817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pesza
    http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805

Ez szerintem egész egyszerű! Nézd meg, ne hagyd ki
  • tf113
    Sziasztok!

Én csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy szívesen olvasom az ilyen forumokat ebben a témában. Nemrég kezdtem el az FLP, de egy másik MLM rendszerben az FLPben is használt menedzseri szintig jutottam. Úgy gondolom, van tapasztalatom a témában. Az tuti az átlag emberek keresetéhez képest rengeteg pénz van benne. És, hogy ez miért va így az nagyon egyszerű. Az FPLben a kereseti lehetőségek nem lettek magyarosítva, tehát a pontok alapján az amerikai menedzser ugyanannyi pénzt kap, mint mi Ft-ban. Tehát ha Ő adott forgalom után 5000 dollárt kap, mi is azt az 5000 dollárt kapjuk meg csak forintban. Ezt azért éreztem fontosnak elmondani, mert sok MLM rendszer kishazánkban átveszi az amerikai marketinget, de a pénzeket lecsapolják magyar fizetéseknek megfelelően. Itt az FLPben szerencsére nincs így.

Nem szándékozom erről vitatkozni senkivel, mert volt néhány vitám igen korlátolt emberekkel (ha olvassa itt is üdv kedves korlátolt Kriszták). Szinte fájt velük beszélgetni.

Végezetül, sok sikert mindenkinek aki bent van az FLP-ben, szerintem is jó helyen vagyunk. Aki meg nincs benne, szerintem gondolja át mégegyszer...

Sziasztok...
  • Lina7
    Igen én is úgy gondoltam h Mo-n...
  • PyRex
    na húzzá már innen...
  • technopeter
    http://www.onlinevallalkozas.hu/72053 olvaSD EL tölsd le a könyvet heti 40enet keresek vele! ne hagyd ki
  • PyRex
    Szia!

Kicsit szeretnék helesbíteni: Berkics Miki Magyarországon az első, tehát a legtöbbet keresi ezzel (legalábbis hivatalosan) és én nagyon csípem, egy roppant szerény, jóindulatú figura. És rengeteget lehet tőle tanulni. De - ha jól tudom - magánrepülője nincs. Viszont van pár autója, Porschék, Ferrari, Mercedes, stb...
  • Lina7
    Sziasztok!
    Én kb 2 hete döntöttem úgy, hogy belépek ebbe az egészbe..
    Nekem egy kedves ismerősőm anno ajánlott egy krémet nevén nevezve MSM gél a lábamra... Ugyanis már majdnem ott voltam, hogy műttetni kell.. Használtam a krémet és bevállt... /Így utólag is köszönöm az ismerösömnek h segített/
    Aztán nemrég vásároltam Probioticot, Natúr gélt, Lipset, és újra MSM gélt... Nem tudtam, hogy ha 55 eu értékben vásárolok akkor kapok kártyát.. Kaptam... Aztán elmesélték mivel is jár mindez stb stb... Sajnos bemutatókra nem sürün tudnék felmenni pestre, de kaptam cd-t.. Melyen Berkics Miki /akik benne vannak ismerik/ tart előadást, néha igen mulatságos, de tanulságos. Ö a második legtöbbet kereső figura az Flp-nél.. Magánrepcsi stb stb... Hajcsik Tünde, Halmi István.. stb. Ezek az emberek akik már sokra vitték.. Rengeteget tanultam tölük...
    Úgyhogy én amilyen terméket ismerek azok eddig beválltak.. és szeretem öket...
    Aki meg azt állítja h rossz.. és az egész hazugság az előbb próbálja ki... Aztán magyarázzon
  • ecneb
    akkor az.. nemvágom nah :D
  • PyRex
    árulja? a cég üzletpolitikája tiltja a direkt termékeladást... miért nem épít hálózatot? :)
  • ecneb
    :D anyám is ezt árulja most.. nem is gonodltam volna hogy ilyen biznisz van benne amíg eccer nem csöngetet a futár és megyek le vagy 20 rongyal és így mondja hogy 170 lesz :S aztem beszarok.. de kábé ennyi áru az így 1-2 hét alatt el van passzolva .. vagyis a nagyrésze mivel csomagba veszi anyám és megmarad pár cucc...jah és hatásos főleg ezek a löttyök... nálunk ezt issza mindenki mint a vizet :D lehet nekem is folytatnom kéne a "családi vállalkozást" :D
  • stella02
    naív? :D de,biztos ugy van ahogy mondod!te vagy a világ okosa,ne haragudj!azért a cég magyarországban 10 éve müködik és valamilyen fura modon még mindig töke erös!amerikáról nem is beszélve!mi omlik és hol össze talán jós vagy?:D
  • Ronny
    "talán a nénikéd azért van bele vadulva az flp-be mert boldog és mert tudja hogy embereken segit"

