video-codec problémákkal ide
-
tegretol #191 Segítsen kérem, aki tud!
Az oldal régebbi tanácsai szerint leszedtem a régi codecpakkjaimat. A Nimo Codecs Pakkal azonban nem boldogulok.
Ha a Vezérlőpult, Programok hozzáadásából akarom levenni, pont úgy járok , mintha a Programfiles Nimó Codecs Packkba lévő uninstallt indítom el: megy az uninstall egy darabig,írja ki folyamatosan mit töről, majd elér egy olyan pontrta:
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPg2splt.ax,és lefagy.CRT-ALT-DEL-re elindul, de nincs kitörölve az állomány, ott maradt mindentt.Próbálkoztam CD-ről újratelepíteni a Nimo Codecs Pakk-ot, majt újra leszedni, semmi eredmény. Még azzal a "szakszerü" módszerrel is próbálkoztam, hogy töröltem minde Nimo nevű állományt.Nem, nem, nem és nem hagyja magát törölni. Ott van a Vezérlőpultban. Amit korábban Roll javasolt, nevezetesen, hogy :Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő/Hang,Video,és Játékvezérlőbe lévő kodekeket is távolítsam el, az nem teheten meg, mert ott csak egy állomány van, az AvanceAC97 Audio for VIA (R) Audio Controller. Hagyjak így mindent, hátha nem lesz baj?