7285
-
#1596 Hát ez a játék felűlmúlta minden elképzelésemet....bár nem egy NR2003 de mégis van benne valami plussz...szal ha a codies ezen az úton kezd el haladni akkor talán van remény normális játékokra.... -
#1595 Meg 2 het es nekem is meg lesz (remelem):))) Majd inditok szervert! :)))
A demoval sokat mentem online, voltak normalis emberek. Jo izgi versenyek voltak. -
Toya #1594
-
#1593 Aha, de a patchben mar van elvileg, nem? -
#1592 erre írtam a tükröt -
#1591 A Formula Ford-al kurvajo versenyeket szoktunk menni, csak egy visszapillanto kene, mert nemtudom,hogy van-e valaki mellettem, igy a kanyarokban neha megesik,hogy rahuzom valakire, vagy o huzza ram a kormanyt -
#1590 Ne legyél ennyire pesszimista! -
#1589 Hát erre mondják, hogy izlések és pofonok...
Én kipróbáltam a GTR demót is. Nem mondom, hogy rossz, mert jó a játék, de összeségében a TOCA-t jobbnak találtam... :) -
#1588 nemis lesz -
#1587 De Cracket NE KÉRJ MERT MÉG NINCS !!!!! -
#1586 Paran nyomjak, es igen, ennek is van. -
#1585 Nyomja valaki a fullt? Ennek is van sztorija, mint az előző résznek? -
#1584 A belso nezet tenyleg hianyzik, de ilyen mennyisegu autonal eleg nehez lett volna megcsinalni az osszeset. -
#1583 Amugy a karier nehezsege/hosszusaga allithato... -
#1582 Ne is hányd le magad ;) inkább szólj ha feltörték! :D -
#1581 Tasnádi Zoli írta..
És nem egészen éreztem szájízt, pont dicsérte, hogy abban kidolgozott volt a karrier mod ehhez képest :-)
Amúgy a GTR viszont agyon van dicsérve -
#1580 Nyiri! az elsö megjött az nem jó. -
#1579 Az arcade irányítással erősen vitatkoznék a demo alapján!
Iszonyat sokat játszottam vele, és határozottan nem arcade-os az irányítása. Elég sok autos játékot ismerek, az bizton állítható hogy nem egy ízig vérig kihegyezett szimuláció, de nagyon messze áll az arcade stílustól. Az autónak van tömege, érződik a csúszás határa, s az AI sem ostoba (helyezkednek, zárják az íveket, s mint írták is előttem ennek érdekében akár letér az ideális ívről).
A patch telepítésével a hírek szerint nagyon sok hasznos plusz dolog megjelenik, pl tükör, kormánybeállítás stb...
Én elhiszem, hogy lehúzták, de a legtöbb az előző rész negatív szájízével közelítették meg, s így veszve volt az objektivitás... -
#1578 Ezt a szuper játékot a Guruban eléggé lehúzták
(nincs rendes belsőnézet, nincsenek műszerek, kormány váltó, tükör, normál mód túl könnyű, pro túl nehéz, mindegyik autóban használható a kézifék, a kamion úgy viselkedik mint egy komolyabb versenyautó, arcade irányitás, holott az alcím Ultimate Racing Simulator, karrierben nincs tesztelés beállítási lehetőség, motorhangok...éit) -
#1577 Ismét TOPIC OFF!!!
Hülyha!
Ha a szegény programozok lelkivilágát néznénk és elhinnénk, hogy ez a "lopás" az ő rovásukra megy, akkor még egyet is értenék.
Valójában nem a programozok zsebébe megy a lóvé, hanem a forgalmazóéba, amely 100% biztosan külföldi.
Mivel a külföldiek sem törődnek a mi pénztárcánkkal mi is kevéssé foglalkozunk az övékével. Ettől persze nem érezzük magunkat hüde faszának, inkebb a kényszer szülöttének.
Bár ez nem magyar fejlesztésű progi, de ha már belevetted, akkor írnék arra is, de persze, így elmehetnénk magyar készítésű filmek, zenék és progik irányába is, akkor már miért csak a játékokat nézzük? Te ugye azokat is mind meveszed, hogy szegény színészek, operatörök, statiszták, rendezők, mindeki akinek csak köze lehet pl. egy filmhez ne legyen "meglopva"? Bocs nem személyeskedni akartam, hogy kifejezetten téged címeztelek vele.
Szóval a magyar fejlesztésű progikhoz sokkal lojálisabban állok hozzá, és remélhetőleg állnak mások is. A lojálitást itt is meg szabja a magyar lehetőségek bővebb-szűkebb tárháza. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem csak hazafiasság alapján döntök, hanem minőség alapján is. Ha egy adott termék (legyen az játék, progi, film, vagy zene) igazán megtetszik nekem, akkor ki szoktam rá szorítani a pénzt is függetlenül attól, hogy kik készítették.
TOPIC ON!!! -
#1576 Kösz közbe rájöttem nálam volt gond . -
#1575 nalam megnyitja az emule is, rakj fel uj verziot vagy ilyesmi -
#1574 akkor edonkey -
#1573 Nem crack kell róla. Láttam 1-2 érdekességet az akarom letölteni de ha a letöltésre kattintok megjelenik egy cim ami ugy kezdödik hogy e2k://....... Ezért kérdeztem mert nem tudom mi az a progi ami +nyitja .Emule-vel nem megy. -
#1572 emule gondolom, de az ottlevu cackek fakek -
#1571 Megtudná mondani vki hogy a GOLDESEL-röl milyen progival tudok letölteni? Nem ismerem ezt gond ez is valami fájlcserélös? -
#1570 Tomper! Köszi. -
#1569 Mé nem szoltál?? Feltörjem? -
Koxminator #1568 azbeszt is! -
djcom #1567 Faszom már!
Valaki nem igaz,hogy nem képes feltörni ezt a szuper játékot -
#1566 multidemo -
Caponee #1565 Mi van azzal a néhány szegény emberrel, aki mint programozó szeretne megélni ebben az országban de, a munkáját folyton ellopják? Azok akkor tényleg benne vannak a szarban.!! Mi van, ha pl éppen egy játékot fejleszt, és azon gondolkodik, hogy megcsináljuk a teljes honosítást vagy sem? Megéri vele foglalkozni? Hátha megveszik néhányan.. !!!! Nem tartozom ebbe a csoportba, csak megpróbálok az ő fejükkel gondolkozni.. -
#1564 Egy linket tud valaki adni a Toca 2 Multi Demohoz? Kösz. -
#1563 azt i sirtam,hogy kiprobaltuk es nemmukodik -
Koxminator #1562 3P nagyon jól mondod -
#1561 Tomper ! Van valami info crack ügybe? A multkor valami german crack várható azt irtátok,azzal mi újság? -
#1560 tudtuk, a pcdome-nal a szallitas kotlseget is ok fizetik -
Árnyvadász #1559 A cdgalaxisban lehet kapni: 9900Ft- az ára... Ha már tudtátok, akkor sorry... -
#1558 ez régi vita...nem is érdemes belemenni... -
#1557 Amugy erre valo a demo, nem? Abbol eleg sokminden leszurheto, itt meg volt ketto is, egy single megy egy offline.