láma vagy te öcsém s az is maradsz.
    Fingod sincs a dolgokrol csak járatod itt a pofád.
    Senki sem kiváncsi a hülye beszólásaidra.
    Ki a faszom vagy te hogy leszólod az embereket ugy, hogy azt sem tudod kivel beszélsz??
    Ugygondolom énsem vettem a bátorságot(idáig), hogy bárkivel igy beszéljek, szoval (tisztelettel) megkérlek most hagyjuk abba mert senkinek sem hiányzik a flame.
  • joe69
    majdha ezt a starforszot rarakjak hl2-re meg driv3r-re, akkor biztos fel lesz torve:)
  • Ferike1111
    HA valakinek megy az a DragonHeartos verzio akkor jelezze mármert mondjuk még nincs lenn a "Deviance"-s de ugy tünik akkor hogy ez nem fog müködni
    De mostmár állítolag tényleg van egy egygépes megoldás:))
  • Skyline
    1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról
    2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás)
    3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
    4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot
    5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
    6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
    7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt! (FIGYELEM, a hálozati helyek,vagy a munkacsoportokon keresztűl nyisd meg a képfájlt,mert különben nem ér ez az egész semmit)
    8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
    9, jjobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
    10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
    12, indítsd el újra már fut is a játék!

Ez van a txt-ben ahogy elnézegettem jópár embernél nem müxik passz hogy miért mert jpár embernél meg müxik.
    Én így végigcsináltam csak a végén mivel félreolvastam nem a játákot indítottam ujra hanem a gépet:)
    Utánna játéindítás és hibátlanul müxik...
    Hogy ennyi szenvedést ez megér-e? Hát nemtom..:)
    Amúgy nincs olyan hogy feltörhetetlen játék...Ha foglalkoznának a védelemmel (márpedig fognak mert ha ezt bevezetik akko gázvan) akkor úgyis feltörik elöbb utóbb...
  • Alexease
    Fikusz & Roland04
    Latom friss lamak vagytok, most kezdtetek az ipart:) Csak azert nem vagytok "unregek" mert mar nem lehet:) Ha mar fingotok sincs semmirol, legalabb ne jarassatok le magatokat. De ha jol lattam, van meg itt nehany hasonlo kaliberu ember:))
  • Alexease
    "Note:
    There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
    If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
    Immersion and Deviance!"
  • djcom
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?
    3 Toca Race Driver 2 (c) Codemasters 3
    AÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂU
    3 3
    3 Date : Jun 6, 2004 Protection : Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemü 3
    3 Size : 1 DVD Game Type : Racing 3
    3 3
    ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ?
    3 Requirements : WIN-98/ME/2000/XP, P3-1000mhz, 256mb ram, DirectX9 3
    AÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄU

[ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú

ToCA Race Driver 2 contains the most diverse range of motorsports (including Open Wheel Grand Prix,
    Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally, Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing,
    Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars) ever seen in a racing game, including the DTM and V8 Supercars licenses.

The game features 35 high-powered, aspirational cars such as Aston Martin and Jaguar. The 31 Race Locations
    offer 48 tracks which provide the ultimate racing experience and are a combination of real licensed tracks and fictional tracks.

The immersive story line adds to the excitement by following the player’s progression through the ranks of the racing world.
    The reality TV style captures the competitive intrigue of 12 drivers battling their way to the top: driving for a Grand Prix team.

-31 championships covering 15 different motor racing styles including Open Wheel Grand Prix, Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally,
    Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing, Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars

-35 Aspirational Cars, including Ford GT, Aston Martin Vanquish, Jaguar XKR, Nissan Skyline and AMG-Mercedes CLK.

-31 Licensed and Fictional global Race Locations offering 48 tracks including Hockenheim from the German DTM series and Surfers Paradise
    from the Australian V8 series.

-Up to 21 Cars on track at once, battling for position.

-Highly sophisticated physics and handling engine, which combines the instant rewards of an intuitive racer, with the subtlety and nuances
    commonly associated with a simulation delivers incredibly playable realism.

-The most realistic damage engine ever featured in a racing game affects the performance of every car. Windows smash, doors can be ripped open,
    and wheels torn from their axles. A head on collision can leave the player’s car a complete wreck of twisted metal!!

-Full online play for all platforms and System Link mode for Xbox.

-The AI will show controlled aggression, making the AI drivers appear very competitive but avoiding unnecessary shunts and bumps.

-A stunning new render engine, will allow for super smooth sixty frame per second graphics, as well as a host of enhanced graphical and video effects such
    as realistic motion blur and true depth of field.

-Interactive storyline drives you through all 31 Championships

[ Install Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
    -Unrar
    -unplug you're cd-rom/dvd-rom or you're cd-writer/DVD-writer
    -You must have 2 PC-s connected in LAN! Copy the .ISO to one of the PC,and put it in a network shared directory
    -install Dameon Tools 3.46
    -Mount the Image though the LAn network,but don't forget to click on the emulation>>all options on button
    -Install the game
    -when the game shows an error about an invalid key input this one:SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
    -it should now work,so Play!;>

Note:
    There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
    If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
    Immersion and Deviance!

