• zolo
    Nem is tudom miért, de Canon verseny dejavu -t érzek...
    NFÜ pályázat , a nyertesek

Nem úgy indultam neki hogy nyerni fogok, nem is nyertem, nem is ez zavar. De a szabályzat szerint, és a fejléc szerint is Új Mo...Ehhez képest 600 éves temlplomok, múzeumoroszlánt takarító munkás, ferde villa, jópár kattintgatós kép a nyertesek között...Vannak jó fotók természetesen, de úgyérzem nemsok kapcsolódik a fő témához. De mégis nyertesek.
    A szervezésben sem értem a logikát. Szavazós. Nade 2 nappal a határidő után már eredményhirdetés? Pénteken küldtem be a képeim, innen nézve esélyem sem volt, mert az eddigi képekre már szavazhattak az emberek...Ugyanmár, újabb riadóztass sok ismerőst és szavazz rám típusú pályázat. Pedig úgyemlékeztem kiírásból, hogy lesz szakmai zsűri.

Így az egész semmit sem ér, sansztalan nyerni, mert a fair play híve vagyok. Csalódtam ebben a pályázatban is. Szar érzés úgy nyerni, hogy látom a képeken, hogy egy percet nem foglalkoztak az elkészítéssel, míg én megnéztem a helyszínt, állvány, 40 expo, utána Ps. Megérte persze, mert szeretem csinálni. De akkor legalább igazságosan nem kerül be a kép a legjobbak közé. De így...

Bocs hogy ide sírtam ki magam, ha zavar töröljétek.