• Clava
    Nemtudom de nagyon jó lenne már hogyha valaki feltörné ezt a gammat. mert azért 10.000 Hufot nem fogok kiadni érte és semmi más gammáért se pedig tuti hogy jó játék már csak a képekből és a demóbol is kiindulva.a másik pedig olvastam vissza hogy volt hogy kinek mi a top 5- 10 kedvenc autós gammmaja nem is tudom végülis majdnem mindegyik eggyenlő sulyal bír tehát a számok nem azt jelentik hogy most az a leggjobb meg mivel szeretem a régi játékokat ezért az is latba vettem így hát nekem az
    1.Colin 1,2 (nagyon sok jó kis verseny volt haverrokkal)
    2.NFS 5 (akkor eléggé jó garfika és élethű NEM Arkádos irányítás és lehetett keresztbe menni)
    3.NFS 1,2 ( Ezzekel nagyon sokat játszottam annakidején akkor ez volt az Autos gammak Csúcsa)
    4.Stuns ( A main napig sincsen ien játék amibe ennyire lehetne zúzni a kocsit és ennyire érdekes pályákat építeni de ott lesz majd a CarshDay)
    5. Rallymaster (ennek is eléggé jó az irányítása jó pályák)
    6. LFS (Nagyonjó élethű irányítás nem olyan hogy 220al bevesezel egy hajtű kanyart)
    7. NFS Underground, és még a Street legal 1,2 ( Bár a legálnál vannak kifogások grafika gépigény de azért a tuningolási lehetőségek nagyon jók mármint az élmény hogy összedobsz 1 full izom gépet nem ugy mint az NFS be hogy csak fogod part oké és csá.)
    8. Rally Throphy ( tök jó volt a rég 50-60 éves járgányokkal kenni főleg az elég szokatlan irányítás miatt )
    9. Toca race driver 2 ( a Sok mód meg stb...)
    10. GTR ( bár ez még nem jelent meg de már a demója is nagyon tetcik nagyon jó hangok király irányítás nagyon isten gamma lesz)