SnEaK MASTER#1764
Nem akarok dicsekedni, de én már annyi, de annyi focis stuffal játszottam hosszú és rovid távon, hogy azt a listát nehéz lenne leírni, de azért mégis megpróbálom:
Italy ´90
Euro ´92
Fifa World Cup ´94 (ez asszem majdnem ugyanaz, mint a FIFA ´94, de nem vagyok benne biztos)
Fifa ´98
World Cup ´98
International Superstar Soccer
Fifa ´99
Fifa 2000
Euro 2000
Total Soccer
Uefa Champions´ League 98/99
Uefa CL 99/2000
Uefa CL 2000/2001
This is Football 2
FIFA 2001
ISS Pro Evolution 2
FIFA 2002
Liberogrande 2: International
David Beckham Soccer
FIFA World Cup 2002
Ronaldo V-Football
This is Football 2002
FIFA 2003
Pro Evolution Soccer 2 (ezt PS1-en és PS2-n egyaránt nyúztam)
FIFA 2004
Pro Evolution Soccer 3
Liberogrande 1
Most a PES3-mal és a PS1-es Liberograndéval nyomulok, s tervezem egy Club Football és Pro Evolution Soccer 1 (a PES1 sajnos kimaradt az életembol...) beszerzését.
A fentebb felsorolt játékok kozul sok csak demó verziós vagy csak rovid ideig kolcsonben volt nálam, de a tobbi az "enyém" és azokat bizony hosszútávon nyomtam. Nagyon megfogott a FIFA 2000 és a TIF 2, de LEGJOBBAN a Konamis focik hatották meg a szívemet: az ISS Pro Evo 2, a PES 2 és 3, és persze a N64-es ISS - de evvel csak sajnos rovid ideig szórakozhattam, ugyanis nem volt N64-m (máig sincsen...).
Amit még megjegyeznék, hogy a listán az osszes stuff kozul a Ronaldo V-Football a legcsúfabb: az az egész (a francia riporterrel megspékelve) úgy néz ki, mint a foci paródiája, de a legszomorúbb az, hogy a játék készítoi a gémet komolyan gondolták, nem paródiának szánták,....próbáljátok ki: a rohogés garantált! :)