25245

• 30Dani
    camera obscura
  • DirtyGab3sz
    Talán nem OFF..ha az szorri!!
    PS-ART művész
  • EK1TEP
    Nah nem ebbe a topicba akartam :)
  • EK1TEP
    Barátnőmmel sétáltunk akkor csináltam.Pont tépte volna le a levelet és bemozdult egy kicsit.Vélemény?
  • G_ArchAngel #22116
    itt egy kis okossag a legjobbaktol...
  • DJ RX7
    Szerintem ez az állvány minden Media M.-ban megtalálható legalábbis eddig amelyikben jártam ott volt. Menj el Te is és fogdosd meg jól és nézd meg, hogy jó lesz-e. Csak meg ne vedd az M.M.-ból. :D
  • DirtyGab3sz
    Köszi az infót!!
    Szerintem a Jézuskától ezt kérem akkor...:D:D:D:D
  • DJ RX7
    Szerintem a Velbon állványok nagyon is jók. Nekem van egy kisebb Velbon állványom. Jó masszív és nem recseg, ropog, nem hullik darabokra mint a Hama. Állványfej kicsit gagyi, mert már 400D-vel is elmozdul, de szerintem ez csak erre az állványra jellemző.
  • DirtyGab3sz
    Kösz....
    Megjavultál egészségileg??

Egyébként,mint a máka...Velbon...tudom nem manofrotto,vagy silk...de nem ismerem...az is támpont ha ismert márka.....
    Hamát nem akarok...abból már jártam pórul mással...:S:S:S
  • G_ArchAngel #22111
    csak nehogy azt gondold, hogy mert Pentaxos vagy, nem foglalkozom a kerdeseddel, de nem ismerem

• DirtyGab3sz
    Jajj...nem írtam, hogy nekem elég ritkán lenne szükségem rá...néhány éjszakai képhez,és panorámához esetleg....:D:D:D
  • DirtyGab3sz
    Kérdés!!
    Némi helpre van szükségem...
    Szeretnék venni egy tripodot...kinéztem egy olcsóbbat, sajna erre van keret most.....
    Velbon CX-560 a szerkezet....
    Valaki ismeri esetleg??
    Vélemény??
  • DirtyGab3sz
    Naigen Zoli!
    Így persze megéri valamennyire....
    És köszi!
    A flickeremen megnézheted nagyobban is!
    Ottvan az aláírásomban a cím!:D:D:D
  • zolo
    Rossz belegondolni hogy én megengedtem nekik ezzel hogy bárhol felhasználják a képemet
    Amiért mégis megérte, mert akkor sohasem jöhetett volna létre a képem, és egy apró sikert nem érhettem volna el :$
    City Hall - Lajosmizse
    Ugyanaz, a főoldalon

Ezért (is) megérte megcsinálni :)

Nagyobba meglehetne nézni a képet? Ez így olyan pici, jóféle téli minimál :)
  • DirtyGab3sz
    Én épp ezért nem adtam be egy képet sem....
    Képgyűjtési akció a vörösöknek, a hamis propagandájukhoz!
    Hátaf@szomnemkéne????

Egyébként meg mai kattintásom....
  • Tikal #22105
    egy egér tanya :)

megértelek, ha másnak is gondja lenne vele :)
  • G_ArchAngel #22104
    "egertelek", az vmi extrakicsi ingatlan?:-)
  • Tikal #22103
    egértelek, elég sok gyenge kép van köztük....
  • zolo
    Nem is tudom miért, de Canon verseny dejavu -t érzek...
    NFÜ pályázat , a nyertesek

Nem úgy indultam neki hogy nyerni fogok, nem is nyertem, nem is ez zavar. De a szabályzat szerint, és a fejléc szerint is Új Mo...Ehhez képest 600 éves temlplomok, múzeumoroszlánt takarító munkás, ferde villa, jópár kattintgatós kép a nyertesek között...Vannak jó fotók természetesen, de úgyérzem nemsok kapcsolódik a fő témához. De mégis nyertesek.
    A szervezésben sem értem a logikát. Szavazós. Nade 2 nappal a határidő után már eredményhirdetés? Pénteken küldtem be a képeim, innen nézve esélyem sem volt, mert az eddigi képekre már szavazhattak az emberek...Ugyanmár, újabb riadóztass sok ismerőst és szavazz rám típusú pályázat. Pedig úgyemlékeztem kiírásból, hogy lesz szakmai zsűri.

Így az egész semmit sem ér, sansztalan nyerni, mert a fair play híve vagyok. Csalódtam ebben a pályázatban is. Szar érzés úgy nyerni, hogy látom a képeken, hogy egy percet nem foglalkoztak az elkészítéssel, míg én megnéztem a helyszínt, állvány, 40 expo, utána Ps. Megérte persze, mert szeretem csinálni. De akkor legalább igazságosan nem kerül be a kép a legjobbak közé. De így...

