• Gabo
    Jó kis írás. :o)
    Amikor legutóbb itt az sg-n a fotó megosztó oldalakról volt valami cikk, én is fejtegettem néhány rokon gondolatomat a nagyérdeműnek, kb. hasonló válaszokat eredményezve, mint amik erre a blogbejegyzésre jöttek.
    A nagy gombnyomkodás közben elfelejtik átélni a pillanatot és az élményt. Ha pedig mégis szeretne visszaadni valamit a hangulatból, akkor beleütközik a problémába, hogy halovány benyomása sincs arról, hogy fotózással hogyan kellene azt. Ezért aztán ontja az emlékképeket és mindenféle válogatás nélkül tölti fel a netre őket. És persze nem érti, hogy miért nem érzik a képeit nézve ugyan azt, mint ő...
    Legutóbb a kivilágított Parlamentnél volt szerencsém a jelenséghez. Én tisztában voltam azzal, hogy állvány nélkül egyetlen értelmes képet sem fogok készíteni, így leginkább csak kísérleteztem a letámasztott géppel és a hosszú záridővel. Viszont ők teljes komolysággal kattintgatták a mobilt, meg a kis kompaktot kézből kitartva, vakuval, a Citadellából és a Margit hídról. :o)