• fm
    na kipróbáltam a "foci-szimulátort", néhány tapasztalat következzék...
    sajnos nem tetszett,pedig rászántam rengeteg időt. a trainingben megcsináltam az 5 csillagot,majd mentem egy világbajnokságot,amiben egész az elődöntőig jutottam,majd több barátságos meccs következett.

pozitív élmények:(a fifa 2004hez képest)
    -jobb a kapusok mozgása,technikája
    -jobban alkalmazható kapáslövések(ollózás),fejesek
    -jó labdaátvételek(lehet szöktetni labdaátvételkor a játékosunkat a sprinttel)
    -gyönyörű stadionok

negatív élmények(a konkurens játékhoz mérve)
    -a középpályán használhatatlan ívelés
    -érthetetlen védekezés(hiába nyúzom a támadót,simán lefordul rólam úgy,ahogyan az életben sosem,vagy fellököm anélkül,hogy bármit nyomtam volna)
    -totál irreális labdavezetés,beleértve a cseleket is(erről lentebb hosszabban..)
    -gyenge a játékosok és a pálya grafikája
    -gyökér riporteri "munka" összevissza beszél,néha csak a számokat mondja,és ez nagyon bután hangzik
    -lövés gyakori "irányíthatatlansága" , " leszoríthatatlansága"
    -a játékosok idióta pózokat vesznek fel,mikor áll a játék
    stb..

Cselezés: nagyon könnyű,akár az egész olasz csapaton végigvezetheted a lasztit Dárdai Palival:) amit Mohus említett,hogy úgy megfordulni a lasztival,hogy rálép az ember és hátrahúzza..nos,ha rajtad egy védő,sztem a valóságban ezt tuti nem tudod így végrehajtani..

most hirtelen ennyi, nem akarok senkit megbántani,csak úgyérzem a sok fifa topicba írt pes3 magasztalás után ennyi belefér itt is. ezek saját vélemények, és persze nyilván lenne mit fejlődnöm a játékban,de a leírtak miatt nem fogok. továbbra is fifa-sorozat...

u.i.:miért ilyen halott ez a topic? :P