Matematika feladatok
  • Brolyn
    Te meg azon gondolkodj el hogy a Bonduelle konzerveknél ezt a dolgot nem a vezérgeci találta ki,hanem kiírt egy pályázatot arra hogy milyen dobozokban is kellene árulni a szart,és jött egy banda akiknél voltak okos matekosok és megmondták a frankót!
    ugyanez igaz a tormatermesztőre meg a többi marhaságra...
    én itt most nem azon röhögök hogy számolni összeadni meg kivonni kell tanulni meg alapalgebrát mert az tényleg rendben van,meg az is hogy valakit érdekel és tanulja mert ha nem lenne nem irhatnák ezen a számitogépen és még nagyon sok midnenben nélülöznöm kellene,hanem azon hogy a végére már olyan szinten nyomják hogy annak egy átlag ember nem veszi hasznát(21 vagyok eddig tényleg nem vettem hasznát a cosinusnak,de a bátyám se aki már 28),szal olyan szinten próbálják meg felkészíteni az embereket mintha mindenki matematikusnak menne:P
    pedig van aki csak szépen akar rajzolni és tud is és mégis matekoznia kell (pedig kurvára nem érti az egészet),ha el akar jutni a főiskolára!
    amugy meg ha már a sódernál tartunk,matekos ismerosom elment az apjával fát venni amit szintén köbméterben adnak de a hulyék azt nem tudták hiába 5ös a srác hogy a fánál nem 1*1*1 van hanem 1*1*1,5
    szal még igy is hasraeshetsz ha te vagy Einstein