A kritikakkal, megjegyzesekkel sajnos sokszor nem is lehet foglakozni:( Mindenki tud nagyon okos lenni, mindenben lehet "hibat" talalni. Ha mar fotozas akkor mindenki a "szabalyokat" keresi.
Persze velemenyezni, tanacsot adni, otletezni lehet - kell is - de nem mindegy hogyan es mit. Azert pl. ezeknel a kepeknel is mindenki gondolhatja, hogy az ember nem all le hetkoznap koran reggel a hidra - ilyen idoben:D - muveszkedni, mericskelni, fenytmerni meg szinhomersekletet allitgatni:)))
De a legviccesebb amikor "kompozicioba" kotnek bele, foleg ha a kep gazdaja "csak kattintott" vagy ha "tervezte" is a kepet, teljesen mashogy gondolta:))
Ma pl. egy tucat Ansel Adams kepet reproztam, az albumjat turtam, ha abbol betennek ide nehany "ismereten" fotojat, hogy ezt en csinaltam ma reggel (persze nem a Yosemite vallogatasbol:DDD), valszeg abba is talalnanak jonehany hibat mint kompozicio, vagas, kiegett-besult, "hol a horizont" meg "nincs meg az aranyszabaly":))))))))
Ezt csak KV-zas kozbeni "eszmefuttatas" volt, vagyis nem kritika, celozgatas vagy bantas!