25245
-
#22440 harcifotós - biztos számháborúznak :P -
G_ArchAngel #22439 BPP - Gaza (ajanlom a 31-es kepet...) -
G_ArchAngel #22438 erre az onkinzasra mar nem vetemedtem:-) -
#22437 Nem mellesleg a blogja meg az eddigi legunalmasabb amit olvastam EVER... -
#22436 Én a fotoarénán okádtam ki a belem tőle.
Amikor saját játszóterének képzelnek egy közösségi oldalt, az nagyon kivágja a biztit nálam, plusz szinte nem csinált mást, csak self photo.
Pláne mikor szilárdkával osztották egymást szájkaratéval, hát broáf volt. Ezért hagytam ott azt az oldalt -
G_ArchAngel #22435 Semmi bajom nem lenne a sraccal, de en mar tulleptem azon, hogy a baratnomet fotozgassam es ettol erezzem magam divatfotosnak. Ha Krisztina Tordai, vagy .TcT. tanacsol valamit, annak orulok es megfogadom, de lassuk be, hogy ez az onmagat motoros ninjanak beallito emberkenek azert meg van hova fejlodnie. Borkesztyutol es 85/1.2L-tol meg senki nem lesz divatfotos:-) -
#22434 Röno egy über pöcs, szilart kategória, ignore them.
-.- -
#22433 éppen az előbb olvastam én is. :DDDD -
#22432 látom ronóval nektek is megvan a kis saját viszonyotok :D -
#22431 a topik lakókat bejelölöm friend-nek flickr-en ha nem gond, (és ha nem baszom el). -
#22430 Kuuuvajó a bemutatkozószöveged!:D:D
Ezzel hóditasz a HR-eseknél is, vagy van kifinomultabb??
[szereti a jópofa embertársait] -
G_ArchAngel #22429 mai aldozat (tobb kep kesobb) -
#22428 [megsimogattya a buksiját neki]
-
#22427 Ismét Sirok, de most pano :)
-
#22426 Olvasomis mindig. [mutatjaaz rss feed-et] -
#22425 4 képet kellett bedni, azokat kirakták 1-2 hétig, aztán lezsűrizték.
Azt nem tudtam, hogy kik zsűriznek, szal beadtam két kommersz makrót, meg két kicsit más témájút. :)
A makrók asszem ezek voltak:
egyik
masik
A másik kettő meg:
ez
és ez
Az ülős A/3-ban, többi A/4-ben, díjkiosztón azt mondták, hogy az ajtóval nyertem.
Btw nem volt olyan nagy verseny, nem is voltak túl sokan fotó kategóriában (4 kat. volt.), az első díj 15k volt, nem gondoltam, hogy majd egyszer pénzt kapok egy WC ajtóról készült fotó miatt. :D -
#22424 Jaésamúgy én publikálok jóóóóóóóá????
-.- -
#22423 "Megnyertem 2006-ban a SZTEhetségkutatót fotó kategóriában, ezúgy jót tett az egómnak, főleg, hogy ezután több rádió, TV, újság, minden szereplésem volt, menő volt."
Lehet, h ekkor pont kimentem pisilni, de ezt melyik fotóddal nyerted váze, és mit nyertél és GRATULAIGYUTÓLAGIS! :D -
#22422 Képek Gaza-i övezetből. @ BigPicture
:( -
#22421 Jameg, kaphatóvagyok bármire, szal ha valakinek trip gondolata, vagy valami van, mindenképpen támogatom. :D
[Elmékszik még, mikor Dáviddal (Amse) szakadó esőben baktattak az utcán, hogy másnap trip lesz Blasztával meg G-vel, de nemlett. :D] -
#22420 -
#22419 :DDD
Kéne fototrip és akkor! [ötleteket ad]
Amúgy, de fotózik hellyel-közzel, csak ideje nincs túl sok rá, meg ritkán van meg az elhatározás, hogy na akkor most menjünk fotózni.
Mikor még középiskolás voltam sokkal többet csináltam, 2 éve gondolkoztam, hogy eladom a lelkem, és heti páróra partyfotó, de végül megtértem, és nem lett party, mondjuk haver próbálta, jó fos volt. :D
Az utóbbi három évben tényleg nem sok mindent csináltam, mármint képeket, és ez egyre csak csökken. :D De majd igyekszem, igaz, most sincs itt szegeden a gép. :(
Viszont ami összejött a három év alatt:
- Megnyertem 2006-ban a SZTEhetségkutatót fotó kategóriában, ezúgy jót tett az egómnak, főleg, hogy ezután több rádió, TV, újság, minden szereplésem volt, menő volt.
- Ebből kifolyólag volt egy kiállításom egy kávéházban, utánna átvitték a képeim az egyetemre, kb egy hónapig voltak kinnt.
- Volt ilyen alkotó kollégisták kiállítás szerűség, ott második éve vagyok jelen fotókkal, tavaly előtt több képpel, kaptam egy egész nagy részt.
