Psx-re játékot a netről.
-
1 valamit tudok, Blackluck; (bocsi, a sz*r szoviccér...)ami neked badluck; h. te nem akarod latni azt a 2 jatekot... megvan mind2, az egyiket alapban a géphez kaptam; a Sub-zerosat... Hat...khmm...oldalra scrollozos fél3D gém(3D környezet, 2D karakterek...sz*r gém, higyj nekem!)...A masikat letöltöttem netröl, de nem érte meg a 100 ft-os cd-t sem, naongáz gém; nem graf alapjan szoktam megitelni gémeket; de a S. Forces-nak durvasz*r grafikaja van, ami mar zavarja jatekelmenyt is... Kb. 1 texturat hasznalnak elsö palyan, az is vmi fekete-barna-maszat, oriáspixelekkel... Csak az elsö palyaig birtam; az iranyitas szögletes; szarok a kameraallasok. Kritika is lehuzta mint allat, nem veletlenül... a Mortal K.3 ota csak PS2-re jöttek ki jo részek... Ezt a 2 részt emu alatt nyomhatod elmeletileg, de nem erdemes öket...a ps2-es verziok jok; max. nezd meg azokat a gamespot.com-on, de ps2 emu (MÉG) nincs pc-re... ps2-re van ujabb MK. verekedös, a redemption(ha jol emlexem cimere...); az naonjo alltioag, tele minigémekkel+törhetö palyaelemekkel; az 2player fight+van 1vagy2 maszkalos verekedös...(oylasmi mint P.Persia kb. grafra...)
D.