nem vagy te egy kicsit naív?
  • andika13
    talán a nénikéd azért van bele vadulva az flp-be mert boldog és mert tudja hogy embereken segit!és a diplomákat azért kell felhozni mert talán az orvosok kicsit okosobbak a takaritonöktöl,fodrászoknál,pincérknél meg stb.,és ha már ők ajánlják a termékeket akkor ez jelent valamit.én csak a tapasztalaimat el tudnam mondani,amik nagyon is pozitivak,de azok akik ki sem probálták a termékeket miről beszélnek???!inkább azoknak kéne átadni azt a mélyen tiszelt titulust:puffagató majmok!cupp ;)
  • PyRex
    Persze van ilyen is. De szerintem nem kell általánosítani. Úgy értem, azok az emberek, akikkel én dolgozom, nem beszélnek rá senkire semmit. Jómagam sem - ha egyszer valaki azt mondta, hogy nem érdekli, akkor nem érdekli. A másik dolog, hogy ki mennyit dolgozik... Üzlettársam (azért őt említem, mert ő már igen sikeres) sosem kel 10 óra előtt, általában 5 órát "dolgozik" aminek a legnagyobb része telefonálásból vagy egy kellemes beszélgetésből - NEM RÁBESZÉLÉSBŐL - áll, mondjuk egy kávé mellett. Szerintem sokféle ember és sokféle csapat van...
  • qper
    Nekem a nagynéném dolgozik az FLP-ben, teljesen bele van vadulva hogy milyen jó.

Az a gáz, hogy amióta csinálja már nem lehet másrol beszélni vele mint az FLP-jéről. Milyen igazgató lett, mennyit keresett, hányan ddolgoznak alatta, mik az elkövetkezendő egy évben a tervei. Szal érted, ott ül a family és nem azt hallgatjuk hogy mi a helyzet a családjával hanem azt hogy mi történik az FLP-ben. No comment.
    Összegyűlik a család nagyritkán, erre FLP-t kell hallgatnunk, vagy pedig megpróbál beszervezni "maga alá". Ha mondom hogy valamim fáj már rögtön ugrik, hogy vegyek tőle ilyen meg olyan aloe biszbaszt (mondjuk a múltkor bekajáltam egy hepajon, adott valami borzasztó ízű Reaktivátort vagy mit, ami tényleg jó volt, csak vagy egy fél fiolával bekajáltam amíg elmúltak a gyomorpanaszaim.

Egyszer elhívott arra a bulira ahol igazgatóvá vagy mivé léptették elő. Annyira fanatizálták őket mintha a HIT gyülekezete egyik "miséjén" lettem volna.
    Ezért mondtam azt hogy kicsit engem erősen emlékeztet egy szektára.

Nem mondom hogy nem él meg belőle, de azt sem mondom hogy jól él belőle, de ahhoz képest hogy nincs reggele, estéje, szombatja és vasárnapja (mert tényleg annyit dolgozik mint az állat) azt mondom, hogy ennyi munkával tuti hogy más munkahelyen sokkal előrébb tartana.
  • PyRex
    "Sok ember még mindig azt hiszi hogy kemény munka nélkül lehet sokat keresni!"

Sok ember még mindig azt hiszi, hogy az FLP-nél nem kell dolgozni...

"Ahol lakom ott most jelentek meg két mákvirág ezzel az Flp-s baromsággal!"

Mákvirág? Baromsággal? He..?

"Erős a gyanúm hogy a szcientológiához is kötődnek!"

Erős a gyanúm, hogy igen buta ember vagy sajnos... :(((

"És 2006-ban érdemes lenne már felismerni azokat a gyenge frázisokat amelyeket ezek a majmok puffogtatnak."

