En meg nem jatszottam season-t, az auto beallitasait se neztem meg meg alaposan, de lehet sok mindent allitgatni. Ez majd a season alatt lesz erdekes, eddig csak ismerkedtem a jatekkal. Kb. 4-5 orat jatszottam eddig vele (ez is 15 percekbol jott ossze kb.).
Szerintem azert nem lesz keves ez a 30 palya, mert mindegyiket kivulrol kell majd fujnom, hogy jot autozzak rajtuk. Tokeltesen meg kell tanulni minden egyes kanyart, bukkanot, kovet, fat. Es ez nagyon klassz! :)
Tenyleg elvezet autozni. Tetszik, hogy nem szabad mindig padlogazzal menni, es hogy tul eros fekezesnel blokkolnak a kerekek (ez kanyarodasnal, qrva veszelyes :), tehat ovatosan kell adagolni a feket. Ha mar csukott szemmel is vegig tudnal setalni a palya vonalan, akkor nagyon klassz dolgokat lehet muvelni: Joval kanyar elott bebillented az ellenkezo iranyba a verdat, majd hirtelen atrantod a kormanyt csutkara, a kanyar iranyaba, aztan csak sodrodsz es sodrodsz metereken at, neha fekezel ballal, jobbal enyhen gazt adsz, majd padloval kigyorsitasz. A replayben pedig gyonyorkodhetsz a sodrodasaidban, meg amikor hataron autozva megfogod valami irdatlan izzaszto flik-flak utan. :)
Jo sok kitartas, es meg tobb gyakorlas kell ehhez a jatekhoz, de ha nem adod fel, NAGYON meg lehet szeretni.