1529
  • CrucifX
    Srácok, a telepítéshez mindhárom CD-re szükség van?
  • IMYke2.0.0.0
    #435...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Braveheart
    Ez milyen játék? TPS? Hasonló a Hitman-hez?
  • jAsOn VoOrHeEs
    jah bocs aszittem már megcsináltad.:-)
  • IMYke2.0.0.0
    Még sehonnan, ugyanis még nincs kész!
    De jól haaldok vele.
    Most éppen a textúrákat magyarítom. A szövegek gyorsabban fognak majd menni. 1-2 héten belül megvagyok. De nyugalom, szerintem még előbb!

• jAsOn VoOrHeEs
    ezt a magyarosítást honnan tom leszedni mert a honlapodon sehol sem találom.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Mivel - ugye - a történetet videokamerákon át "látjuk"...

• ThugEdge
    hali,lehet gáz a kérdésem,csak biztos szeretnék lenn:mindenkinek olyan a képernyő,mint egy zavaros tv adás?mert,hogy a sztorihoz így passzol,gondolom...éppen,hogy csak az első lépéseket tettem meg
  • IMYke2.0.0.0
    Részletek a magyarításomból, hátha segítenek másoknak:

- A különbözö szinteken lévö vadászokat egy apró háromszög jelzi a radarodon.
    - A kivégzéshez osonj a vadász mögé és nyomd meg az Akció 1 gombot!
    - A zöld tárgyak kivégzéshez használhatók.
    - A zöld tárgyak ugyanakkor egyszer használatosak!
    - Nyomd meg az Akció 1 gombot a gyors támadáshoz!
    - Nyomd meg az Akció 2 gombot egy keményebb támadáshoz!
    - A kileséshez használd a Kilesés jobbra és Kilesés balra gombokat!
    - A tárgyak színkódja a típusukra utal. A zacskó a vadászok megfojtására használható.
    - A vadász kivégzéséhez osonj mögé és nyomd meg vagy az Akció 1 vagy az Akció 2 gombot! Amikor készen áll a kivégzésre, a szereplö állása megváltozik.
    - Minél hosszabb ideig tartod nyomva az Akció 1 vagy Akció 2 gombot, annál véresebb lesz a kivégzés.
    - A keményebb támadáshoz használd az Akció 2 gombot!
    - Egy támadás blokkolásához ne nyomj meg egyetlen gombot sem! Lépj hátra a támadás elkerüléséhez!

... ezek beszédes részletek, melyek talán segítenek azoknak, akik a grafikát, vagy a mozgást figyelték, miközben az üzenetek megjelentek.
    Bevallom, első alkalommal bizony én is így tettem...

• Andie
    Magyarázott valamit az elején, hogy lenyomva kell tartani valami action gombot, de olyan gyorsan elvette a feliratot, hogy nem tudtam végigolvasni. Azért jó tudni, majd meglesem :)
    Meg ki próbálom csalogatni, köszi a tippet. Már arra is gondoltam, hogy annyiszor újrakezdtem ezt a pályát, hogy már tudom, mikor, hol gyülekeznek a manuszok. Odarugdalok egy-egy gázpalackot, aztán szögbelövövel durr neki. Elég hatásos.

