TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klon, de nemtudni,hogy megy-e, allitolag ki kell huzni az osszes ides cd/dvd irot/olvasot es akkor megy mountolva, a Ganglandnal igy volt asszem, annak is ugyanaz a vedelme mint ennek.
En mar egy kicsit megkavarodtam😊)
Ez most a DJCOM tolt nem Clone-os verzio (szeruseg) ?! 😊 Kiirva DVD-re biztos hogy nem megy? Tesztelte mar kint valaki, vagy a hasonlo vedelem miatt mas jateknal ez mar tapasztalat hogy Clone-al sem megy?
Bar ha jol lattam, lassan kezd beindulni a warez😉 Az utobbi nehany napban mar napi 2-3 progit feltoltak😉 Ha meg is kell ehez valami crack, talan amire lejon nekunk is (2-3 nap) addigra lesz crack is😉)
Ez most a DJCOM tolt nem Clone-os verzio (szeruseg) ?! 😊 Kiirva DVD-re biztos hogy nem megy? Tesztelte mar kint valaki, vagy a hasonlo vedelem miatt mas jateknal ez mar tapasztalat hogy Clone-al sem megy?
Bar ha jol lattam, lassan kezd beindulni a warez😉 Az utobbi nehany napban mar napi 2-3 progit feltoltak😉 Ha meg is kell ehez valami crack, talan amire lejon nekunk is (2-3 nap) addigra lesz crack is😉)
"csakhogy azok meg gondoljanak arra vissza, hogy hányszor van versenyhelyzetben, hogy elmérnek egy kanyart és akarva-akaratlan kicsúsznak a fûre."
Versenyhelyzetben joesetben nem a határokat feszegeti az ember hanem a megszokott köröket probálja menni amit biztonsággal tud,ugy viszont nem igen méred el a kanyart...
Ha belegondolsz,inkább vegyél be egy másodpercel lassabban egy kanyart minthogy kicsusz ,mert az legalább 3-4-5 mp...Szal nem kell versenyhelyzetben feszegetni a határokat,és akkor nem fog dobálni a füvön az auto...
Versenyhelyzetben joesetben nem a határokat feszegeti az ember hanem a megszokott köröket probálja menni amit biztonsággal tud,ugy viszont nem igen méred el a kanyart...
Ha belegondolsz,inkább vegyél be egy másodpercel lassabban egy kanyart minthogy kicsusz ,mert az legalább 3-4-5 mp...Szal nem kell versenyhelyzetben feszegetni a határokat,és akkor nem fog dobálni a füvön az auto...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Hohó! Meg rájöttünk valamire. A suliban több gépre is fölraktuk a demót. Bizonyos konfigurációkon (nem tudni mi határozza meg) a füvön az autók dobálják magukat. Szal akinek ilyen van az már hátrányból indul. Na ilyenkor jönnek azok akik azt mondják hogy nem kell a füvön vezetni, csakhogy azok meg gondoljanak arra vissza, hogy hányszor van versenyhelyzetben, hogy elmérnek egy kanyart és akarva-akaratlan kicsúsznak a fûre. Nem kell szándékosság ahhoz hogy a füvön menj.
Meg mi van már a fullal? Sikerült valakinek már végre föltörnie? Nehogymár pont ez ne jöjjön ki a becsületes varezolóknak...már alig bírok magammal!
hmmm....asszem megjavult, de most a hang mindegy (mondjuk ezt sem értem, mert neten meg mindíg van hagnom..LAN-ban meg ritkán nyomom). Szal a kocsik színére visszatérve, errõl kinek van valami infója?
Egyébként SBLive....így van. A gyorsítást majd megnézem.
Egyébként SBLive....így van. A gyorsítást majd megnézem.
Na nem akarok telhetetlen lenni, de a kocsik szinét mivel lehet állítani? Vagy az a lehetõség nem ebben van? Meg sajnos egyszer elállítottam a hangokat (nincs motorhang....poénból megnéztem) de most meg nem tudom visszaállítani, és az újrainstall sem segít. Hol lehet ezt állítani, mert még a hardwaresetup.exe-nél sem tudom állítani
!
