• Sné Zsuzsa
    A vágágst csakis annak köszönheted, hogy megpróbáltam a számomra lényeget kiemelni a képből...nem akartam elrontani a munkádat, ne haragudj!

Nem látom benne a rossz indulatot...sokkal inkább a megkeseredettséget...és nem hiszem, hogy feltétlenül cigire kéne a pénz, sokkal inkább kajára vagy esetleg családra.... A kis ingyenélő típusuak nem így néznek...és a szemét emberek pedig "nem égetik" magukat ilyen munkával...azok inkább lopnak, csalnak. Sokra becsülöm az olyan embereket, akik ilyen munkát végeznek és nem azért, mert ez egy szuper munka...gondolhatjátok hányan megalázzák ahol csak tudják és hányan lenézik, pedig sokkalta jobb, mintha bűnözne.....nem tudom...nekem nem tűnik baltásna...inkább meg van keseredve...izmos a nyaka, tehát munkásember ("jómunkásember" :)) Nem tűnik koszosnak, ad magára...csak hát nem tud másképp megélni, így ilyen munkákat is be kell vállalnia. Nem szabad lenézni senkit, mert nem tudhatjuk milyen a multja...a jelene...és ki tudja mi vár még rá. Arra van pénze, hogy tisztán tartsa magát...szóval meg van benne az igény....csak ez megrázó, hogy embereknek így kell élnie....és ez nem fantázia csak olvasni kell az ember szeméből, ruházatáról, megjelenéséről, de a legtöbbet a tekintet számít.