Tényleg olyan gyenge, az egész cég gyenge a havi 2 milliárdos forgalmával itt a régióban... ;) Szerintem inkább az olyan emberek a majmok, akik ismeretlenül fikáznak egy olyan dolgot, amivel emberek rengeteg pénzt keresnek :)

• PyRex
    Az persze nincs ott a GVH oldalán, hogy fellebbeztek és nem kellett kifizetni, ugye?
  • tzolee21
    Sok ember még mindig azt hiszi hogy kemény munka nélkül lehet sokat keresni!Vicc!Hiszékeny és becsapható egy nép vagyunk!
    Ahol lakom ott most jelentek meg két mákvirág ezzel az Flp-s baromsággal!
    Erős a gyanúm hogy a szcientológiához is kötődnek!

És 2006-ban érdemes lenne már felismerni azokat a gyenge frázisokat amelyeket ezek a majmok puffogtatnak. Egy kaptafára készül az összes Mlm rendszer!

Hiszékenyek fizessetek!
  • tzolee21
    Ez egy nagy átverés:

http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&st=1&m5_doc=3743
  • petimi
    Mint minden MLM uzlet elinditasahoz komoly belso motivacio es szervezokepesseg szukseges. Eloszor is nem art eldonteni az FLP-al kapcsolatban hogy te ebbol penzt (esetleg megelhetest) szeretnel csinalni, vagy pedig mint vasarlo felso kategorias (arban es minosegben - bar ez utobbi sokak altal vitatott) termekekhez hozzajutni.

Lattunk mar FLP-hez hasonlo cegeket felvillanni (Amway es tarsai), egy-nehany evig de majd mind lecsengett hamar. A problema gyokere a magyar vasarloero hianyaban keresheto. Egyszeruen nincs eleg penz ill. kereslet erre. Az MLM az USA-ban viragzott, viragzik - miert: egyszeru: Van mit a tejbe apritani.
    Velemenyem szerint M.o.-on megmaradt egy mag, egy reteg aki ebbol penzt csinal(t) (minden tiszteletem egyebkent, mivel aki ebbol penzt csinalt az biztos vagyok benne hogy komoly munkat tett bele), oket halljuk beszelni.
  • PyRex
  • qper
    úgy beszéltek itt mint valami szektások:)

mert azok is...
  • PyRex
    én meg 2 embert ismerek aki márciusban kezdte, és a májusi pénze 500 ezer felett volt. Ez az "üzlet" ma is megcsinálható és még nagyon sokáig megcsinálható lesz.
  • Z
    OK, igazad van. Bizonyára van olyan ember, akinek jó az aloe verás anyag. Nekem tényleg rossz tapasztalataim voltak ezzel kapcsolatban. És nem a barátom hazudozott, hanem az ő "barátja", és tényleg idézőjelben, mert így már inkább csak ismerőse.

Kérdezősködtem egy kicsit az ismerősöknél, és van egy lány, akinek a volt magyartanára lépett be egy ilyen buliba, tizenegynéhány évvel ezelőtt. Na most a hölgy állítólag mára ott tart, hogy havi 5 milkát kaszál, viszont állítása szerint még időben kezdte ahhoz, hogy sokat kereshessen vele. Ma már - azt mondja, - nem szállna be ő sem.
  • PyRex
    A saját rossz tapasztalatod miatt nem kell téves következtetéseket levonni az egész üzletre nézve. Az, hogy a "barátod" hazudott, amikor elhívott - hát most erre mit mondjak, nem szép dolog. Én nem szoktam hazudozni és érdekes így is működik - sőt, nem mennek rá az emberi kapcsolataim sem.
  • PyRex
    Csak az a gond tudod, hogy te abban a hitben vagy, hogy mondjuk a Foreverben mindenki üzletet AKAR építeni és csak keveseknek sikerül, közben meg baromira nem így van. A Foreverben rengeteg ember szimplán csak vásárolni AKAR, semmi mást. Ezért nem állja meg a helyét a 80-20%-os kis arányod, amivel előhozakodtál - hiszen ők nem fognak belebukni, mivel eszük ágában sincs üzletet építeni.
  • Z
    Irigység? Ne nevettesd már ki magad. Olvasni nem tudsz, vagy a magyart nem érted? Én nem azt mondom, hogy az ismerősöm/unokatesóm hogyan fikázta. Saját magam próbáltam ki. Saját magamon nem (sem) vált be.