Én próbáltam screenshotot csinálni a szétvert fejü fasziról, de nem sikerült. Mivel kellene?
  • Gabe18
    Hát ez az,talált indok az idíóta cenzorok kezében,hogy a nekik nem tetsző dolgokat beszüntessék.Jelen esetben a GTA sorozatot.
    Még jó hogy azért nem nagyon megy nekik...
  • Skyline
    Hmm..
    Nemtom rájötettetek-e már de az egyik küldetésből adódóan,sajna csak ost esett le.
    Ellenség mögé lopakodva jobbegérgombot nyomvatartva ellenségen szürke célkereszt jelenik meg amik "dobog" dobbanások után sárgára vált sárga dobbanások után pirosra...
    A szürke az alappüfölés ugyanaz mintha csak balal lekapnád.Sárga brutálisabb piros extradurva...:)
    Most próbáztam hát nemegyszerü..
    Kalapáccsal például nemcsak halántékon cseszi az ürgét hanem a piros asszem először dirr gerincbevágja amikor faszi hátragörnyedve összerogyik dirr agyvelő:)
  • Glpetyus
    Valaki rakhatna be néhány saját készitésü képet.
  • LSC
    Ezeket azért állították mert tény hogy az iskolai lövöldözősök meg akik a hídról az autókra lődöztek szinte mindegyik számítógép függő volt. Persze ehhez kell még egy kis agyi sérülés is mert egy normális ember nem csinál ilyet.
  • LSC
    Hát az USA-ban könnyebb pisztolyt szerezni mint szögbelövőt sajna.
  • Skyline
    Figyi talán csalogatni kellett volna a fószert sötét helyen (például baseballütővel püfölnikezded a falat) a zajra elindul feléd..:)
    Ha jólemléxem félúton visszafordul a faszide akkor simán mögélehet menni.
    A lopakodás gombot tulképpen csak nagyonriktán kell használni,egy két talajon (pl kavicsos) van zaja lépteinknek séta közben amúgy nincs szóval sétálva meg bárkit utol lehet érni.
  • PrOceSs
    Problémám van a játék alatt a körbenézéssel, ugyanis az egére mozgatásra nem reagál a progi, a gombokra igen. Javaslat?
  • Andie
    Nincs nagy pörgés, de én azért beugatok megint :)

Szóval éjfél körül eljutottam oda, ahol a fószer recskázik a budin, elötte a nailgun. Szépen be is vertem az ablakot, töki kijön, nyakonvágom. Nailgun megvan, jön két másik. Nyomulnak be, nailgun 1 méterröl már nem müködik, nem tudok löni. Mire átváltanék bat-ra, agyonvernek.
    Második nekifutásra dettó, itt már bat-tal vártam öket, de kettövel nem birtam el.
    Aztán nagy nehezen, sokadik próbálkozásra elintéztem öket, ismét sokadik próbálkozásra már csak a nyitott kapu elött álló nailgunos fószer maradt - de nekem nem volt szögem. Bat-tal a közelébe sem tudtam menni, szarrá lött.
    Na itt untam meg, majd ma ismét sok türelemmel és kedvvel nekiállok :)

Néhány észrevétel :
    - mentés : igaz, kellöen sürün vannak a kazik, de azért pl a fent emlitett pályán félúton is jól esne egy quicksave. 8x újrakezdeni a budis fószertól... elég uncsi és dühitö lett a végén.
    - lopakodás : persze, ismerem ezt a feelinget, Thief fan vagyok. De akkor csiszoljuk ki a játékot ezen a téren. Alapvetö hiányosságokat fedeztem fel e téren. Megyek a folyosón, világit a lámpa, szépen, körben. Felnézek, és fekete az izzó. Sötét lámpából fény : ez nóbel dijra érdemes.
    Aztán ha már vannak árnyékok, ahol meg lehet bújni, mint a Thief-ben, akkor miért nem lehet nyakonvágni a lámpát? Ennyi realizmus azért belefért volna amellé, hogy pl mindenbe bele lehet rúgni. Mennyivel feelingesebb lenne - hogy éljek egy elöttem szóló kedves játéktárs szavával - ha egy saroknál, hogy ne vegyenek észre, összetörném a lámpát, igy sötétben tudnék közelebb lopózni. És tényleg be tudnám cserkészni a huntert, mert igy, alapban igyis úgyis meglát. IRL nem igy csinálnátok? Hagynám, hogy ontsa a 300w a fényt a fejem felett, és kisétálok szabad prédaként? áh..
    - fegyverek : nailgunnal iszonyat pontosan kell célozni, hogy használjon (igy is 3-4x kell fejbelöni a csávót), és közelröl valamiért már nem müködik. Zacskó, üvegszilánk miért 1x használatos? Leszedem a fejéröl, kihúzom a nyakából, és kész. Reality again. Bézból ütö feelinges :), kiscsávót a lépcsön kaptam el, és a feje pont egy fellépön feküdt, erre egy óvatlan ütésnél szétloccsant. Szanaszét hevert a koponyája. Uh. :)
    - Graf : kellemes, sztem nem kell jobb. Itt a hangulaton a lényeg. Ezt a Noise FX dolgot nem tudom miért tették bele. AZ elsö percben kikapcsoltam, mert iszonyatosan zavart. Van aki igy jácca?
    A tárgyak heverhetnének kicsit realisztikusabban az utcán, nem ilyen quake szerüen egy gömbben lebegve. Heverjen a földön, és ha épp ránézek, világosodjon ki, vagy ilyesmi.
    - ugrás : miért nincs? megintcsak reality...

