25245
-
#18558 "o biztos megertene, hogy ez is csak muveszet:D"
Úgy tűnik nem értette meg :))))))) -
#18557 -
#18556 aaaaah... erre a szemelyes kepekre aszittem, hogy majd vmi fincsi kepek asszonypajtasrol, erre csak a te vigyorgasodat latni minden kepen:D
tenyleg! rola nem lesznek kepek? o biztos megertene, hogy ez is csak muveszet:D -
#18555 2, 15, 22 bestest.
Am szerintem az az effekt a gondolason rohadt giccses, es kellemetlen, hogy fent felbevagtad a hotel nevet. -
AnonymouS #18554 Nagyon tetszenek! Profi munka! -
#18553 Aham, "Virtual photograper" plugin
Kösze, hogy megnézte Májsztró! ;) -
#18552 Porték közül a 15 és a 18as a legjobbak IMO. Veri nájszos! :) -
#18551 Nagyon szépek!
Nekem a gondolás tetszik a legjobban. Jól látom h van rajta valamilyen effect? -
#18550 Így készült a jobbra-balra dőlő fotó :))))
(dzsászt fó fán :D) -
#18549 Velencében jártam
Lesz majd egy "Side B" is a lapon, mert ez csak az első adag fotó, bár többnyire a jobbak, de még tuti lesz egynéhány értékelhető, majd felrakom azokat is.
(egyéb, személyesebb képeket iwiw adatlapomon láthatnak az illetékesek ) -
#18548 Érzékelő meghalt. Szervíz vagy kuka. Javítás 10-20-30ezer Ft között mozog szervíztől és géptípustól függően. Ha inkább 30 felé dől a mérleg én elgondolkoznék egy új gépen... -
gyurmakoma #18547 hali.
valaki tud segiteni?
canon powershot a300 am van,3 éves.
torz a kép a kijelzőjén,és a fotó is teljesen homályos,nem lehet kivenni semmit belőlle.
mindent próbáltam már.
csak emilre légyszi: [email protected]
köszi
hali -
#18546 gyíkbuzerálás:D
amugy szépek! -
G_ArchAngel #18545 pedig mókás volt, elődöntőben a kínai gyereknek kifordult a bokája és bicegve is nyert...
a döntőben mindenki neki szurkolt szimpátiából, de szegény esélytelen volt féllábbal... -
#18544 döntőig maradtál-e?
-
#18543 24e Ft/fő + 2x9 ojró/fő a szitibe hajókázás -
#18542 csak próbáltam követni, mi történik, de komolyan mondom, a tv-ben közvetített hokimeccset jobban tudom követni :)))
-
#18541 Nájz! -
G_ArchAngel #18540 én két évig párbajtőröztem, ezért inkább figyeltem, mint fotóztam:) -
#18539 hogye volt? -
#18538 Rövid trip ismertető:
Csütörtök este 8-kor indultunk busszal Velencébe. Egy jó 10-11 órás út volt, de hála az éjszaka segítségének, alvással egész jól ki lehetett bírni (már aki tudott aludni, nekem sikerült, a Kedvesnek nem annyira).
Péntek reggel 9-körül érkeztünk meg Lido di Jesolo-ba, ott hagytuk a buszt a csomagokkal és egy egész napos városnézésre indultunk Velencébe egy vaporettóval (kishajó). Fél órás hajóút után kötöttünk ki a szitiben. Az idő szar volt, nulla fények, éppenhogy csak nem esett. Ez a nap a nyugis városnézés jegyében telt, lévén a karnevál csak másnap, szombaton kezdődött. Így még emberből sem volt sokkal több mint egy átlagos napon Velencében. Délutánra szakadozott fel kissé a felhőzet és napnyugta előtt érkezett pár jobb fény is, de nem tartott sokáig, az éjszaka hamar eljött. Este 7 körül gyülekeztünk, visszahajóztunk a buszhoz és elindultunk a szállodába, ahol vacsi, zuhany és egy ágy várt, amire durván szükségünk is volt. Én még tervezgettem egy éjszakai fotózást a szigeten, a tengerparton, de a 10 órás buszozás, majd a rákövetkező egész napos friss levegőn való sétálás totálisan lemerített minket, így hagytam a fenébe az éjszakai fotózást, és bedőltem az ágyba.
Reggel 6-kor ébresztett a Kedves, de a péntekihez hasonlatos fényviszonyok (nap sehol, durva szürke felhőtakaró viszont mindenhol) elvetettem a dolgot és inkább aludtam még 1 órát. Nem volt túl sok értelme kimenni.
