Ki milyen keverõk használ,tapasztalatok...
-
Spynning #104 Szewasztok!
Én is megosztanám a tapasztalataimat (ha lehet:P):
Én általában ha bulit csinálok mindíg nálam van az AcerTravelMate 630as laptopom. Hál istennek elég jó áron sikerült venni és nagyon-nagyon jó minőségű gépezet!;)
Ezen fent van a Traktor, ami szépen bevan konfigurálva a billetyűzethez... Önmagában én sem szeretek keverni a traktorral igy általában +1 v. 2 CDjátszót használok még hozzá (pio 100as vagy jobb) és egy 3 sávos keverőt. Szerintem a traktor egyáltalán nem "ciki" egy buliban, SŐT szntem kifejezetten sokat segít az embernek! (nézzétek meg ezt a videót aholRichard Devine (Warp Records/Schematic)
gyűri két laptopon... vagy amikorDj Kabuki tart egy előadást a Red Bull Music Academy-n...) Szerintem a Traktorral mindenféle képpen színesebbé lehet tenni egy set-et és szerintem egyáltalán nem gáz ha a modern technikát is felhasználod igy a XXI. sz. derekán... :P Szerintem akkor jó egy DJ, ha a bulin sikerül azt a hangulatot megteremtenie amire akkor és ott az embereknek a legikább szükségük van! És ha ez megvan.... akkor szntem mindegy hogy milyen eszközzel érte el ezeket....
az ÉN véleményem EZ...