Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
tf113 #96 Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy szívesen olvasom az ilyen forumokat ebben a témában. Nemrég kezdtem el az FLP, de egy másik MLM rendszerben az FLPben is használt menedzseri szintig jutottam. Úgy gondolom, van tapasztalatom a témában. Az tuti az átlag emberek keresetéhez képest rengeteg pénz van benne. És, hogy ez miért va így az nagyon egyszerű. Az FPLben a kereseti lehetőségek nem lettek magyarosítva, tehát a pontok alapján az amerikai menedzser ugyanannyi pénzt kap, mint mi Ft-ban. Tehát ha Ő adott forgalom után 5000 dollárt kap, mi is azt az 5000 dollárt kapjuk meg csak forintban. Ezt azért éreztem fontosnak elmondani, mert sok MLM rendszer kishazánkban átveszi az amerikai marketinget, de a pénzeket lecsapolják magyar fizetéseknek megfelelően. Itt az FLPben szerencsére nincs így.
Nem szándékozom erről vitatkozni senkivel, mert volt néhány vitám igen korlátolt emberekkel (ha olvassa itt is üdv kedves korlátolt Kriszták). Szinte fájt velük beszélgetni.
Végezetül, sok sikert mindenkinek aki bent van az FLP-ben, szerintem is jó helyen vagyunk. Aki meg nincs benne, szerintem gondolja át mégegyszer...
Sziasztok...