Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Rihonya
    Sziasztok.

Én Pyrohun és DRFlame-töl szeretnék kérni valamit! Mégpedig hogy ha elmegyek egy ilyen elöadásra, akkor milyen kérdésekkel lehet bombázni a szerencsétlen agymosott elöadót, aki a saját hülyeségéröl próbál meggyözni embereket?

Nem magam miatt kérdem, mert én szívböl gyülölöm az összes ilyen embert, aki más szerencsétlenségét, szegénységét próbálja kihasználni a maga javára, azzal a jelmondattal, hogy ö csak segíteni akar. Gusztustalan, hányinger. Az üzletpolitikájukkal és a termékeik árával együtt!

Én visszaolvastam a forumon kb 5 oldalt, és láttam hogy ti 2en nagyszerü, értelmes érveket, magyarázatokat, alátámasztott tényeket irtatok, teljesen logikusan az egész rendszerröl, a müködéséröl, a szabályairól és a buktatóiról.

Viszont azt szeretném kérni, hogyha kérhetek ilyet, hogy összefoglalóan ha letudnátok irni azokat a dolgokat, amiket ugymondd buktató kérdésnek fel lehetne tenni, azt nagyon megköszönném, illetve mivel majd ugyis egy szokásos kitérö választ fogok kapni, igy a válaszotokat is szivesen várnám.

Remélem sikerült érthetően kifejeznem magam, szóval az ö allításaikra várnám a cáfolatokat, összefoglalóan, magyarázatokkal.

Mert most egyik ismerösömet már félig-meddig belerángatták, de nemszeretném ha ö másokat is belerángatna, ugyhogy elszeretnék majd menni egy ilyen elöadásra, és kicsit felnyitni a szemét azoknak, akik még nincsenek benne, és az állításaimat szeretném tényekkel is alátámasztani. Ti pedig elég okosak vagytok ahhoz, hogy ésszerüen leirjátok ide a tapasztalaitokat, illetve az ellenérveiteket.

Mert sajnos ezek az emberek már rosszabbak, mint a Tesco mellett áruló roma állampolgárok.

Nagyon szépen megköszönöm ha ebben segítetek nekem. Mert ez a segítség, nem az amit ök annak állítanak be.

Köszönöm mégegyszer.