• mainruler
  #26
  Annyira azért nem... :)
  Nekem is sok-sok S3-as kártyám volt (Trio64V+, S3D, S4, S2K), de a Savage2000-en kívül nem igazán látom igazolva a vádakat. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy a népek miért gondolták (és gondolják most is), hogy az adott kínálatnál jóval olcsóbb S3-as kártyák majd jól odavernek az aktuális high-endnek. Mindig ugyanazt az idegesítő nyavalygást hallom mindenhonnan: Hogy ez milyen szar drivekkel jött ki, meg hogy az én XYZ kártyám hogy leveri a szintetikus tesztekben stb. stb. stb... UNALMAS!!
  Egyszer már el kéne gondolkozni azon, hogy az S3 milyen piaci szegmenst kívánt mindig is megcélozni. Hát nem a high-endet, a S2K kivételével. Ezek után nem értem a síró-rívó emberkéket, hogy mégis mi bajuk lehet. Mégis mit vártatok, de tényleg?! Könnyű a driverekre fogni, hogy ilyen-olyan-amolyan, meg béta, meg alfa. Honnan veszed az információkat? Bennfentes S3-as vagy netán? Ha pedig azt állítod magadról, hogy ilyen sok kártyát birtokoltál/birtokolsz tőlük, akkor különösen nem értem, mi bajod a driverekkel. A Savage3D meghajtóival már négy éve sem volt probléma, és az utóbbi néhány Savage4-es driver is kiváló volt, egy időben lehetett is mindenfelé örvendező emberkéket látni különféle fórumokon, hogy megtáltosodott a S4-ük. A Savage2000 legutolsó meghajtói WHQL minősítésűek, és bár nem gyorsak, teljesen stabilok és a WarIII-ig bezárólag minden hibát sikerült visszaszorítaniuk a régi játékokban. Egyébként remek, hogy így szóba került a Savage IX/MX is, ugyanis ezzel cáfolsz rá saját magadra a legjobban, mivel a Sav IX/MX SupSav IX/MX meghajtói mindig is hírhedetten jók voltak.
  Azt hiszem nem kéne bedőlni az AnandTech és Tom's Hardware szintű lapok híreszteléseinek, hanem inkább a saját szemünknek kéne hinni. Sajnos tendencia azonban, hogy ha valaki valami rosszat mond egy gyártóról vagy termékről, akkor azt a népek hajlamosak készpénznek venni ugyanúgy, mint a való életben. A rémhíreknél és rosszindulatú pletykáknál semmi sem terjed gyorsabban (a fény elmehet a véres francba...;P).

  Végezetül pedig elnézést a hangnemért, de most már aztán tényleg nagyon, NAGYON unom ezt az értelmetlen bashing-et. Bármilyen S3-al kapcsolatos hír jelenik meg a neten, rögvest ott terem 4-5 ember és elkezdik nyomni a szokásos dumát a driverekről meg hogy így a S2K, meg úgy az S2K és persze ezt átvetítik a többi termékükre is. Nem számít, hogy a hozzászólásuk semmilyen kapcsolatban sem áll a hír tartalmával, de ezek az emberek valamiért fontosnak érzik, hogy az únásig hallgatott, elcsépelt frázisaikat újra és újra közkinccsé tegyék, egyfajta kényszeres próbálkozásként (feltűnési viszketegség?), és a többiek nem kis bosszúságára.
  Nem véletlenül mondtam ezt (kinek inge, vegye csak magára szépen!): Elárulnátok, hogy kit érdekel egy DeltaChrome-os hírrel kapcsolatban az, hogy milyen véleménnyel vagytok a Savage3D-ről és Trio-ról? Miért kell mindig ezzel az üres puffogtatással indítani minden egyes rohadt hozzászólást?!?! Elég volt, de komolyan. Ha nem tudtok érdemben hozzászólni a topic témájához, akkor kérlek tartsátok magatokban a bashing-et. Senkit sem érdekel azok közül, akik idejönnek megnézni a cikket, hogy mi a véleményetek egy ötéves kártya meghajtóiról.
  Köszönöm.