• Andie
    Nincs nagy pörgés, de én azért beugatok megint :)

Szóval éjfél körül eljutottam oda, ahol a fószer recskázik a budin, elötte a nailgun. Szépen be is vertem az ablakot, töki kijön, nyakonvágom. Nailgun megvan, jön két másik. Nyomulnak be, nailgun 1 méterröl már nem müködik, nem tudok löni. Mire átváltanék bat-ra, agyonvernek.
    Második nekifutásra dettó, itt már bat-tal vártam öket, de kettövel nem birtam el.
    Aztán nagy nehezen, sokadik próbálkozásra elintéztem öket, ismét sokadik próbálkozásra már csak a nyitott kapu elött álló nailgunos fószer maradt - de nekem nem volt szögem. Bat-tal a közelébe sem tudtam menni, szarrá lött.
    Na itt untam meg, majd ma ismét sok türelemmel és kedvvel nekiállok :)

Néhány észrevétel :
    - mentés : igaz, kellöen sürün vannak a kazik, de azért pl a fent emlitett pályán félúton is jól esne egy quicksave. 8x újrakezdeni a budis fószertól... elég uncsi és dühitö lett a végén.
    - lopakodás : persze, ismerem ezt a feelinget, Thief fan vagyok. De akkor csiszoljuk ki a játékot ezen a téren. Alapvetö hiányosságokat fedeztem fel e téren. Megyek a folyosón, világit a lámpa, szépen, körben. Felnézek, és fekete az izzó. Sötét lámpából fény : ez nóbel dijra érdemes.
    Aztán ha már vannak árnyékok, ahol meg lehet bújni, mint a Thief-ben, akkor miért nem lehet nyakonvágni a lámpát? Ennyi realizmus azért belefért volna amellé, hogy pl mindenbe bele lehet rúgni. Mennyivel feelingesebb lenne - hogy éljek egy elöttem szóló kedves játéktárs szavával - ha egy saroknál, hogy ne vegyenek észre, összetörném a lámpát, igy sötétben tudnék közelebb lopózni. És tényleg be tudnám cserkészni a huntert, mert igy, alapban igyis úgyis meglát. IRL nem igy csinálnátok? Hagynám, hogy ontsa a 300w a fényt a fejem felett, és kisétálok szabad prédaként? áh..
    - fegyverek : nailgunnal iszonyat pontosan kell célozni, hogy használjon (igy is 3-4x kell fejbelöni a csávót), és közelröl valamiért már nem müködik. Zacskó, üvegszilánk miért 1x használatos? Leszedem a fejéröl, kihúzom a nyakából, és kész. Reality again. Bézból ütö feelinges :), kiscsávót a lépcsön kaptam el, és a feje pont egy fellépön feküdt, erre egy óvatlan ütésnél szétloccsant. Szanaszét hevert a koponyája. Uh. :)
    - Graf : kellemes, sztem nem kell jobb. Itt a hangulaton a lényeg. Ezt a Noise FX dolgot nem tudom miért tették bele. AZ elsö percben kikapcsoltam, mert iszonyatosan zavart. Van aki igy jácca?
    A tárgyak heverhetnének kicsit realisztikusabban az utcán, nem ilyen quake szerüen egy gömbben lebegve. Heverjen a földön, és ha épp ránézek, világosodjon ki, vagy ilyesmi.
    - ugrás : miért nincs? megintcsak reality...

Igy hirtelen ennyi, mostmár ti is irjatok :)