bannerrbr.jpg


Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • maffioso
    #19985
    Mint mondottam mindenféle beállítás nélkül egy alsókategóriás kormánnyal futottam a videóban az időket.
    A Solberg fivérek pedig (akik szerintem azért nem fakezüek) elsőre beülve egy force dynamics simulator-ba frazier wells-en mentek 2 perc alatti időt, amit én sosem tudtam.
    Mint mondottam nem vonom kétségbe, hogy hogy tudsz vezetni hiszen semmit nem tudok róla, de egy valóban jó sofőr agyban is jó, nem véletlen, hogy nem látsz sztárokat kérkedni semmilyen fórumon. Ha meg valóban jól vezetsz, akkor a gondolkodásoddal van valami gond szerintem. Nem mérvadó a rally sem egyébként, a hazai mezőny azért javarészt elég amatőrökből áll, akik rendelkeznek a megfelelő anyagiakkal. Nem véletlen nincs senki sehol a nemzetközi futamokon (tisztelet a pár kivételnek).
    Ezeket egyáltalán nem bántásból mondom, csak szembetűnőek. Valószínűleg a korábbi őrültködéseid közúton szintén kapcsolatban van azzal, hogy ennyire biztos vagy abban, hogy milyen jól vezetsz. Szerintem ezt sosem az ember saját tudata határozza meg, hanem a nyújtott teljesítménye. Kell egy adott pálya adott autó (a valóságban) ahol mész egy időt és össze tudod mérni egy nagy mezőnnyel. Mert az könnyen becsapós lehet, hogy a sok sok kilóméter alatt úgy vezettél, hogy neked tetszett. (mégegyszer mondom nem kétségbe vonom az állításod, csak fenntartásokkal kezelem)