bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • ceas
    Hát nem tudom, biztos megköveztek ezért, de eddig nekem nem igazán jött be:P. Aki már vezetett valódi rallyautót(én még sajnos nem), az árulja már el, hogy fékezés alatt valóban ennyire zár a kormány? Egy hangyányit megnyomom a féket a játékban, a kormány lock-ol egyből. És a valóságban is ennyire pörög öszze-vissza az autó? Egyszerűen ha valahol egy picit nagyobb gázt addok, mint kellenne, vagy ráfékezek, elkezd pörögni az autó úgy, hogy aztán megfogni se lehet. Az oké, hogy megcsúszik, vagy kicsit kifarol a segge az autónak, de ennyire?? Ami a megszabott pályán kívűl történik azt se tudom hova rakni,néhány helyen, ha letérek az útról, az autó megbolondul, irányithatalanná válik, zörög-csattog, hiába megyek pl.30-40-nel akkor is ugy ugrál az autó, mintha 120-al hajtanék. Tudom, hogy a válasz erre, hogy hát nem kell letérni az útról, nadehát ez a legnagyobbakkal is előfordul és valahogy a rally közvetitések alatt én nem sokszor láttam, hogy valamelyik nagyágyú ha lecsúszott az útról akkor igy viselkedett volna az autója, korrigálta a hibát és visszament az útra és ennyi. Jó itt se mindenhol annyira gáz, de van egy két pont ahol baromi idegesitő tud lenni.
    Na, mindegy annyira éppen nem mélyültem el a játékban, szóval lehet, ha megszokom a játék stilusát akkor még tetszeni fog, történt már sokszor ilyen, csak az a bajom, hogy amikor pl.először próbáltam a gpl-t, és attól függetlenül, hogy a játék baromi nehéz és még '60-as évekbeli forma-1-es autót sem vezettem, valahogy mégis éreztem, hogy ilyesmi lehet a valóságban is. De ugyanez igaz a nascar-al is. Az rbr-ben, meg valami miatt, valahogy nincs meg ez az érzés. Majdnem jó, de ugy érzem, mintha az effekteket, kicsit túl spirázták volna.