• Gladiator
    Melakaban jartam...

Haziko...

Bacsiko...

Ha Levi bacsi nem lenne egy kibebaszott balfasz, akkor a kiscsajra fokuszalt volna, es igy szvsz egy kurva jo kep lehetett volna, de elkurta... Hulye gyerek...

Amugy rettenet sokat szoptam ezzel a keppel. Eloszor megcsinaltam majdnme ugyanigy, csak kkor meg ott ult mellette az occse. Eloszor csak ugy gondoltam kattintgatok, aztan mikor befejeztem a fotockodast, es mar battyogtam az utcan, neztem a kepeket, jottem ra, hogy rohadt jo kep lenne, ha nem lenne rajta a kisfiu. Gyorsan vettem 1-1 csomag cukorkat nekik, hogy majd jol odaadom, es megkerem a csajt, hogy uljon vissza. Meg is vettem, am a kiscsaj mar nem volt ott, elment valahova/ Viszont Levi bacsi olyan elszant, hogy a hely mellett levo etteremben 1 orat ult, es vart a csajra (eletemben ekkora aldozatot nem hoztam meg no miatt:D), de a kiscsaj csak nem jott. Mivelhogy mentunk haza, szomoruan el kezdtem visszabattyogni a kocsihoz, mikoris szo szerint belebotlottam a lanyba, aki epp egy gyikot buzeralt a foldon. Gyorsan elmutogattam neki, hogy o most bizony velem jon, es lefotozom. Es velem jott, es lefotoztam...