• ivjoe
    :DDD
    Kéne fototrip és akkor! [ötleteket ad]

Amúgy, de fotózik hellyel-közzel, csak ideje nincs túl sok rá, meg ritkán van meg az elhatározás, hogy na akkor most menjünk fotózni.

Mikor még középiskolás voltam sokkal többet csináltam, 2 éve gondolkoztam, hogy eladom a lelkem, és heti páróra partyfotó, de végül megtértem, és nem lett party, mondjuk haver próbálta, jó fos volt. :D
    Az utóbbi három évben tényleg nem sok mindent csináltam, mármint képeket, és ez egyre csak csökken. :D De majd igyekszem, igaz, most sincs itt szegeden a gép. :(

Viszont ami összejött a három év alatt:
    - Megnyertem 2006-ban a SZTEhetségkutatót fotó kategóriában, ezúgy jót tett az egómnak, főleg, hogy ezután több rádió, TV, újság, minden szereplésem volt, menő volt.
    - Ebből kifolyólag volt egy kiállításom egy kávéházban, utánna átvitték a képeim az egyetemre, kb egy hónapig voltak kinnt.
    - Volt ilyen alkotó kollégisták kiállítás szerűség, ott második éve vagyok jelen fotókkal, tavaly előtt több képpel, kaptam egy egész nagy részt.
    - Fotóztam Jazz táncos csajokat, dixieland együttes koncertet, ilyen
    - Voltam kétszer erdélyben. (Y)(Y)(Y)
    - Fotóztam metál együttesnek demóhoz anyagot, de azt elmosta az eső, meg koncertjüket, azt nem, talán fel is kértek hivatalos fotósnak. :)
    - Megmég nem tudom mit csináltam, akarok menni amint lehet erdélybe, meg nyáron angliába is kéne mondjuk egy hónapra, gépet is viszek mindenképp.

Jah meg lemaradtam egy olyan ködös estéről, itt Szegeden (gép otthon), amit életem végéig bánni fogok, két órán át sétáltam tátott szájjal a városban és nem hittem a szememnek. :D Beteg vagyok igen. :) Jah, legjobb, hogy ezután ezt megismételte: link

Asszem eseménydúsabb volt mint az előtt, csak inkább a régebbi képeimből éltem, újakat nem sokat csináltam. :D Bár lehet ha hazamegyek előszedem a listám, amire képek ötletei vannak felírva (csak nekem van ilyen? :DDD) és megcsinálok 1-2-t. :)

Btw ti sem nagyon publikáltok, szal veletek mi a fasz van, fotóztok még? :)