Gandibá#1259
Szerintem Pelennor annyira nem gáz, és valóban Legolas-al a legkönnyebb, de Black Gate az már tényleg gáz! SZerintem az a legbrutálisabb pálya az egészben. Én azt Gandalf-al tudtam megcsinálni csak. Miután legyőzted a figurát aki hozta a mithril-t, utána jön az orkok hulláma. Én úgy csináltam, hogy az első hullámnál kétszer belevágtam a földbe a botot, így a környéken mindenki elhalt. Majd utána tunk, combókkal. Gandalnál az Orc Hewer-t ajánlom, mert azzal egyszerre sokat lehet megölni. Első 3-4 hullámig ezzel simán elviszed. Jah és hogyha valamelyik társadra rászáll egy "Boss" akkor egyből rohanj oda, és miután megölted, a társ visszakap valamennyit az életerejéből. A 4ik hullám környékén (miután bejött a film, hogy oldalról is jönnek), ugyan azt kell csinálnod mint eddig, csak figyelj Legolasra (már amennyiben Gandalf-al vagy), mert őt oldalról lentről lövik íjjal. Azt a botoddal lelövöd, és utána vigyázz, mert 2-3 "Boss" lesz bent. Ezek rászállnak a társaidra, itt nagyon gyorsan kell hentelni. Ha ez megvan, utána már nem kell sokáig bírni.. majd a végén a 3 nazgult simán levered, nem nagy gond, csak itt is gyorsnak kell lenni. Remélem sikerül.