Milyen montitort vennétek?
  • Sir Quno Jedi
    Hát munkámból adódóan én is nmindne na (általban még hétvégén is) éjjel-nappal gépek előtt ülők már egy jó évtizede. Azután szabad időmben (az mi ??? :DDD) megint gépek előtt ülök, majd konzolokat nyüstölök, aztán back to work ! ÉS mégis kifolyik a szemem már a mocsok CRT-ktől ! Siccc...

Voltam kint a Cebit-en 2 éve és ott kellett felismernem a tényt, amit én is tagadni szerettem volna, hogy a CRT halott ! Olyan japcsi TFT-kt láttam, amik MINDEN látószögből (180fok term.) tökéletes tiszta képet adtak (konkrétan nincs is ilyen technikai jellemzőjük, mintahogy a CRT-knél sem tüntetik fel), mint egy tájkép a falon és mindezt iszonyú képméretekben és felbontásokon (4096x)! Mintha a Bounty fedélzetéről az Enterprise panrancsnoki hídjára léptem volna ! Szal. Game Over !

A többi már csak ár kérdés, de én sem hányom le az A8-ast, mert mondjuk csak 15 éves roncsautókra telik ! Attól még az jó autó, csak NEKEM nem telik rá ! Ez egy elfogadható indok, csak éppen semmi köze az adott márkához, sokkal inkább hozzám. :DDD