De azért kösz, hogy kedvesen reagáltál, és elkezdtél okosjánosozni, meg előhozod a diplomákat. A másik flémelése maradjon inkább a testépítés topikban szvsz. Ezzel aztán tényleg meg lehet győzni a másikat.

Amúgy meg miért kell titkolózni, mikor rákérdezek, hogy mi is ez? Ezt mindenki így csinálja? Mi értelme?

Mellesleg örülök neki, hogy jól vagy anyagilag, és egészségileg.

Amúgy ha nem lennének ilyen drágák ezek a cuccok, akkor lehet, hogy próbálgatnám még. Így viszont maradok a jól bevált vitaminoknál. Érdekes, hogy amikor pl a Lenkei féle vitaminokat szedtem (megjegyzem élből fikáztam eleinte, mert olyannak tűnt, mint egy normál multivitamin, vagy táplálékkiegészítő bogyó), akkor mindenféle erőlködés nélkül átvészeltem KÉT influenzajárványt...a családban körülöttem mindenki megbetegedett, csak én nem. Az iszonyúan drága, szóval tuti, hogy nem veszek De nem tartom kizártnak, hogy amiatt úsztam meg a betegséget.
  • Ronny
    úgy beszéltek itt mint valami szektások:)

Gyakorlatilag minden modellben(valós élet illetve az azt modellező rendszerek) 80-20 a rókák és a farmerek aránya. Ezt és a rendszer működését figyeléembe véve nagyon is érthető az ömlengésetek.
  • PyRex
    Őőő, mit is mondjak erre.

Nekem spec. bevált minden, amit próbáltam (konkrét "bajokra")
    Ismerősöknek szintén - amúgy nem vennék meg...
    Ismerősök kutyáira (konkrétan 4 ilyen család van, akik álatoknak is adják, fújják, kenik, stb) is bevált

De azért kösz, hogy benéztél. Én senkit nem verek át, mellesleg ha szar szerinted a termék, vissza lehet vinni, visszaadják az árát....
    Nekem azok az ismerőseim, akik használják a cuccokat, mind hálásak. Aki meg üzletet épít, az is hálás. Őőő, akkor miről beszélünk?

Ja meg biztos a 8000 DIPLOMÁS orvos is (csak Magyarországon ennyi orvos tagja a rendszernek) hazudik ugye a jótékony hatásokról...

Úgy örülök, amikor bejön egy ilyen okosjános és elmondja a frankót. Multkor is egy biztonsági őr beült meghallgatni atájékoztatót és közölte, hogy szarok a termékek. Merthogy az ő unokatesója is megmondta (egyik sem orvos, egyik sem próbált semmit).

Tán nem az irigység beszél belőled? Mert én kösz jól vagyok, mind egészségileg, mind anyagilag és naponta 2 órát foglalkozom ezzel :)
  • Z
    Izé, a kutyámnak ízületi problémája van, volt. Mondták, hogy kezeljük aloe verás cuccal, az majd segít. Hát nem segített. Mondták, hogy próbáljunk ki egy másikat. OK, kipróbáljuk, természetesen az sem segített. Emellett persze nem kevés pénzbe kerülnek ezek az izék.

Aztán, mivel nekem is volt gondom a lábammal, én is kipróbáltam, nekem sem segített. Az öcsémnek szintén nem segített, viszont elköltöttünk egy rakás lóvét. Királyság! Jeee, igen, ezaz!

Aztán elmentem egy előadásra, egy jóbarátom barátja szervezett be, azt mondta, hogy menjünk el együtt egy speckó helyre. Kérdezem, hogy mit fogunk ott csinálni? Azt mondja, hogy csajozni fogunk. Már majdnem rávágtam, hogy sirály, mire kibökte, hogy swinger klub. Na itt hazudott. Mondom, hogy swinger klubba párral kell menni. Azt mondja: ide nem. Jó, ide nem, már csak abban bíztam, hogy nem a lila kandúr klubba visz... :D

Beültünk, hallgattuk az előadást az aloe veráról, és felsoroltak hatvanmillió területet, ahol jótékony hatást fejt ki az aloe verát tartalmazó termék. Ugyanaz a hatóanyag van mindegyikben, és mindenre jók a termékeik, mert van benne aloe vera. De ha ugyanaz az összes termék hatóanyaga, akkor miért nem csinálnak meg egyfajta terméket ami ehető/iható, és használja mindenki azt? Vagy legyen 1 belsőleg és 1 külsőleg applikálható kenőcs, krém, folyadék, szelet, stb.

