Gabo#20476
Jó nézegetni a képeidet.
Amik leginkább tetszenek:
Bazilika2 - Az ismétlődő formák és a mélységélességgel való játék miatt.
Window - A hangulat miatt, amit sugall.
Chain bridge - Valószínűleg sokan képeslap fotónak vagy turista fotónak bélyegeznék és meg megjegyeznék, hogy agyonfotózott téma de nekem akkor is tetszik. Budapestnek ezt az arcát kedvelem talán leginkább. Jó beállítás. (Annak meg a kezét törném le, aki összefirkálta a falat.)
Kisebb észrevételek:
A Street art-nál itt-ott levágtad az izék orrát. Főleg az alsóét, de a jobb szélsőét is egy kicsit.
A //// és a Stairs szerintem némileg bebukott vagy legalább is a kelleténél sötétebb, ezért itt-ott elvesznek a részletek. Nekem jobban tetszene a Stairs, ha a korlátok formái, íve jobban kivehetőek lennének. A téma ennek ellenére tetszik. (Én is fotózgattam mostanában ilyesmit és valószínűleg még fogok is.)
A Bazilika1-nél még érzésem szerint érdemes lett volna a mélységélességgel egy picit játszani, hogy a főtéma jobban elkülönüljön a háttértől. Mivel a szobornak és a háttérnek lényegében ugyan olyan a színe, így csak a mélység élességgel lehetett volna őket jobban elválasztani.
Azt hiszem a Margit bridge háttere egy kissé kiégett. Viszont tetszik benne, ahogy az ívek és a híd vonalai a távolba vezetik az ember pillantását. Talán ezért is zavaró, hogy ami ott látható az alig kivehető, egybemosódóan "fehér".
Ami még szemet szúrt:
A Hösök tere helyesen Hősök tere.
A Chuch-ből pedig hiányolok egy r-t.
Szerintem érdemes lenne a képek neveit mind angolul, mind magyarul kiírni. Szerintem jobban mutatna.
Persze a fentieket tekintsd erősen szubjektív véleménynek.