- Fotóztam Jazz táncos csajokat, dixieland együttes koncertet, ilyen
- Voltam kétszer erdélyben. (Y)(Y)(Y)
- Fotóztam metál együttesnek demóhoz anyagot, de azt elmosta az eső, meg koncertjüket, azt nem, talán fel is kértek hivatalos fotósnak. :)
- Megmég nem tudom mit csináltam, akarok menni amint lehet erdélybe, meg nyáron angliába is kéne mondjuk egy hónapra, gépet is viszek mindenképp.
Jah meg lemaradtam egy olyan ködös estéről, itt Szegeden (gép otthon), amit életem végéig bánni fogok, két órán át sétáltam tátott szájjal a városban és nem hittem a szememnek. :D Beteg vagyok igen. :) Jah, legjobb, hogy ezután ezt megismételte: link
Asszem eseménydúsabb volt mint az előtt, csak inkább a régebbi képeimből éltem, újakat nem sokat csináltam. :D Bár lehet ha hazamegyek előszedem a listám, amire képek ötletei vannak felírva (csak nekem van ilyen? :DDD) és megcsinálok 1-2-t. :)
Btw ti sem nagyon publikáltok, szal veletek mi a fasz van, fotóztok még? :)
-
G_ArchAngel #22418 gabor.szantai says: ([Jan7] 23:06:16)
Joni-val mi a fasz van, nem fotozik az mar?
(P) 5Dani says: ([Jan7] 23:07:16)
nemtom
(P) 5Dani says: ([Jan7] 23:07:25)
kérdezdmeg
Joni, mi a fasz van, nem fotozol mar? -
#22417 ééértem, köszi!!
nemsemmi:) -
#22416 Igen, kioltják egymást a természetes és mesterséges fotonok -.-
Annyira leveszi a záridőt (vaku szinronidejére) és a rekeszt, hogy az eredeti megvilágítás fekete kockát eredményezne, és az erősebb vakuval világítja meg a témát, jól. -
#22415 ezt elmagyarázná nekem hogy több vakuval hogy lehet ilyen sötét képet csinálni?
itt arról van szó hogy semlegesíti a természetes fényt ugye? vagy nem?:) -
G_ArchAngel #22414 nem jo a link:( -
#22413 Mondhatnám azt is, hogy vettem 4 kenont...obival....mert nagy szükségem volt rájuk!:D:D -
#22412 AKKOR ÍGY.... -
A nappalim... -
#22410 Ez van..:D:D:D -
#22409 ;) -
#22408 Most olvastam....
Kuuva nagy poén!:D:D
Ez egy kis teszt, amely csak egyetlenegy kérdésből áll, de ez a kérdés
nagyon, de nagyon fontos és lényeges! Ne válaszolj se elhamarkodottan, se
pedig meggondolatlanul! Gondolkodj, mielőtt válaszolnál! Adj őszinte
választ, ezzel tesztelheted saját erkölcsi beállítottságodat.
Egy képzeletbeli helyzetről van szó, mely helyzetben döntést kell hoznod.
Tartsd szem előtt, hogy spontán, de őszinte választ kell adnod!
(A szöveget lassan olvasd, ez fontos a teszt szempontjából)
Amerikában vagy...pontosabban mondva New Orleansban... egy orkán utáni
szökőár okozta káosz kellős közepén találod magad...hihetetlenül sok víz,
amerre csak látsz... te a CNN fotoripor tere vagy és ennek az egészen
tragikus katasztrófának a kellős közepén vagy.
A helyzet az abszolút reménytelenség határát súrolja. A leglátványosabb
fényképeket iparkodsz készíteni... Körülötted, a hihetetlen árban házak
pusztulnak, emberek vesznek oda... A természet nagy erővel tombol,
feltartóztathatatlanul és mindent magával ragad.
Hirtelen egy férfit pillantasz meg, aki négykerék meghajtású járművet vezet.
Kétségbeesetten harcol a természettel, hogy a víz- és iszaptömegek ne
sodorják őt is magukkal...
Közelebb mész, valahogyan fontosnak tűnik az a férfi...
és akkor felismered: Gyurcsány Ferenc!!!!!!!!
És látod, hogy a sebes ár mindjárt hullámsírba viszi majd őt -
végérvényesen...
Két lehetőséged van:
Vagy megmented őt, vagy pedig ÉLETED NAGY FÉNYKÉPFELVÉTELÉT készíted el!
Azaz: Vagy mented az életét, vagy olyan fotót készítesz, amelyért
Pulitzer-díjjal tüntetnek ki! Egy olyan fotóért, amely a világ egyik
legfontosabb emberének halálát ábrázolja...
És most a kérdés (válaszolj őszintén): matt vagy fényes papírra
nyomtatnád??? -
#22407 OMFG :))))
Na ilyet se csinálok többet :) -
#22406 Ha valaki nemtalálkozott még esetleg ezzel makettesíts jól onlány,gyorsan!:D:D -
#22405 20 Biggest Photoshop Disasters of 2008 -
#22404 ...égessed (és keresd)... -
G_ArchAngel #22403 inkabb maradok orokre amator, minthogy ilyennel egessem magam rongya:-) -
#22402 olyan dolog amit a magadfajta amatorok nem erthetnek meg! Ez mar kerlek mas kategoria. Ez mar madeinart! -
G_ArchAngel #22401 uristen, mi ez a szar???