G_ArchAngel#16902
Lateralus családos ember, akit nagyon tisztelek a tudása miatt - ha abban a helyzetben leszek, hogy elkell adnom a felszerelésem, mert építkezek és szükség van minden fillérre, akkor én is megteszem...
A többi fórumozó nagyrészt diák, vagy jóval fiatalabb pályakezdő, mint én - legtöbben egyetemisták vagy főiskolások...
Gladiátor külföldön tanul, amiért a fél karom odaadnám, Placebó lépett egy bátrat és lehet, hogy egy új és sikeres életet kezd a Föld túloldalán.
Gabati is nagy lépés és egy szebb jövő előtt áll - a hivatalos fotózás területén belül.
Dani pedig nagyon remélem, hogy évfolyamtársam lesz - persze, csak ha nem hullunk ki a vizsgán:)
-----
Miért lennék jómodú?
Egyszerű vállalkozó vagyok.
30 évesen több ingó és ingatlan vagyonuk szokott lenni az embereknek.
Francia autót váltottam franciára, 70nm-en lakom, amit nagyrészt szülőknek köszönhetünk.
Mellette minden szar melót elvállalok, veszekszem az asszonnyal, mert nincs magánéletünk a megrendelők és tervezők miatt - itt van pl. Ákos, olyan házakat láttam Tőle, hogy jó helyezkedéssel 7számjegyű összeget kereshet majd - sajnálom Tőle? Nem, ellenben eljött és többször is dumáltunk egy jót a fotózásról és építészetről. Éppígy szívesen segítettem Big G.-nek vagy Sonajk-nak - persze bátor vagyok, hogy "fotós-imitátorként" szédítem a kezdőket...
(fiúk, saját érdeketekben Blasta Nagymestertől kérdezzetek ezentúl, nem szeretnélek Benneteket félrevezetni)
Ennyi, itt csak 1 valakinek fáj, hogy képes vagyok beleölni ennyi pénzt a hobbymba, mert a többiek felfogták, hogy teljesen más életet élek.