És ahogy ott sugárzó arccal nézett ott mindenki, kicsit olyan érzésem volt, mint mikor a Vidám Vasárnap résztvevőit nézem.

Szóval én egy nagy átverésnek tartom ezt az egész beteg volt, elkezdte szedni/fogyasztani, és meggyógyult sztorit. Mert ugye a 100 példabeszéd egyikében sem jelentették ki konkrétan, hogy a MI ÁLTALUNK GYÁRTOTT ANYAGOK/SZEREK/TABLETTÁK, stb HATÁSÁRA GYÓGYULT KI BETEGSÉGÉBŐL XY. Hanem mindegyiknél annyit mondtak, hogy ilyen baja volt, elkezdte szedni, meggyógyult. Viszont, ha tényleg ilyen jó biznisz, és ilyen kevéssé stresszes menedzseri állás is létezik, hogy heti 10 órában kell átverni a környezetünket, bocsánat, beszervezni az ismerőseinket, vagy rávenni őket, hogy nyissák ki a pénztárcájukat a mi jólétünk érdekében, akkor állok elébe. Ennél jobb pénzkereseti lehetőség kevés létezik. Ismerek párat, de azok jóval stresszesebbek, munkaigényesebbek.
  • PyRex
    89%-os Aloe gél (olyan kiszerelésben, mint a 96%-os sárga dobozos), de van benne még glukozamin-szulfát és kondroitin-szulfát, ami az izületeknek nagyon jó. Tehát ha recseg-ropog, fáj, akkor szuper!
  • Vlala #66
    Ez mi is?
  • PyRex
    Én most vettem Freedom-ot, mert edzésnél csúnyán szétcsesztem a vállam. De már most érzem, hogy be fog válni!
  • Vlala #64
    Régebben nem voltak orvosok (egyes közösségekben még mindig nincsenek), és mégis fel tudnak épülni egy-egy betegségből. Sámán, törzsi varázsló, pap segítségével. (Az irokézek pl. köveket helyeztek a testre, azzal gyógyítottak.)

Bocs az offért.

Én fogkrémet és First-et használok, egyébként tényleg jó.
  • francois
    Ha csak az ember hite tud csak gyógyítani miért vannak orvosok és miért halnak meg az emberek betegségekben? Amúgy az állatok hisznek az aloéban? Mert állatokkal is rengeteg pozitív tapasztalatunk van.
  • Vlala #62
    Olvastam egy tanulmányt, amely szerint az embert a hite gyógyítja. Régebben a Sámán megkérte a Szellemeket, hogy űzzék ki belőled a betegséget, később a papok gyógyítottak, aztán jött a Tudomány időszaka, most pedig előveszik a Természet Egyedülálló Növényeit, és az emberek erről hiszik el, hogy gyógyítanak, és szépen meggyógyulnak.

Magic Boy: ez a hosszadalmas írás a végére szépen megcáfolja önmagát. Nagyon elmegy a bizonyítás bizonyításának bizonyítása felé, aztán a végére odaírja, hogy ez mind hiteles forrásból származó, bizonyított tény.
  • francois
    Azért nem gyengén odabaszott a szombati Success Day, azthiszem a világ legjobb helyén vagyunk és akiben nem mozdult meg valami, abból nem is lesz semmi. Hát gyerekek, egy színpadon tombolni az EDDÁval nem gyenge élmény volt. Na ezeket valósítsa meg valaki alkalmazottként:)
    Nem tudom elcsíptétek-e azt a mondatot, hogy a világ vezetése az FLP kezében, a Ti, kezetekben van.
  • PyRex
    Phat Smoker: figy, hagyd őket, aki ismeretlenül fikáz minket, az tipikusan sosem lesz igazán sikeres az életben. Ezeknek az embereknek úgy látszik derogál havi 500e nettó felett keresni főnökök baszogatása nélkül, saját szabadidődet beosztva. Ezek az emberek mindig másban keresik a hibát, ez a tipikus "á nekem ez nem sikerülne úgysem", vagy a "á ez kamu, nem is keresnek ennyit" hozzáállás.

