Psx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom a pc-s verziót sikerült letöltened...
Sziasztok.Töltöttem le egy PSx-et,3 cd-böl áll.Most kimondottan a Silent Hill 2-esröl van szó.Máskor ami lejött az bin vagy cue volt,kiirtam és ment.De ez most becsomagolt mappa mind a 3-om.Az elsöt kicsomagoltam és nem bin,cue jött ki hanem egy csomo más,(data, autorun,setup,creck,stb.)Ilyenkor mi van?Megprobáltam ugy kiirni a csomagolt fájlt az Alcohollal egy ujrairhatóra,ki is irta,de amikor visszaraktam a gépbe egyböl elinditja hogy Install game ,meg install directX.Minthogyha ez PC-s játék lenne nem?Pedig PSX-et irt mikor töltöttem le.Tudtok erre magyarázatot?vagy irjam ki igy cd-re és igy vinni fogja a PS1-es?Dehát ott nincs install!!! Kössz a segitséget !!!
ok.kösszike.
Seth
Igen, majd ha kell ,akkor ki fogja írni hogy tedd be a következõ cd-t
Mivel a ps nem PC, ezért ugye nem installál fel semmit, és folyamatosan a cd-rõl olvassa be az adatokat

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok.Tudna valaki ebben segiteni?Töltöttem le PS1-es játékot 1-cd-st,kiirtam megy is faszán.Az a kérdésem hogy a 2-3 cd-s,az hogy müködik? Hogy berakom az 1-es cdt játszol vele és majd kéri a 2-ikat vagy hogyan? kössz a választ!
apocalypse0
kösz

apocalypse

mila69en
egy file megosztó de nem olyan mint a dc, itt nincs kötelezõ megosztás bár nem a gyorsaságáról híres de egy jó kis móddal elég szuper

csak annyit írtam a keresõbe, hogy psx olyan még nem volt amit ne találtam volna meg

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

apocalypse0
mi is ez az emule?

apocalypse

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
mi emulén csak ps2 gém lenne hm... tévedés minden psx gémet megtalálsz

apocalypse0
á, ez jó.
köszi a segítséget

apocalypse

apocalypse0
ááh, ott csak ps2 van

apocalypse

Seth
ITT !!!! van egypár. Sokat leszedtem már mindegyik mûködik, csak elég lassú

PSN ID.: Beegabor

mila69en
csak vicc vót

torrent? emule? dc++?

apocalypse0
köszi, nagyon sokat segítettél

apocalypse

mila69en

apocalypse0
nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt, ahonnan psx játékokat lehet leszedni?
(lehetõleg ingyen)

apocalypse

Sziasztok!
Életemben elõször veszek konzolt. Végül a ps2 mellett döntöttem, mert anno egy osztálytársam ódákat zengett egy Chrono Cross címû psx-es játékról. Szóval azt szeretném kérdezni tõletek, hogy hol lehet ezt megszerezni(inkább eredetiben de akár másolva, PAL verziójú), mert egy on-line boltban sem találtam. Ha esetleg valakinek megvan és eladná, az légyszíves ide válaszoljon. Köszi

sigmavirus1
Chrono Cross
Chrono Trigger
Final Fantasy 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Xenogears
Suikoden 1, 2
...

Viva La Virus1!!!

Üdv mindenkinek!
Ajánlanátok jó psx-es rpg-ket, amik futnak emulátoron?
Köszi!
dinomano
Sziasztok!
PS1-re keresem a Need for speed-High Stakes-t, és esetleg a Rollcage Stage II-t! Másolt verzio érdekel inkabb, darabjat 300-500 ft közötti árért elfogadhatonak talalom...
Az e-mailemre irjatok légyszives:
[email protected]
köszi!
Denes

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sigmavirus1
Ja és amúgy 2CD-s a game, bár gondolom ezt tudod!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
PC-re is jöhet, meg film is!
DE! Majd csak jövõ héten tudok küldeni mert még másokal is "üzletelek"!:) Addig küld a címed a [email protected] címre!

Viva La Virus1!!!

Szvesen cserélnék de tom hogy nektek nem teccik de én emu val szeretnék játaszni csak a gt2 vel
De ha kellp pc re játék az van!!

Bogyi007
Nyugodtan cserélhetsz a postán így lemezeket. Én csak tudom, sok progit cseréltem Sigma-val így.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

sigmavirus1
Na belezavarodtam!:) Szal a lényeg hogy postán keresztül cserélhetnénk ha neked nem gond!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Há nekem megvan, ha van valami játékod akkor cserélhetünk is(átírom, leküldöm, te is átírsz valamit, én is elküldöm), igaz csak postán keresztül lehetséges!:(

Viva La Virus1!!!

