obe#16893
off
nem tisztem angel megvédése...de, amit ezeken a hajókon kínálnak az éhbér, az usában egy mekiben többet adnak, arról nem beszélve hogy itt nem 8 órát dolgozol hanem 10-14-et(persze 6 napot), az igaz hogy kaja, szállás ingyen, de hogy világot látsz azt felejtsd el, max 1-2 kikötöben partra szállhatsz pár órára, az arra nem elég hogy kijussa a kikötő negyedből..
én jópár emberrel beszéltem akik hajón melóztak, hatalmas szopás a világból szinte semmit nem látnak, egy 2x2 méteres kabinban töltöd a szabadidődet, azt is alvással töltöd...
és én nem látok semmiféle rongyrázást angel felől...azt vesz a pénzéért amit csak akar, megdolgozott érte, ennél százszor hülyébb dolgokra költik emberek nap-mint nap a pénzüket..énbennem az irigység leghalványabb szikrája sem merül fel, ha angel vesz egy drága objektívet, ilyen jellegü nyavajgásank egyedül te adsz hangot a fórumon, ráadásul nem is először..
a fotós imitátor titulust ne nagyon osztogasd szerintem , mert te sem mutattál fel itt semmi olyat ami erre téged felhatalmazna...
on