Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
qper #83 Nekem a nagynéném dolgozik az FLP-ben, teljesen bele van vadulva hogy milyen jó.
Az a gáz, hogy amióta csinálja már nem lehet másrol beszélni vele mint az FLP-jéről. Milyen igazgató lett, mennyit keresett, hányan ddolgoznak alatta, mik az elkövetkezendő egy évben a tervei. Szal érted, ott ül a family és nem azt hallgatjuk hogy mi a helyzet a családjával hanem azt hogy mi történik az FLP-ben. No comment.
Összegyűlik a család nagyritkán, erre FLP-t kell hallgatnunk, vagy pedig megpróbál beszervezni "maga alá". Ha mondom hogy valamim fáj már rögtön ugrik, hogy vegyek tőle ilyen meg olyan aloe biszbaszt (mondjuk a múltkor bekajáltam egy hepajon, adott valami borzasztó ízű Reaktivátort vagy mit, ami tényleg jó volt, csak vagy egy fél fiolával bekajáltam amíg elmúltak a gyomorpanaszaim.
Egyszer elhívott arra a bulira ahol igazgatóvá vagy mivé léptették elő. Annyira fanatizálták őket mintha a HIT gyülekezete egyik "miséjén" lettem volna.
Ezért mondtam azt hogy kicsit engem erősen emlékeztet egy szektára.
Nem mondom hogy nem él meg belőle, de azt sem mondom hogy jól él belőle, de ahhoz képest hogy nincs reggele, estéje, szombatja és vasárnapja (mert tényleg annyit dolgozik mint az állat) azt mondom, hogy ennyi munkával tuti hogy más munkahelyen sokkal előrébb tartana.