[ Greetings ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
    Divine, CSiSO, Confusion, Centropy, Phase, Ecz
    Accession, Fmi & Tftiso
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?
    3 GAMES DEVELOPERS DESERVE YOUR SUPPORT. IF YOU ENJOYED THIS PRODUCT, 3
    3 PLEASE CONSIDER BUYING IT. WE DID. 3
    AÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄU
  • Fikusz
    Basszus
    Ki a tökömet érdekli az nforce???
    Mi a lof*** fényezitek annyit???
    Qrva sok oldal és hely van ami jobb és faszább nálla.
    Arrol meg, hogy ti nemismertek mást az a ti dolgotok.
    Tisztelet a kivételnek!
  • roland04
    Miért szólsz bele ha egyáltalán nem érdekel a téma. Inkább meg se szólalj.
  • roland04
    Miért vagy ennyire biztos a NFORCE-ban. Szerinte egy nagy szar az a oldal.
  • Alexease
    NINCS JO warez verzio, es NEM is lesz, amig az NFORCE-ra nem irjak ki korrektul!!!

Szerintem be is lehetne zarni a topicot ideiglenesen, mert a warez-en kivul semmi ertelmes hozzaszolas ugy sincs:)))
  • fitutufi
    TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt ez már jó verzió ???
  • 3P
    Ha ennyire tartod az autos játékokat akkor mi értelmét látod itt flame-elni?
  • davos80
    Lehet, hogy már írták, de akinek kell még, az letöltheti innen : http://gamelib.fw.hu/
  • Rusy
    ennek a szarnak ennyit kínlódni, még ha a half life 2, vagy a STALKER-ről lenne szó, vagy valami nagy starégiáról, bocs ez csak az én véleményem, én autós játékkal max 10 percet játszok...
  • nezolder
    rolnad04! te a #2334 -es hozzászólásban emleggettél valami registry cleanert amit aztán meg is küldtek neked! El tudnád nekem is küldeni???? Nagyon kéne!!
  • Alexease
    Sajnos ez van:(( Magyarorszag. Kint ez 2-3 orai kereset, nalunk 2-3 napi. 2-3 orai fizetesemet en is raszannam barmilyen jatekra, amivel lehet hogy csak 1 hetet jatszok, de 2-3 napi fizetesemet jol meg gondolom hogy mire koltom.

En speciel a demo megjelenese utan elhataroztam hogy megveszem, mert nekem annyira tetszik, de meg mindig nincs meg. Ha minden jol megy akkor jovo honap elejen meg lesz:PPP Kiveve, ha megtalal az elektromosmuvek (is) :))
  • KG21
    1 hétig ellennék vele, de pénzt kiadni rá...
  • Alexease
    Kivancsi lennek, hogy ebbol a sok-sok emberbol aki ide bejar warez utan sirni, ha sikerulne feltorni, megszereznek ingyert, mennyien jatszanak vegig becsuletesen, meddig lenne fent a gepukon.
    Valszeg az emberek nagyreszenek csak azert kell, mert ujdonsag meg autos meg kell a gyujtemenyebe;)) Akinek igazan kell, erdekli, az azert 3-4 honap alatt biztos osszetudna szedni 9900 HUF-t hogy megvegye.
  • nezolder
    #2584 <---- nem tud senki se segíteni????
  • Crem
    Akkor dobd már ide a .txt file-t...
  • Koxminator
    aham, és sms-t kér ahhoz is, hogy megnézzem, egyáltalán milyen fileok vannak fent...ebből is pénzt csinálni...és milyen az a nagy megoldás? amit itt írtak LAN-os megoldás? vagy melyik?
  • Skyline
    http://macskam.fw.hu/

Nekérdezzétek hogycsaptam be kukacot a pont helyet....passz:)
  • Skyline
    Oké kilehet javítani a topicot VAN működő warez váéltozatu toca kicsit körülményes indítással DE MEGVAN HGYKELL MŰKÖDÉSRE BÍRNI!!!Lepróbáztam müxiiiiik:)
    http://[email protected]
  • Rookie
    Jham értem.. Szal ugyan ott vagyunk ahol eddig.. áhh mind1.. akkor várni kell..
  • nezolder
    ugyanaz van ott is, csak leirták mellé a networks-ös módszert és most azzal nagykodnak, hogy ök kitalálták hogy kell elindítani!
  • Rookie
    De amugy 7wrz ről is leszedték pedig tegnap még fent volt..
  • Rookie
    Miért ott müködő RD2 van télleg?
  • nezolder
    igen azt
  • bazza
    A Top Warez 40-ben az első 5-10 helyen lévő bannerekben:
    "TOCA Race Driver 2 ISO"
    Így reklámozzák magukat?!Hát nem Szemétség!

De a gamelib-nek ez van a bannere alatt:
    "MŰKÖDŐ TOCA RACE DRIVER 2!!! CSAK NÁLÚNK AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN,MERT MÁSHOL NEM MŰKÖDIK (ez igaz) !!"

A Kva annyukat....
  • Scholes18
    Srácok! Elöbb-utóbb csak lesz vmi ne aggódjatok!
  • Rookie
    Jham a téma még mindig az hogy nincs Crack hozzá? :\ Szal kár próbálkozni..
  • BaziJoe
    Ok Köszi!
  • Koxminator
    egy német siteról van, ahol a fórumban is leírták, hogy nem műxik, meg 1 haver is letöltötte és kipróbálta, onnan
  • KG21
    kipróbáltam ezt a virtual pc nevű progit. Megkreáltam a masinát, de amint a startra kattintok kifagy a gépem:(
  • BaziJoe
    Honnan szeded,hogy kamu?