25245
-
#16914 giccsverseny?
-
#16913 ez is egy gics
-
#16912 persze, de minek konnyiteni a dolgon ha lehet igy is -
#16911 Ezmegegy giccs
-
#16910 ez meg lett volna egy lövésből is :D
-
#16909 kezbol nyomtam, az elso ket kep elmozdult (4 kep)
-
#16908 akkor johetnek a kritikak (panorama 3 kepbol)
-
#16907 [nem kíván/tud hozzászólni]
de ezt télleg nem kéne :( -
mod #16906 [center][brutálnagy]RAKJATOK KÉPET MÁ -
#16905 a fehéregyensúly mekkora egy rasszista kifejezés már -
#16904 Hacihő! -
#16903 mi van itt? :( -
G_ArchAngel #16902 Lateralus családos ember, akit nagyon tisztelek a tudása miatt - ha abban a helyzetben leszek, hogy elkell adnom a felszerelésem, mert építkezek és szükség van minden fillérre, akkor én is megteszem...
A többi fórumozó nagyrészt diák, vagy jóval fiatalabb pályakezdő, mint én - legtöbben egyetemisták vagy főiskolások...
Gladiátor külföldön tanul, amiért a fél karom odaadnám, Placebó lépett egy bátrat és lehet, hogy egy új és sikeres életet kezd a Föld túloldalán.
Gabati is nagy lépés és egy szebb jövő előtt áll - a hivatalos fotózás területén belül.
Dani pedig nagyon remélem, hogy évfolyamtársam lesz - persze, csak ha nem hullunk ki a vizsgán:)
-----
Miért lennék jómodú?
Egyszerű vállalkozó vagyok.
30 évesen több ingó és ingatlan vagyonuk szokott lenni az embereknek.
Francia autót váltottam franciára, 70nm-en lakom, amit nagyrészt szülőknek köszönhetünk.
Mellette minden szar melót elvállalok, veszekszem az asszonnyal, mert nincs magánéletünk a megrendelők és tervezők miatt - itt van pl. Ákos, olyan házakat láttam Tőle, hogy jó helyezkedéssel 7számjegyű összeget kereshet majd - sajnálom Tőle? Nem, ellenben eljött és többször is dumáltunk egy jót a fotózásról és építészetről. Éppígy szívesen segítettem Big G.-nek vagy Sonajk-nak - persze bátor vagyok, hogy "fotós-imitátorként" szédítem a kezdőket...
(fiúk, saját érdeketekben Blasta Nagymestertől kérdezzetek ezentúl, nem szeretnélek Benneteket félrevezetni)
Ennyi, itt csak 1 valakinek fáj, hogy képes vagyok beleölni ennyi pénzt a hobbymba, mert a többiek felfogták, hogy teljesen más életet élek. -
efem #16901 eeen voltam az irigy, es eeen viszonyitok a kulfoldi eletszinvonalhoz :) -
obe #16900 nem értelek, azért mert valaki nem olyan jo módu mint angel, akkor az sértő, bántó, ha egy fotográfiával foglalkozó topikba beirja hogy ilyen meg olyan objektívet vesz?!?
én nagyságrendekkel kevesebbet keresek mint angel(látatlaban), de eszembe se jut megbántva éreznem magam, ne adj isten bosszantónak, sőt örülök neki hogy megveszi, tapasztalaltát átadja, teszteli, mások okulására...
ezt a közhely dumát meg hagyjuk, hogy másnak meg betevő falatra se jut, ez nem angel, vagy a mi hibánk, jóhogy nem a harmadik világgal jössz...
én nem láttam egyszer sem hogy akár dani, lateratus, gladiator, vagy akárki nehezményezte volna angel felszerelését, mert ez igy erősen irigységszagu dolog -
#16899 1: Itt most ki volt irigy?
2: "az itthoni eletszinvonalat/fizeteseket meg ne hasonlitgassuk mar kulfoldhoz."- pontosan erről beszéltem én is!
-
efem #16898 OFF
tokjo h az emberi reszet is megkozelititek a fotozasnak/digitalis fotozasnak, de sztem nemkene irigynek lenni a masikra, es foleg nem fitogtatni azt h kinek mije van, es mire nem futja. abban pedig egyet ertek h ez a 700-1200$ nemsok, ennyit takaritassal ossze lehet szedni ... az itthoni eletszinvonalat/fizeteseket meg ne hasonlitgassuk mar kulfoldhoz.
ja es igen, enis kapok penzt azert, mert nyomogatom a gombot.
