obe#17201
..."és tévedsz, a lomo lényege pont az, hogy bele se nézel a keresőbe, csak véletlenszerűen megörökíted a pillanatokat, teljesen kihagyva a komponálást... freestyle ;)"...
hja, ennyi az egész? akkor ezt egy majom, vagy egy vak is meg tudá csinálni..akkor meg a majom is művész lesz, tudatos képalkotó, akár pályázatot is nyerhet vele...
és milyen az az ideális lomográfus?és ha én igy lógatom a gépet akezemben és véletlenszerüen kattintgatok, meg nyolc optika egyszerre rajzol akkor én már lomográfus vagyok? és akkor egy stílus birtokosa vagyok már? stílust tremteni ma már pofonegyszerű, hisz mindenki más akar lenni mint a többi ember, igy bőven van követője minden ujdonságnak, mindegy mi az, csak uj legyen, más mint a régi.... a régire meg rá lehet fogni hogy kötnek a szabályok ,meg hát iskolázott vagy, az meg minek csak gúzsba köt.. minek a tehettség, meg a munka hozzá, csak logasd a gépet meg összevissza nyomkodd a gépet, csak lesz valami érdekes a száz kép között..ez lenne egy fotoművészeti stílus?, meg nyomok pár sapkát, meg pólót azt itt a kult...én lennék szomorú ha ez is művészet lenne...