• SnEaK MASTER
    Nem akarok dicsekedni, de én már annyi, de annyi focis stuffal játszottam hosszú és rovid távon, hogy azt a listát nehéz lenne leírni, de azért mégis megpróbálom:

Italy ´90
    Euro ´92
    Fifa World Cup ´94 (ez asszem majdnem ugyanaz, mint a FIFA ´94, de nem vagyok benne biztos)
    Fifa ´98
    World Cup ´98
    International Superstar Soccer
    Fifa ´99
    Fifa 2000
    Euro 2000
    Total Soccer
    Uefa Champions´ League 98/99
    Uefa CL 99/2000
    Uefa CL 2000/2001
    This is Football 2
    FIFA 2001
    ISS Pro Evolution 2
    FIFA 2002
    Liberogrande 2: International
    David Beckham Soccer
    FIFA World Cup 2002
    Ronaldo V-Football
    This is Football 2002
    FIFA 2003
    Pro Evolution Soccer 2 (ezt PS1-en és PS2-n egyaránt nyúztam)
    FIFA 2004
    Pro Evolution Soccer 3
    Liberogrande 1

Most a PES3-mal és a PS1-es Liberograndéval nyomulok, s tervezem egy Club Football és Pro Evolution Soccer 1 (a PES1 sajnos kimaradt az életembol...) beszerzését.
    A fentebb felsorolt játékok kozul sok csak demó verziós vagy csak rovid ideig kolcsonben volt nálam, de a tobbi az "enyém" és azokat bizony hosszútávon nyomtam. Nagyon megfogott a FIFA 2000 és a TIF 2, de LEGJOBBAN a Konamis focik hatották meg a szívemet: az ISS Pro Evo 2, a PES 2 és 3, és persze a N64-es ISS - de evvel csak sajnos rovid ideig szórakozhattam, ugyanis nem volt N64-m (máig sincsen...).

Amit még megjegyeznék, hogy a listán az osszes stuff kozul a Ronaldo V-Football a legcsúfabb: az az egész (a francia riporterrel megspékelve) úgy néz ki, mint a foci paródiája, de a legszomorúbb az, hogy a játék készítoi a gémet komolyan gondolták, nem paródiának szánták,....próbáljátok ki: a rohogés garantált! :)

Udv mindenkinek!