Reggeli után indulás a vaporettóhoz és vissza velansziébe, amire már a karneválra való készülődés volt jellemző, és az túristaszám is négyzetesen emelkedett. Szombaton viszont nem bírta tovább az ég és leszakadt... Mondanom sem kell, hogy nem voltunk túl boldogok. A sikátorokban tömeg, mindenki feje felett ernyő, így nemhogy fotózni, de simán MENNI sem nagyon lehetett, így egyenes út vezetett egy étterembe, ahol kivártuk az eső végét, ami -bár nyögvenyelősen, de- elérkezett ebéd utánra. 4-kor kezdődött a karnevál, megjelentek a maszkosok mindenhol, készülődtek a Szent Márk téren a színpadon is az előadásokra. Fények itt is csak késő délutánra lettek, de azért nem panaszkodom, mert úgy érzem sikerült pár jobb képet is készítenem a szokásos turisztfotókon kívül. Este 10ig volt szerencsénk -a még elég gyér, lassan beinduló- karnevált fotózni, majd egy utolsó hamisíthatatlan olasz étterem, majd hajóút és újabb éjszakai 11 órás hazabuszozás várt ránk, hogy vasárnap délelőtt 11-re hazaérkezzünk.
Jó volt, megérte a fáradalmakat. :) Azért kicsit jobb fényeknek örültem volna :) -
#18537 hát ja, same here, fél óra alatt meguntam, nem az én sportom :)
-
#18536 [/ME IZGATOTTAN VAR] -
#18535 Back from karnevál of Velanszié.
2 napot töltöttünk el, ebből 1 nap volt karneválos, a szombati nyitónap.
Képek kigolgozás alatt (1,4 GB), bí pésünt! :) -
G_ArchAngel #18534 igen, jó kevés fény volt ott is...:( -
#18533 voltál kardvívóknál?
-
#18532 utolsó a best! :) -
#18531 tesom szervezi, de en meg gondolkodok rajta. -
G_ArchAngel #18530 szépes vazze
[MÉG MINDIG IRIGY] -
400Dani #18529 jóak! -
#18528 Kislány, cukorka, gyík buzerálás... hmmm
A képek jók! -
AnonymouS #18527 Nagyon jó képek, gratulálok! A kislányos telitalálat és ekkora méretben nem látszik hogy rossz helyen van a fókusz. Egyébként szervezed már a kiállítást? :D -
#18526 Melakaban jartam...
Haziko...
Bacsiko...
Ha Levi bacsi nem lenne egy kibebaszott balfasz, akkor a kiscsajra fokuszalt volna, es igy szvsz egy kurva jo kep lehetett volna, de elkurta... Hulye gyerek...
Amugy rettenet sokat szoptam ezzel a keppel. Eloszor megcsinaltam majdnme ugyanigy, csak kkor meg ott ult mellette az occse. Eloszor csak ugy gondoltam kattintgatok, aztan mikor befejeztem a fotockodast, es mar battyogtam az utcan, neztem a kepeket, jottem ra, hogy rohadt jo kep lenne, ha nem lenne rajta a kisfiu. Gyorsan vettem 1-1 csomag cukorkat nekik, hogy majd jol odaadom, es megkerem a csajt, hogy uljon vissza. Meg is vettem, am a kiscsaj mar nem volt ott, elment valahova/ Viszont Levi bacsi olyan elszant, hogy a hely mellett levo etteremben 1 orat ult, es vart a csajra (eletemben ekkora aldozatot nem hoztam meg no miatt:D), de a kiscsaj csak nem jott. Mivelhogy mentunk haza, szomoruan el kezdtem visszabattyogni a kocsihoz, mikoris szo szerint belebotlottam a lanyba, aki epp egy gyikot buzeralt a foldon. Gyorsan elmutogattam neki, hogy o most bizony velem jon, es lefotozom. Es velem jott, es lefotoztam... -
#18525 akkor meg nem volt hidrogén bomba. -
#18524 nos, ahogy nekem a tori tanarom mondta:
Azert kellett olyan helyre ledobni az atomot, ahol nagyot pusztit, mert a japan katonak/katonai vezetes nagyon elszant, es nem lehet am egykonnyen megremiszteni. igy is tortent. Hiaba vegzett akkora pusztitast az elso atombomba, a japanak ugymond, "leszartak", azt gondoltak amerikanak nincs tobb, most mar tamadhatnak esz nelkul, es ezert dobtak le a masodikat, hogy amcsi megmutassa, hogy nem ugy van az!
bar azt spec nem ertem miert nem hidrogen bombat dobtak le, bar lehet akkor meg nem is volt, nem tom... -
mod #18523 Na neee. -
efem #18522 igaz nem dijnyertes, de nemtom volt-é:
tema ua -
#18521 Győztes budapesti zavargások a World Press Photón -
#18520 Nyilvan voltak felfegyverzett civilek, nyilvan van nehany Budapesten is, megsem bombazza le senki. Szvsz eleg legtt volna boven egy db is vmi katonai celpontra ahol kisebb a lakossag, elrettento eronek eleg lett volna az is.
Ugyanez az elfelejtes meg "sry" megy Drezda lebombazasarol is. Szinte senki nem is emlekszik ra. Tobb mint 200k civil halt meg es meg tobben valtak hajlektalanna amikor az egesz varost az osszes tortenelmi emlekeivel, korhazakkal, lakohazakkal, szoval az egeszet porig egettek gyujtobombakkal. Csak azert mert a bosszu nagyon hajtotta oket. -
#18519 pedig ott van az, majdnem középen :)