Gyerekek: az FLP-nél a bónuszokat mindenképpen kiosztják, maximum nélkületek. Na és ez kit érdekel? :) Dolgozzatok csak 10+ órákat olyan pénzért, ami egy FLP-s managernek fél hónap alatt megvan :))
  • PyRex
    Most jöttem haza a Success Day -ről, hát gyerekek, ez nem volt semmi! Rex Maughan-nal személyesen kezet fogni...!
  • Magic Boy
    A Bionet (egy tisztességes MLM-es cég, mint ez is bizonyítja!) bevezető oldalán található közleménye (mindenkinek érdemes lenne elolvasni és elgondolkozni rajta):

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

Az alábbiak elolvasását elengedhetetlennek tartjuk a termékeinkkel kapcsolatos információk megértéséhez!

Mielőtt bármilyen információt megvizsgálna ezen a honlapon, kérjük, hogy gondolkozzon el az alábbi tényen és hogy mit is jelent valójában:

1. Dr Alen Roses, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari trösztje, az amerikai GlaxoSmithKline alelnöke nyilvánosan kijelentette 2003-ban:

„A gyógyszerek túlnyomó többsége, több mint 90%-a csupán az emberek 30-50%-ánál hatásos.”

(A kijelentés Dr. A.A. Avlicino: Madárinfluenza, túlélőkalauz a világjárványhoz című könyvének 142. oldalán is megtalálható, Maecenas kiadó, Budapest, 2005. A könyv 46 országban jelent meg eddig. Az állítást sehol senki nem vitatta ezidáig)

A kijelentés nem szól a gyógyszerek mellékhatásairól és arról sem, hogy milyen hatása van ezeknek a gyógyszereknek a többi emberre, akik nem tartoznak bele ebbe a csoportba. Ezek után tegyük hozzá a fentiekhez az alábbi információkat:

2. Évente dollár-milliárdokat költenek egészségügyi kutatásokra, további dollár-milliárdok folynak be a betegségek kezelésére vegyipari módszerekkel gyártott gyógyszerek és a szükséges berendezések eladásából, az adományok gyűjtögetése pedig az egész fejlett világban rekordokat döntöget.

3. A nyilvános tőzsdei adatok bárki számára bizonyíthatják, hogy a gyógyszeripar a fegyvergyártás után a második legnagyobb nyereséget termelő vállalkozási terület a világon.

4. A mai egészségügyi rendszerben az intézmények finanszírozása az ott elvégzett kezelések számával egyenesen arányos. Az iparágban tevékenykedő szervezetek anyagi érdekei egyszerűen ellentétesek azzal a céllal, hogy minél több egészséges ember járjon-keljen körülöttünk.

5. Ha az emberiséget sújtó betegségek jelentős részére a megoldást a természetes életvitel, a szervezet tisztántartása, a helyes táplálkozás és a vitaminok jelentenék, ez az óriási iparág anyagi hátrányt szenvedne. Számos tőkeerős cég akár még tönkre is mehetne. Ennek eredményeképpen az egészségügy politikája bonyolultabb, mint az azzal foglalkozó tudomány.

A BIONET célja annak bemutatása, hogy az ember normális állapota az egészség. A Magyar Köztársaság Alkotmánya minden állampolgárnak garantálja az egészséges élethez és a tájékozódáshoz való jogát. Számos szakember állítja, hogy a krónikus egészségügyi problémák nagy részének nem valamilyen baktérium vagy vírus okozza a létrejöttét, hanem bizonyos anyagok hiánya, amelyek a modern ember étrendjében nem szerepelnek kellő mennyiségben, továbbá a szervezetbe jutó mérgező anyagok hatásai. Ha ezek a kijelentések helytállóak, akkor az egészségügyi problémák megelőzése sok esetben egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy némi odafigyeléssel, megfelelő táplálkozással és életmóddal a könnyen beszerezhető, olcsó, természetes és évszázados megoldásokat ismét mindennapi életünk részévé tesszük. A szervezetünk önmagától, vegyszerek folyamatos adagolása nélkül is törekszik a normális állapot elérésére és fenntartására.

Vannak létező tapasztalatok. Azt a reményt hordozzák, hogy egy egészségesebb világban élhetünk, nem kell folyamatosan szenvednünk és bizonytalan ideig várnunk valamilyen csodás tudományos áttörésre. Azt is jelenthetik, hogy a mesterséges vegyületek kutatására és a kemikáliákkal végzett gyógykezelésre évente elköltött dollár-milliárdokat hasznosabb célra fordíthatnánk.