Héééé fiuk a Gran Turismo 2 õt honnan lehtne leszedni?
ehetõleg ne DC++ legyen mer sosincs üres slotja annak akinek megvan!
THX

sigmavirus1
Majd belenézek milyen, lehet hogy venni fogom, bár már így is elmyegy a zsém 576-ra és Fangoriára!:P

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
Igen van. Nem csak pc-s inkább multiplatformos, azt írták, hogy csak kivételes esetben írnak csak célplatformos játékokról. Szeritem klassz újság lesz.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Koszi a segitseget, sikerult megoldani!
sigmavirus1
Pedig simán lehet PS gamét másolni, vagy az védve van másolás ellen? CloneCD-vel pedig sikerülnie kell!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Van GamePro???? Eddig csak Németben láttam de ott az Konzolos magazin, gondolom itthon PC-s, mi?:(

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
Nem egészen törvényes dolog amit mondok, írd át alcohol 120-al vagy clone cd-vel, az alcohol proginál használd a playstation beállítást, a clone esetében meg úgy másolhatod le, hogy kis sebességgek írod át, max 8x-al, és data beállítást választasz, a beolvasáshoz meg az íráshoz is.

Hellotok!

Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi
Bogyi007
Nem tudom, talán az miatt, hogy múlt héten nyitottam egy GamePro topicot a konzolos részen /tudod a Gamestarosok új 2hetenként megjelenõ lapja/ és nem néztem meg hogy volt-e hasonló címen más topic.

sigmavirus1
Az gáz!:(

off
mért kaptál buntetõpontot?:O

Viva La Virus1!!!

aabyssx
OFF

Nem valami jó az X-es PCSX port.

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Tudnám, csak az a baj, hogy az X-es Ps emu, nem komálja a lemezeket, csak a képfájlokat, arra meg egyenlõre kicsi a vinyó. De a progi az már megvan hozzá. :D

sigmavirus1
...szoval az X-es PS emuval nem?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Okszi!
De te is tudod tovább nyomni az ipart az X-es

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
Hát vége. Tegnap elvitték a kicsi szürkét. <#rinya><#rinya>.
De legalább olyan személy vitte el, aki biztosan vigyázni fog rá és legalább ugyanúgy kedvelni fogja mint én. Sigmavirus1 és oldproximus, aki megvette a gépet annak odaadtam a listákat, amiket tõletek kaptam, így lehet hogy majd keresni fog titeket további programbeszerzés céljából.

sigmavirus1
Ja, meg van PC-m is, de csak nyár óta, és sajna netem sincs, így marad a suli illetve könyvtár!:P

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
tényleg volt nekem is Game boyom! A Pc itt a teleházban van :(

sigmavirus1
Nem hinném de még minden lehetséges!:) Lehet hogy írnakj rá, és az is lehet hogy már van, nézd meg a www.zophar.com-on, télleg, PC-n nem tudod nyomni?:D
Ja, régen nekünk is volt Atarink, aztán nagy szünet, kölcsönbevólt töbszöris Game Boy rakás játékkal, közben haverhoz jártam át nyomni a NES ipart, aztán kaptam egy sárgakazis gépet, oszt utánna 1998-ban jött a PS és onnantól kezdetét vette a mánia, most PS2-m és sima PS1-em van!:) Kéne GC meg X is de sajnos nem ingyé adogatják!:D

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
Jaja, elõszõr volt az Ataris idõszak, utánna az Amiga most meg a Playstation korszak zárul le, de nem végleg ezt biztosan hiszem! /Nincs esetleg az x-boxon véletlenül ps1 emulátor is? - Amiga emulátor az van/

sigmavirus1
Kár, egy újabb korszak zárult le akkor, nem?:)

Viva La Virus1!!!

Bogyi007
Ja egy kérés mindenki felé, mostmár senki se kérjen és keressen engemet Ps1 lemezek ügyében, mert a téma részemrõl már tárgytalan, mivel eladom a gépet így a programok sem maradnak meg, maximum annyit tudok majd tenni, hogy ha az illetõ /akinek a gépet és a programokat eladom/ megadja az elérhetõségét, akkor ide kiteszem majd, ha engedélyezi.

Bogyi007
Nem a játékok miatt vette, fõleg a munka miatt, persze játszani is fog rajta. Mindegy nekem jól jön... :D

sigmavirus1
Tutira nem érte meg, PC-n 100x sz@rabb gémelni, max az emulátorok miatt jó!:)))

Viva La Virus1!!!