ON -
G_ArchAngel #16897 Egy mondatot eléggé felfogtam, köszönöm:
"Egyértelmű, hogy Gabati felhívása NEM NEKED, jólétben élő fotós-imitátornak szólt,"
Innentől nincs miről beszélnünk. PONT.
(obe-hoz csatlakozva: gondolkodjon el a párod, hogy mit mutatott eddig fel - utána merjen másokat bírálni...) -
#16896 Angel ezt most őszintén kérdezem... : Te elolvasod azt amit a másik ír, és azt is értelmezed amit Te leírsz?
Egyátalán nem állította magáról h profi fotós lenne... Te mikor és hol olvastál hallottál tőle ilyet???
Azt hogy te miért és mennyit dolgoztál azt senki nem vitatta...(nem is kérdezte)
PONT EZ A LÉNYG H EZ A MAGÁNÜGYED!!! És néha észre vehetnéd h az amit leírsz azok számára akik nem annyira jómoduak mint Te bosszantó és bántó lehet!
Te azt nem fogod fel, hogy nem mindenki keres annyit amennyit Te-bár lehet h ugyan annyit vagy többet dolgozik)!
Lehet, h Amerikában ez az összeg nem valami egetrengető- alapfizetésnek számít amit a mekiben bárki megkereshet kint- DE ITTHON NEM EZ A HELYZET!!! És a Te kereseted és életszinvonalad KÖZEL SEM ÁTLAGOS!!!
Az h vannak fizetős fotós munkáid az megintcsak, hogy jön ide??? Nekem is vannak és????
Már megint ez a nyaralás téma??? Képzeld nem válsz mártírrá attól, h nem mentél nyaralni- sokan vannak ezzel így... és nem azért mert új L-es obira gyűjtenek vagy fotós sulira, hanem mert egyszerűen nem telik rá!!!
-
#16895 #16894 -
#16894 [INKÁBB KIMARAD MOST EBBŐL] -
obe #16893 off
nem tisztem angel megvédése...de, amit ezeken a hajókon kínálnak az éhbér, az usában egy mekiben többet adnak, arról nem beszélve hogy itt nem 8 órát dolgozol hanem 10-14-et(persze 6 napot), az igaz hogy kaja, szállás ingyen, de hogy világot látsz azt felejtsd el, max 1-2 kikötöben partra szállhatsz pár órára, az arra nem elég hogy kijussa a kikötő negyedből..
én jópár emberrel beszéltem akik hajón melóztak, hatalmas szopás a világból szinte semmit nem látnak, egy 2x2 méteres kabinban töltöd a szabadidődet, azt is alvással töltöd...
és én nem látok semmiféle rongyrázást angel felől...azt vesz a pénzéért amit csak akar, megdolgozott érte, ennél százszor hülyébb dolgokra költik emberek nap-mint nap a pénzüket..énbennem az irigység leghalványabb szikrája sem merül fel, ha angel vesz egy drága objektívet, ilyen jellegü nyavajgásank egyedül te adsz hangot a fórumon, ráadásul nem is először..
a fotós imitátor titulust ne nagyon osztogasd szerintem , mert te sem mutattál fel itt semmi olyat ami erre téged felhatalmazna...
on -
G_ArchAngel #16892 Értettem Mr. Blasta!
Elnézésedet kérem, hogy a felszerelésed 30 évesen ezen a szinten van, elnézést kérek, hogy én MEGDOLGOZTAM az enyémért és nem Neked vettem. Sőt bocsánat, hogy nekem nincs pofám előadni magam profiként, hanem tanulok fotózni. Könyörgök, hogy ne haragudj rám, mert vannak fotós munkáim - igaz nem bogarakat makrózok, vagy HDR panorámákat illesztgetek, hanem olyan fotókat készítek amiért fizetnek. Tudom tévúton járok...
Bocsánatodat kérem, hogy nem mentem nyaralni, hanem helyette dolgoztam. Ne haragudj rám, hogy jelentkeztem tanfolyamokra, mert nem érzem kész fotósnak magam, ellentétben Veled.
Nekem nincs bőr az arcomon, hogy lekezelően beszéljek a fórumozókkal a Digicam-rovatban, vagy a fotós topicokban.
És végképp ne haragudj Mr. Profi, hogy erre rohadtul nincs időm, mert holnap felvételizek!
Szántai Gábor
amatőr fotós -
#16891 Mond G!
Mikor érted már meg, hogy ahogy Te élsz és amit Te keresel, ANNYIT AZ ÁTLAG MAGYAR NEM KERES???!!!!
Egy átlag magyarnak nem szokik 250e-es havi fizuja lenni (ráadásul ez tiszta pénz, rezsi és kaja ingyen van ugye).