Természetesen ez egyúttal azzal járna, hogy azon szakemberek tömege, akik ma a mesterséges drogok kutatásából, a szervezetben mellékhatásokat kiváltó vegyszerekkel történő gyógyítás ortodox terápiáiból és a mindehhez anyagi forrást biztosító területekből él, anyagi hátrányt szenvedne, akár még el is veszthetné jól fizető munkáját. Ezen a ponton válik a történet érdekessé, hiszen ugyanazokról az emberekről van szó, akik szakértőként nyilvános véleményt hangoztathatnak a termékeinkkel kapcsolatban.

Aligha meglepő, hogy ezek a szakértők nem támogatják az egyszerű, természetes egészség-megőrzési módszereket. Semmit nem nyerhetnek vele. Egy egészségesebb világ nem csupán a fizetésük egy részétől fosztaná meg őket. Ráadásul még a szakmai presztízsük is csorbát szenvedhetne. Képzeljük csak el, hogy pl. a rák ellenszerét nem drága pénzen fenntartott kutatólaboratóriumokban fedezik fel, hanem esetleg egy gyümölcs magjában, és olyan emberek teszik ezt, akiknek nem függ a falán híres egyetemek diplomája, nem kaptak magas állami ösztöndíjakat és támogatásokat!

A hivatalos engedélyező szervezetek már sok helyen nyilatkoztak. Azt mondták, hogy gyógyhatást állítani a mienkhez hasonló termékekkel kapcsolatban sarlatánság lenne, ugyanis szerintük ilyesmi „nem bizonyított”. Mi ezt az előírást törvénytisztelőként maximálisan betartva nem is állítunk semmi ilyesmit.

Azért gondolkodjunk csak el egy pillanatra!

A legtöbb ember úgy gondolja, a nem bizonyított egyszerűen csak azt jelenti, hogy nincs rá bizonyíték. De hát mit jelent maga az a szó, hogy bizonyíték? Ha szigorúan vesszük, bizonyíték külön nem is létezik, igazából csak tények léteznek. Ha valaki meggyőzőnek találja a tényeket, akkor „bizonyítéknak” nevezi azokat, a tények által alátámasztott feltevést pedig „bizonyítottnak”. Ha másvalaki ugyanazokat a tényeket nem tartja meggyőzőnek, akkor neki nem számítanak bizonyítéknak, a feltevés pedig „nem bizonyított” az ő szemszögéből.

Ahogyan a tapasztalatok alapján láthatjuk, a termékeink használata során javuló egészséget számos tény és kijelentés támasztja alá – elegendő ahhoz, hogy a legtöbb embert meggyőzze a feltevéseink helyességéről. Ám a bizonyított szó egészen mást jelent az engedélyező hivatalok, illetve a gazdaságilag valamilyen szinten a jelenlegi egészségügyi helyzetből előnyt szerző és ezért azt támogató szervezetek, így akár a média szótárában.

Számukra ez is egy szakkifejezés. Amikor egy elméletet bizonyítottnak nyilvánítanak, az csak azt jelenti, hogy az elmélet szóvivői sikeresen elvégezték a hivatal által támasztott tesztelési protokollt, mely egy adott szer biztonságosságát és hatékonyságát hivatott igazolni. Fontos azonban tudnunk, hogy ezeknek a teszteknek a sikeres lefolytatása – ahogyan azt a szöveg megfogalmazása is sugallja – nem jelenti, hogy a terápia biztonságos és sikeres. Mindössze annyit jelent, hogy a teszteket elvégezték, az eredményeket kiértékelték, és a hivatal jóváhagyta a piaci bevezetést, gyakran a gyászos eredmények ellenére.