!kösz...bár a kettessel most nem sokra mentem...remélem ez segit majd (pont az oulton-t nem tudtam betölteni)
Ezt a file-t tolsd le: Track Selector
Figyuszka! Úgy válaszolj hogy egy láma is megértse! Azt se tudom mijaza BHMS! A Bittorent progi ismerõs (mert régen azzal lehetett csak asszem a HL2-t leszedni), de most konkrétan mit kell csinálni? HELP PLZ!
Csak hogy lássátok:Nem kamuzok....

😞
biztos nem kamu valoszinu azert lassult be,mert mar csak 1 embertol tudod tolteni, masnak nincs meg
akármilyen formában meglesz,meg fogom osztani
Elég szar a pály😞
3 giga van lenn,de rettenetesen belassult a letöltés😞((
Már kezdek benne kételkedni.
És mi van ha csak kamu?
3 giga van lenn,de rettenetesen belassult a letöltés😞((
Már kezdek benne kételkedni.
És mi van ha csak kamu?
Na jo, bebujok az asszony mellé és majd reggel melo elött jövök.Reméljük addig is a legjobbat.Állitolag a jövö hét a helyreállások hete lesz. Na pá.......

HEEELP!
Hogyan lehet olyan szervert indítani a demóban, hogy DTM-mel menjünk Oulton-ban? Meg amikor indítottam network-ben szervert egyrészt volt közönség meg vaku meg minden, ez a jobbik része, de a füvön dobálta magát ide-oda kocsi. Ez mitõl van? Mit kell állítani hogy a füvön lehessen csúsztatni a gépet?
Hogyan lehet olyan szervert indítani a demóban, hogy DTM-mel menjünk Oulton-ban? Meg amikor indítottam network-ben szervert egyrészt volt közönség meg vaku meg minden, ez a jobbik része, de a füvön dobálta magát ide-oda kocsi. Ez mitõl van? Mit kell állítani hogy a füvön lehessen csúsztatni a gépet?
en nem probaltam, de mas igen
amugy pont most jott ki a gangland(februarban jelent meg) aminek ugyanaz a vedelme mint ennek a jateknak
amugy pont most jott ki a gangland(februarban jelent meg) aminek ugyanaz a vedelme mint ennek a jateknak
Honnan lehet letölteni a gamet???
Mert nekem a torrentel ami meg lett adva nem jön.
Mit kell csinálni hogy töltse a torrenttel ?
Mert nekem a torrentel ami meg lett adva nem jön.
Mit kell csinálni hogy töltse a torrenttel ?
Next PC upgrade: 2022
Akkor talán korai kijelenteni, hogy nem müxik 😊
Mondom elöször x2-se müködött emulálva,okés nem ez a védelem meg minden,de akármi megtörténhet 😊))
Mondom elöször x2-se müködött emulálva,okés nem ez a védelem meg minden,de akármi megtörténhet 😊))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Pont errõl volt szó korábban!
Állítólag Alcohol-lal van clonozva, amit a jelenlegi Daemon nem ismer fel. Ha meg átkonvertálod, akkor viszlát védelem, úgy meg viszlát crack nélküli indíthatóság...
Állítólag Alcohol-lal van clonozva, amit a jelenlegi Daemon nem ismer fel. Ha meg átkonvertálod, akkor viszlát védelem, úgy meg viszlát crack nélküli indíthatóság...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
biztos h nincs crack hozzá?Amig huzzuk közbe keresünk hozzá vagy addig talán lesz valahol mire letöltjük.
Azaz ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Djcom! Szerintem elment mindenki torrentezni. Estére lent lesz? tehát akkor már ha minden jol megy este huzhato ??
Talán holnap estére leér.
Bár ma eléggé belassult😞
Bár ma eléggé belassult😞