Psx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a ps nem PC, ezért ugye nem installál fel semmit, és folyamatosan a cd-rõl olvassa be az adatokat
PSN ID.: Beegabor
csak annyit írtam a keresõbe, hogy psx olyan még nem volt amit ne találtam volna meg
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN ID.: Beegabor
torrent? emule? dc++?
(lehetõleg ingyen)
apocalypse
Életemben elõször veszek konzolt. Végül a ps2 mellett döntöttem, mert anno egy osztálytársam ódákat zengett egy Chrono Cross címû psx-es játékról. Szóval azt szeretném kérdezni tõletek, hogy hol lehet ezt megszerezni(inkább eredetiben de akár másolva, PAL verziójú), mert egy on-line boltban sem találtam. Ha esetleg valakinek megvan és eladná, az légyszíves ide válaszoljon. Köszi
Chrono Trigger
Final Fantasy 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Xenogears
Suikoden 1, 2
...
Viva La Virus1!!!
Ajánlanátok jó psx-es rpg-ket, amik futnak emulátoron?
Köszi!
PS1-re keresem a Need for speed-High Stakes-t, és esetleg a Rollcage Stage II-t! Másolt verzio érdekel inkabb, darabjat 300-500 ft közötti árért elfogadhatonak talalom...
Az e-mailemre irjatok légyszives:
[email protected]
köszi!
Denes
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
DE! Majd csak jövõ héten tudok küldeni mert még másokal is "üzletelek"!:) Addig küld a címed a [email protected] címre!
Viva La Virus1!!!
De ha kellp pc re játék az van!!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
ehetõleg ne DC++ legyen mer sosincs üres slotja annak akinek megvan!
THX
Viva La Virus1!!!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi
De legalább olyan személy vitte el, aki biztosan vigyázni fog rá és legalább ugyanúgy kedvelni fogja mint én. Sigmavirus1 és oldproximus, aki megvette a gépet annak odaadtam a listákat, amiket tõletek kaptam, így lehet hogy majd keresni fog titeket további programbeszerzés céljából.
Viva La Virus1!!!
Ja, régen nekünk is volt Atarink, aztán nagy szünet, kölcsönbevólt töbszöris Game Boy rakás játékkal, közben haverhoz jártam át nyomni a NES ipart, aztán kaptam egy sárgakazis gépet, oszt utánna 1998-ban jött a PS és onnantól kezdetét vette a mánia, most PS2-m és sima PS1-em van!:) Kéne GC meg X is de sajnos nem ingyé adogatják!:D
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!