Ha pl. azok a rákos betegek, akiket a hivatalosan bizonyítottnak nevezett kemo- vagy sugárterápiákkal kezelnek, elolvasnák az engedélyezéshez felhasznált tényleges laboratóriumi eredményeket, elszörnyedve hőkölnének vissza. Ezek az eredmények nemhogy nem bizonyítják a biztonságos terápiát és az eredményességet: még csak nem is ez a céljuk! Ehelyett a halálos adagot határozzák meg – azt a pontot, ahol a terápiába a kezeltek 50%-a már belehal – valamint az arányt azok között, akiknek a hasznára válik a terápia, és akiknek nem. Ez a ráta gyakran csupán 8-9 ember minden százból. Ráadásul az, hogy a „hasznára válik” a kezelés, enyhe javulást is jelenthet, például a daganat méretének ideiglenes csökkenését. Szinte soha nem jár teljes gyógyulással. Ha ezek a tanulmányok bármit is „bizonyítanak”, az az, hogy a hivatalos szervek által elismert és a világ számos részén alkalmazott legtöbb rákterápia nem biztonságos, és nem hatékony.

Na és persze ott van még a pénz kérdése is. A hivatalosan megkövetelt tesztelési folyamatok időigényesek és költségesek. Minden új terápia felfedezőinek technikussereget kell alkalmazniuk és sok ezer oldalnyi statisztikát kell készíteniük. A kész jelentések összsúlya gyakran több száz kilogramm, a papírhalom akár a 2 métert is elérheti. A tesztelés folyamata évekig eltarthat, a tanulmányokra fordított kiadások pedig meghaladhatják a többszázmillió forintot is.

Ezt a játékot csak a nagy gyógyszeripari cégek játszhatják. Annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt látszólag panaszkodnak a növekvő fejlesztési költségekre, valójában egyetértenek ezekkel az összegekkel, mivel így a kisebb vállalatok egyszerűen kiesnek a versenyből. Az új termék piacra dobása és az államtól kapott, szabad versenyt kizáró ártámogatás bőven kárpótolja őket a befektetésért.

Ugyan ki költene ennyi pénzt egy olyan termék kifejlesztésére, melyet nem lehet szabadalmaztatni? A természetben megtalálható anyagokat nem lehet szabadalmaztatni, csak az ember által feltaláltakat. Ha egy cég százmilliókat költene egy természetes anyag hivatalos gyógyító szerként történő engedélyezésére, onnantól a versenytársak is azonnal és ingyen a piacra léphetnének ugyanazzal a termékkel és soha nem térülne meg a befektetés.

Ezért – és ezt érdemes megjegyezni – amíg a jelenlegi törvények uralkodnak, a gyógyászatban a hivatalos terápiában használatos anyagok védjegyes árucikkek lesznek. Semmilyen olcsó, természetes anyag nem lesz legálisan és hivatalosan elismerten alkalmazható a rák vagy bármely más betegség gyógyítására, ha a vegyület nem monopolizálható, vagy az előállítás folyamata nem szabadalmaztatható. Mindegy, mennyire biztonságos vagy hatékony, nem számít, hány embernek válna a hasznára, a „nem bizonyított” terápiák között marad. Ennek egyenes következménye, hogy a természetből szabadon kinyerhető gyógyhatású szerek ilyen bemutatása, terjesztése, sőt, sok esetben a használata is illegális, és az is marad.

Részben ez az oka az alábbi, figyelmeztető és a felelősséget elhárító soroknak. Mégis, mindettől függetlenül a józan ész is azt diktálja, hogy a betegek egy-egy kezelés kiválasztásánál nagyon megfontoltan járjanak el. Tehát kérem, vegyék figyelembe, hogy a BIONET által bemutatott bármely termék vagy kezelés gyógyhatása hivatalosan nem bizonyított. Az itt leírtak csupán tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthetők orvosi tanácsnak. Céljuk a döntéshez szükséges informáltság alapjának megteremtése. Bár az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében mindnyájan sokat tehetünk, az orvosi ellátást igénylő egészségügyi problémák otthoni kezelése nem javasolt. Minden gyógyászati terápia csak felkészült egészségügyi szakemberek megfelelő felügyelete mellett alkalmazható.

Számos nyilvános forrás, úttörő könyv létezik, sokat közülük orvosok és egyéb szakemberek írtak, amely erre a területre kalauzolja az érdeklődő olvasót, és feltárja előtte, hogyan vált a tudomány a kemény üzleti érdek szolgájává. Ezek olyan döbbenetes információk, melyektől akár egy birodalom is összedőlhet – és talán így is lesz! Az itt szereplő információk mindegyike nyilvános forrásokból származik, az adatok ellenőrizhetőek!

A Bionetröl és a termékeiröl vővebb információ a honlapomon.