Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
de ha elforgatolja nem lesz wp méretû

respect to the man in the ice cream van

Sadist
Forgasd meg 90°-al jobbra!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cement
rohatt!!!!!44:ooD

well ájiz sry lekközelebb náteszekrá

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hátilyen izéééé.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

el sem merem képzelni, hogy ez milyen irányú mozgás lehet...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Jano
Pyx jogosan járt el. A lens flare effekt CIKY. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

köszi mindenkinek, kicsit nekem is nehéz szokni a képet, talán kicsit tényleg ferdült 😄

Blasta : Azért alapszintû PS mert csak effektek vannak rajta. egy Watercolor filter, meg egy Blur, csak hogy úgy tûnjön mintha a kocsi mozgásban lenne....

obe : a háttér nem kreált, a kocsival együtt fotóztam. ha megnézed jobb oldalon még kivehetõ egy srác is a háttérben 😄

ugyan kérlek😊
Placebó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

cyrusnak, hoppá ez lemaradt😊
bár nem telsen egyedi gondolat de ebbõl aszögbõl más értelmet kap, futurisztikus hatást, esetleg 2010-es mx egerprototipusra enged asszociálni?!?..az effektekkel meg vigyázz mert hamar elhasználódnak, aháttret nem véleményezem mert az kreált, de azér ügyes😊
Placebó
<#law>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Blasta
7végi fun-képeket átdobtam a céges méledre kecseg! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Placebó
<#worship>ezmá megafúúúúú

Placebó
<#eljen>Fúúúúúú

cement
micsubicsi háromszáz... harmincezer.. gété! <#eljen>

Blasta
Háááát :-)
Ezt én nem alapszintû PS-nek hívom, hanem erõs képmanipulációnak... :-))))

De amúgy érdekes kép lett.

<ÉS LEBASSZA A LENSZFLER MIATT> :-))))

ezt én fotóztam meg soppoltam is.

vélemények ? .o

alapszintû fotosop van rajta, szinte csak effektek.

pyx lebaszott a lens flare miatt, de direkt raktam rá, nekem tecc 😄

Blasta
Neeeeem, a "FAF" egy harci elnevezés, az olyan levegõ-levegõ rakétákat hívják így, amiket csak elindítod és a levegõben megtalálja a célt és elvégzi a feladatát, kilövés után akár "el is felejtheted, tuti célba ér". Tehát átvitt értelemben értettem ;-))))

VÁÁÁGOD!! :-)

azvalami olan mint pl. nikon f5 nél követõ autofocus mi, phersze azér nem egy kategória😊
Blasta
Jaja, filmesnél (de már a DSLR-eknél is) lényegében nincs delay.
Kompaktoknál számít az AF ideje, bár az új "FIRE AND FORGET" masinák nagyo durvulnak :-)

azér irtam " ezen tulajdsns bíró masinák.." kollega ur😊)
azhogy a szitakötö lelép annak mindig megvan az esélye, de egy filmes gépnél ha van autofocus akkor ott semmenyit se kell várni😊)))))
Blasta
Az AF-et nem lehet megtanulni használni :-DDDD
Megnyomod, élesít, katt.
Ha az élesítés és a katt között a szitakötõ odébbáll, b@szhatod. Nincs ezen mit tanulni.

vagy beráztad..esetleg
hát dzsini, ez biza elment, de bántásbul ám😊, az a fránya autófokusz mi?!meg kell tanulnia minden ilyen tulajdonsággal bíró masina tulajdonosának használnia..
Dzsini
én is próbáltam szitakötõt fotózni... picit elkésett a fókuszálás, pedig ott pihent mikor lenyomtam az exponálógombot 😊 (1/320as idõzár)
zummm...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

NaNoKuTyA
<#eljen><#taps>

\':..:\'

Sné Zsuzsa
"- Vajon mikor jön haza a gazdi? Már órák óta várom...de csak állhatok itt az ablak mellett....pedig annyira hiányzik...hüpp-hüpp..."

😊

Canon 450 D

Egyik macsom:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bp

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

ivjoe
XDDD
photoshoppal vagy csontfûrésszel?😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
Röviden? Íjász és lovasbemutatón voltam. Egészalakosat (vagy legalábbis többet megmutatni) akartam, de állandóan simogatták a gyerekek. Tolongtak körülötte! Még errõl a képrõl is le kellett vennem egy kicsit belógó kezet.
hát ez egy nagggyon jol sikerült paripaportré..keletkezésének története??
ivjoe
GregSB
Nem az én képeim, csak azért rakom be, mert E-1 Rulez!

magus
csöveseket addig szepen megkerted hogy masszanak ki a kepbol?😊

Shogun
hát jah nemkicsit nagy páldány volt de hat csak igy tudtam kompenzálni a gépem adta lehetosegeket😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

szerintem is felhõ lehetett.
a galériámban találsz 2 szitakötõs képet, amiket én csináltam, de látom a tied "picit" nagyobb pédány lehetett 😄

Shogun
elég nehez volt fenykepezgetni mert a tavacska kozepen volt és nyulnom kellett 1 metert hogy minel közelebbi fenykepeket tudjak csinalni😄
nomeg beleesni se kelett volna mert akkor azok lettek volna az utolso kepeim😄

Shogun
hát folyamatosan csinaltam a képeket , figyeltem hogy a napot mikor takarta be kicsit a felho
en tuti nem arnyekoltam be mert vizszintbe voltam 😊
szal a masodik vmiert ilyen lett😊

Shogun
koszi😊

wow, az elsõ nagyon jó! a másodiknál valami beárnyékolt?

Nekem a második képed nagyon tetszik<#alien2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shogun
Üdv!
Lehetõségeim szerint (Canon A80) én is csináltam pár makrót egy szitakötõrõl😊
1.

2.

gnar killer
durva o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ivjoe
EZTET máma csináltam. Bocs Blasta, ez csak húskloffoló! XD
ivjoe
XDDDDD
Sadist
Pókok jóak <#eljen> Hentelik a rohatt kis szúnyoggeciket ^^

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem