Szerintem közöld a feletteseidel, hogy az igényes munkához szükséged van egy Hasselblad H1-es fényképezőgépre, egy 39mpx-es Phase One digihátfalra, és pár Multiblitz vakkantóra + softboxra! Ha ledöbbennek a végösszeget látva akkor csak annyit mondj: minőségi munkához minőségi felszerelés kell! :P
Viccet félre téve szerintem darabonként számold fel, én még nem hallottam olyan fotósról, aki órabérben dolgozott volna ;)
Hogy mennyit az egy jó kérdés. Ha túl nagy árat mondasz akkor tuti fel fognak keresni egy hivatásos fotóst helyetted ("ennyi pénzért már inkább egy profi csinálja").
Most megnem tudom mondani neked mennyit szoktak profi fotósok felszámolni tárgyfotózásért(és szerintem mások se nagyon itt a topicban - bár remélem tévedek). Azt tudom tanácsolni, hogy menj be pár fotólaborba, amik lehetőleg nem csak képelőhívással foglalkoznak hanem fotózással is(és lehetőleg digitális technikát alkalmazva), és kérdezd meg tőlük hogyé csinálják a tárgyfotózást. Mérlegeld az árakat, meg hogy milyen vastag a bőr az arcodon és hozz döntést eszerint :D