Leszel szíves már megérteni, hogy a kibaszott rongyrázásod és a "na következő hónapban mit vegyek" témák már az emberek könyökén jönnek ki!!!
Senkit nem érdekel, hogy mire szóród a pénzed, hogy milyen javakkal büszkélkedhetsz, hogy kemény munkával -amit nem kétlek- milyen cuccokat vásárolsz és mennyit keresel havonta!!!!!
SENKIT!!!!!!! Az átlag fórumozó csak reménykedhet benne, hogy egyszer 10 éven belül olyan felszkója lesz amiket te havonta eladogatsz.
Egyértelmű, hogy Gabati felhívása NEM NEKED, jólétben élő fotós-imitátornak szólt, hanem olyanoknak akik nem keresnek havi 100e-nél jóval többet, nincs L-es obiparkjuk amit ész nélkül szétszórnak -bukok rajta amit bukok jeligével-, nincs félmillás-millás gépvázuk, és egy ilyen úttal nemhogy megalapozzák a jövőjüket, de olyan tájakon is járnak ahol átlag halando SOSEM!!!!
Tán megpróbálhatnál a leírtak árnyékában fórumozni a jövőben, bicskanyitogató a stílusod.
Na bye és sorry az offért... -
gabatika #16890 öltek már ennyiért... -
#16889 o.O -
#16888 4.1 Dugnak
jujjegy tekk :o -
G_ArchAngel #16887 éhbérért?
ez kb. 250e HUF - ennyi itthon is leesik és a barátaimmal, szeretteimmel maradhatok... -
gabatika #16886 fotózás óceánjárón -
#16885 csaj se norma hogy emiatt szomorú... xD -
G_ArchAngel #16884 bazz, én azt hittem, hogy 1 db képen kell reklámot csinálni...:)
sorozatban könnyű... -
#16883 nekem mondod? de rá vagyok kattanva az egyik értelmi szerzőre, és vhogy be kell nála vágódnom, h milyen édi vagyok, h segítek:D -
#16882 #16880 -
#16881 a 2es 3as 4es pont eleg idióta, hisz a kettesben megkérdezi mi baja, de csak a 4esben mondja el? mindjá számon is kérem, hogy ezt hogy gondolták... -
#16880 Ekkora faszsagot bameg :DDD
-
#16879 na, várjatok, 6 képből áll a sztori. a csaj aki megkért, h csináljam nagyjából leírta melyik képen mi kéne hogy történjen:
1. egy szomorú csaj
2. jön a barátja, megkérdezi mért olyan szomorú
3. a srác keres vmi meglepetést, hogy felboldogítsa (??) a barátnőjét. virág, csoki...
4. a csaj még mindig szomi és elmondja, hogy a havija (na most ezt nem értem rendesen, mer ide az van írva, hogy that her periodic dont come every month, szal most az a baja, hogy csak 2 havonta jön meg?, na mind1...)
5. a srác keres vmi tradícionális gyógyszert, és odaadja a csajnak
6. 2 nappal később a csaj very happy mert megjött, mindketten örülnek, nagy a bódoccság...
fuh, hát elég idióta történet így átolvasva, pedig a csaj aki írta velem jár film órára, lehetne vmi fogalma a rendezésről... -
G_ArchAngel #16878 fotózz le egy órát, aminek a számlapját a felétől (6 óra), a háromnegyedéig (9 óra) vörössel színezd át, a 9-től 12-ig tartó negyedbe meg a gyógyszer logóját, ez az egész legyen egy csaj kezén, ami alatt látszódjon a térde, lába, bugyija (fókuszon kívül), ahogy ül a WC-n.
A mutató pedig álljon a vörös negyed határán...
kell még ötlet?:)
várakozó lányok a metróban, ahová befut a gyógyszeresdoboz?:)
rózsa + vér + hatlövetű + golyók, amin a gyógyszer neve van?:)
... -
#16877 Vér vér vér -
#16876 nem egyszerű a feladat ... -
#16875 jaaaaaj, segitsetek!!! egy olyan indonez gyogyszerhez kell reklamfotokat, vagy miket csinalnom ami arra jo, hogyha a csajnak nem jött meg időben, ez majd meghozza. Nem tom milyen gyógyszer lehet ez, előszőr aszittem, hogyha nagyon fáj a hasa arra jó, de nem, mert vmi az a sztori, h a csaj ül szomorúan, odamegy hozzá az indonéz pasija, aki megkérdezi mi van, csaj mondja, hogy nem jött meg, erre a srác odaadja neki ezt a gyógyszert, amitől pikk-pakk megjön:D na de nem ez a lényeg, vmi ötletet plíííz:D