• 3P
    Ismét TOPIC OFF!!!

Hülyha!

Ha a szegény programozok lelkivilágát néznénk és elhinnénk, hogy ez a "lopás" az ő rovásukra megy, akkor még egyet is értenék.
    Valójában nem a programozok zsebébe megy a lóvé, hanem a forgalmazóéba, amely 100% biztosan külföldi.
    Mivel a külföldiek sem törődnek a mi pénztárcánkkal mi is kevéssé foglalkozunk az övékével. Ettől persze nem érezzük magunkat hüde faszának, inkebb a kényszer szülöttének.

Bár ez nem magyar fejlesztésű progi, de ha már belevetted, akkor írnék arra is, de persze, így elmehetnénk magyar készítésű filmek, zenék és progik irányába is, akkor már miért csak a játékokat nézzük? Te ugye azokat is mind meveszed, hogy szegény színészek, operatörök, statiszták, rendezők, mindeki akinek csak köze lehet pl. egy filmhez ne legyen "meglopva"? Bocs nem személyeskedni akartam, hogy kifejezetten téged címeztelek vele.
    Szóval a magyar fejlesztésű progikhoz sokkal lojálisabban állok hozzá, és remélhetőleg állnak mások is. A lojálitást itt is meg szabja a magyar lehetőségek bővebb-szűkebb tárháza. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem csak hazafiasság alapján döntök, hanem minőség alapján is. Ha egy adott termék (legyen az játék, progi, film, vagy zene) igazán megtetszik nekem, akkor ki szoktam rá szorítani a pénzt is függetlenül attól, hogy kik készítették.

TOPIC ON!!!