Úgy unom már, hogy egyszerűen nem lehet egy igazán jót bulizni...úgy értem anélkül, hogy az ember ne menjen neki egy-egy részegnek...ááá..alig várom már, hogy kiszabaduljak ebből a szarból (város) itt nincs egy olyan ember sem, aki szeretne pl fotózni, aki eljönne velem a természetbe...ááá..tököm ki van (ami nincs, még az is). Hallod...elmentemmultkor egy bográcsozásra, ahol csak egyetemisták voltak....azt hittem azok legalább normálisak lesznek, de azok is ittak..én is szeretk inni alkalmanként (egy évben max 3x vagy 4x), de arra vágyok, hogy igazi barátaim legyenek, hogy úgy bulizzak haverokkal, hogy nem dumálnak bele semmibe, hogy elengedhetem magam, hogy nem szólnak be, ha vmelyik havernak beleülök az ölébe, hogy nem kurváznak le ezért, hisz rohadtul nem akarok senkitől sem semmit, mivel nem vagyok ribanc, de a testi kontaktus fontos része az életemnek és imádom megölelni azt, akit komálok és a tököm ki van már, hogy a "baráti" körünkben mivel mepusziltam az egyik srácot leringyóztak a hátam mögött....ÁÁÁÁÁÁÁÁ....FÁKKK!!!!! UTÁLOM, HOGY NINCSENEK IGAZ HAVEROK!!! MENJEK MÁR EGYETEMRE ÉS LEGYEN LEHETŐSÉGEM ÉRTELMISÉGIEKKEL HAVERKODNI!!!!
Nos...ez egyáltalán nem jön ide...de jól esett kiírni magamból...sry