Bocs hogy ide sírtam ki magam, ha zavar töröljétek.
  • Gabo
    Ez tetszik! Jó hangulata lett a képnek.
  • Jano
  • Timber
    A story a következő:
    Estefele a Moszkva tér fele mentem haza és szerettem volna enni egy kis csokis fornettit (nem vagyok nagy édességes de akkor _nagyon_ megkívántam) és hát sajnos (vagy nem?) arra várni kellett 10 percet. Fogtam hát magam és felmentem a lépcsőn, hogy csináljak egy Tiltes hosszúzáridős képet. Igazából nem tudtam mit akarok így lefotózni, csak maga az ötlet volt meg. Gépet belőttem, mini-állványra fel és elkezdtem keresni a "témát". Eredetileg a metrókijáratot akartam célbavenni de ott megláttam egy párt beszélgetni. Gondoltam csak ott maradnak még pár másodpercig szóval becéloztam őket. 2mp-es MLU + 3mp záridő. "Pechemre" pont mikor megnyomtam az elsütő gombot a pár elindult. Ellenben a képen látható bácsi (aki nagyon picit elöttük állt) pont ekkor hajolt le a szatyrába keresgélni valamit és még nagyobb szerencsémre több mint 3 mp-ig csinálta :) Hát így született ez a kép, egy szatyrában keresgélő öreg bácsiról az esti Moszkva téri forgatagban.

A csokis fornetti mint mindg... most is nagyon finom volt :)
  • Blasta
    Klassz, hangulat jeles!
  • Timber
    Egy olyan veletlenul eklapott pillanat dolog :)
  • Tikal #22096
    téli fotozás :)

• zolo
    Megmutatod milyen képpel neveztél?
    Nekem email-ban azt írták képeim elfogadva amikor feltettem, de azóta semmi hír...
  • G_ArchAngel #22094
    Nehany otlet a teli fotozashoz:-)
  • GregSB
    Ha legközelebb látsz ilyet kapd le :)
  • 30Dani
    nfü pályázatról kizártak valami szánalmas magyarázattal, gyurcsánytakarogy!
  • EK1TEP
    Köszi a tanácsot!!
  • 30Dani
    Annak a legutóbbi száma jó lett!
  • DirtyGab3sz
    Jobbulást Angyal!
    :D:D
  • DirtyGab3sz
    Könyv...egyértelmű sztem.....
  • DirtyGab3sz
    Jaja...meg a B&W magazin is...fujjj.....
  • G_ArchAngel #22086
    Amugy nem kell sajnalni - kohogesre olyan szirupot iszok, aminek 7% alkoholtartalma van:-)))
  • Gabo
    Valamelyik NG-s fotós könyvre szavaznék. Az alapok mellett temérdek használható ötlet, amit bármelyik fotózni tanuló ember hasznosítani tud.
  • G_ArchAngel #22084
    (nezd, ez nekem kb. olyan, mint autoszerelonek egy emelo - ha nincs, nem tud dolgozni - gondolhatod, hogy egy uj fenykepezogepet nem vettem volna, ha otthon hagyom a sajatomat)
  • DJ RX7
    fúúú ott van már vastag buxa. csak úgy veszed a memóriakártyákat. :D
    jobbulást kívánok!
  • Blasta
    Blogot a sztorinak! :)
    (azért persze sajnállak is)
  • G_ArchAngel #22081
    OFF

Tegnap talalkozom volt egy leendo ugyfellel, akivel csak dumalni akartam, fotozni nem, de azert elvittem a gepem. A metron vettem eszre, hogy sem a gepben, sem a taskaban nincs CF kartya (legalabb akksi volt).
    Gondolkodtam, hogy visszaforduljak, vagy vegyek-e valahol egy kartyat.
    Mivel udvariatlansag lett volna elkesni a randirol, ezert utobbi mellett dontottem.
    Mikor megerkeztem a talalkozo szinhelyere, akkor hivott a holgy, hogy kesni fog, mert a vonatrol atszallitjak oket egy buszra - kicsit morcos voltam, mert ha elobb tudom, akkor belefert volna, hogy visszaforduljak (Londonban nincs terero a metrovonalakon, merthat ez is egyfajta vedelem a terrorizmussal szemben...nc).
    Mindegy, telot elokaptam, google maps-ben rakerestem az altalam ismert fotos boltokra es elindultam a legkozelebbi fele.
    Seta kozben persze lattam utcazeneszek elott felszallo ezer galambot, ami jo streetphoto lehetett volna, ha van kartyam.
    A boltban megvettem egy CF kartyat, majd boldogan tavoztam - ez rovid eletu emocio volt, mert aki ismeri a SanDisk kartyakat, az tudja, hogy mikent vannak csomagolva. Majdnem idegbajt kaptam, mire egy kulccsal feltudtam hasitani a muanyag dobozt.
    Mikor vegre belekerult a gepbe, lelett formatalva, a gyors probaloveseknek megfelelt (ertsd: mentett), mar csak annyi idom volt, hogy visszaerjek a Temze tulpartjan levo talalkozasi pontig.
    Az nem volt eleg, hogy felesleges kiadasba vertem magam, varakoznom kellett, de a hid kozepen elkapott nem tul hosszu londoni palyafutasom legkemenyebb esoje is, igy pillanatok alatt alsogatyaig aztam...
    A megbeszeles kozben csak dideregtem, fotozni nem is volt kedvem, es mire hazaertem, mar hoemelkedesem volt.
    Kedden egy masik csajjal lenne randim, de lehet lemondhatom, mert nem birok a kohogestol kiegyenesedni. Kicsit unom mar, hogy az Elet farkanak allandoan a rossz vegere kerulok...

ON