Notebook teszteket keresek
  • tajfun
    Ha olcso es finom kell, akkor felejtsd el a draga intelt, egyertelmuen a mobil amd a te embered. Mivel a notiban kis helyen vannak egymas mellett a cuccosok, egymast futik, foleg nyaron, eszedbe se jusson prescottosat venni, allandoan azon izgulhacc hogy mikor izzik szenne. Raadasul ide nem tehecc vizhutest mint az asztali gepekbe (persze sarkkutato expediciohoz idealis). Ha jaccani is akarsz vele, mindenkepp vmi normalis videochip legyen benne. Cserelni ertelemszeruen ezt se tudod utolag, tehat elotte kell eldonteni kell-e neked ilyen. Mindenkeppen sajat memorias legyen a video"kartya", az osztott memorias (jellemzoen a radeon 9000 es az alatt) baszott lassu, semmire nem jo. A 9600-zal szerelt notik mar egesz jo aron repkednek (250-300k + fa), a 9700-zal szereltek jellemzoen (netto) 450-500 rongy es afelett.

Nekem ez van, csak ajanlani tudom.

Itt egy centrinos cucc:

(DVD iroval, tobb rammal, vinyoval 50 egyseggel dragabb, ennyit szerintem meger raszanni.)

Ha csak centrino kell, video teljesitmeny nem, akkor ez az embered. En nem ajanlanam, mert ennyi penzbol megveszed a 2vel fentebbit, teljesitmenyben kb ugyanott van, meg jaccani is tucc vele. Igaz nincs rairva hogy centrino...