Igy hirtelen ennyi, mostmár ti is irjatok :)
  • Andie
    Imike!
    Ha kell help a magyaritásban, keress nyugodtan!
    Per pill van idöm ilyesmire is :)

A game jónak tünik, kb félórát jáccottam vele, kinyirtam 5 pasit zacsival meg üveggel, most végre van bat-om! :)))
    Nyomulunk tovább!
  • Unknow
    Csak,hogy én is belepofázzak:)Sztem rendkívül állat a játék és valahogy nekem a főszereplőről mindig eszembe jut Jason barátunk.Annyi a különbség,hogy esetünkben néha ellő a főhős egy - két poént amin a fekete humor kedvelői asszem jókat derülnek:)Más részről végre egy olyan játék ami saját útvonalon halad és nem koppintás.Legalábbis én még nem láttam hasonlót.

A magyarosítást pedig nagyon várom:)hajrá:)
  • Lacc
    Szal feelinges a feeling?
  • Skyline
    Most ép olyanpályán voltam ahol duplacsövű barátommal és 6lövetü stukkerral kellett mindenkit kilőni ilyeen fedezékből lövök feelinggel különben gyorsan lekapnak.
    Egész komoly feeling belapulni virágosállvány mögé és jobbegérrel felállva becélozni ellent és headshotolni jóesetben:)
    Rendesen feelinges az ellen is egész jól nyomja:)
  • Herold
    Lopakodni is lehet??? Az cool! Mi a történet nagy vonalakban?
  • grebber
    Én is onna "vettem meg". :)
  • Lacc
    Én a HDC-ről szedtem le, teljesen jól jött onnan.
  • CUCLI
    én meg itt szopok a bitorrent vagy mi a halálal 20kval baz
  • CUCLI
    jó nektek robin..
  • antijedi
    2giga...
  • Eye-scream
    Nem vagy te kissé türelmetlen? :)

Amúgy szvsz a jelenlevők többsége (én is) privát ftpről nyomja...
  • CUCLI
    és hány giga a 3 cd cd?
  • CrucifX
    2 giga
  • CUCLI
    bazzeg valaki válaszoljon már az elöző üzenetemre!
  • grebber
    Mennyit installál fel ez a game ????????????????
  • Eye-scream
    Lol ez a játék tényleg káros hatással van az emberekre ebben a topikban egyre több a flém :D
  • Eye-scream
    Sztem nem rossz a game-bár eddig 1 lőfegyvert találtam a nailgunt és az igen szar. De vannak fegyverek, pl fojtózsinór amikkel levágod az ellen fejét és akkor tudod dobálni utána
  • CUCLI
    na én most HDCről szedem de tiszta szarul jön! össze vissza flasghettel szedem és héha olyanokat csinál ,hogy kihagy 1-2 részt és megy tovább mintha mise történt volna. nektek csinált ilyet? vagy ti mivel szedtétek a HDCről?
  • Gabe18
    Nem azt mondtam hogy ez tizszer jobb mint a Tenchu volt annó,csak hogy arra emlékeztet.Splintert is mondhattam volna akár,mert ebben is a lopakodás a lényeg,meg ott is.
    A hasonlóság megvan,a minőséget meg mindenki eldönti maga...
  • REAL_CIÁN
    Ég és föld a Tenchu meg ez! Ennyi erővel a Splinter Cell-t is említhetted volna, abban is lopakodni kell.
  • Gabe18
    Megnézvén,én azon a véleményen vagyok hogy egy átlagos játéknak teljessen megfelel.Semmi extra,meg nem fog pályázni az év játéka címre,de annyira nem is rossz,mint sokan mondták.
    Mondjuk egyedül a lopakodás jó benne igazán,és hogy ugy kapod el az áldozatokat,mert szemtől szembe már egy ember is veszélyes,hát még ha többen vesznek észre.
    Igy az egész engem a PSX-es Tenchu-ra emlékeztet,az volt ilyen lopakodva öljünk szerű dolog.
  • zoli80
    sejtettem,te vagy a masik.....