Forever Living Products
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogy logikáztad ki abból amit írtam? :)))
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Azt ugye megállapítottuk, hogy 2,75 pont generálódik a rendszerben 1 hírdetés elolvasásáért. Ebbõl ugye megkapsz egyet, és a többi 1,75-öt szépen mindenki kifizeti felfelé.
Ez az 1,75 ezután egy folyamatos pilótajáték alapja. "Befizeted" felfelé, hogy azután alulról visszakapd a többszörösét a mások által "befizetetett" pontokból, ez pedig a pilótajátékok mûködési elve. Innentõl kezdve pedig láthatjuk azt, hogy a "nagy" kereseti lehetõség a beépített pilótajátékban rejlik. (Igen, a lehetõség tényleg létezik, pont annyira, mint a pilótajátékokban)
Ugyanez igaz az MLM jutalékaira. Ami felfelé fizetés történik, az tulajdonképpen egy rendszeres pilótajáték. A megkeresett pénzed (termékeladásból keletkezett profit) egy részét kötelezõen befizeted egy burkolt pilótajátékba. És ez azért nem illegális, mert kikerülték azt, hogy pénzt kelljen befizetni a rendszerbe, mégpedig úgy, hogy azt az elvégzett munkádért megilletõ fizetésedbõl és a fogyasztásodból veszik el.
Másrészt, amit hiányolok nálad, de nagyon: ez pedig az érvelési képesség. Tudod, ezt nem úgy kell csinálni, hogy a TÉNYEK helyett magát az embert támadod. Ez a buta emberek stílusa, és gondolom, te nem tartod magad butának. Úgyhogy tegyél egy szívességet, és az érvekkel vitatkozz. De legalábbis próbáld meg. Figyelj, ha én is felfogtam, amit DRFlame írt, akkor neked is sikerülni fog... legalábbis nagyon remélem. De a lényeget leírom, hátha megérted: A "PONTERT" NEM CSAPATMUNKÁRA ÉPÜL! Ahogy az FLP sem az. Itt nem lehet azt mondani, hogy "ismerem eléggé a rendszer mûködését". Hogy megnyugodj: akkor is ez lenne a véleményem, ha nem lennél benne. Még mielõtt ugyanezt visszafordítanád ellenem, csak közölném: személy szerint én azért írok ide, hogy a hozzád hasonlókkal normálisan (de legalábbis megpróbáljak normálisan) érvelni, beszélgetni. De most tényleg, miért irigyeljelek? Hiszen ha jól ismerem az FLP-t - és hidd el: ismerem olyan jól, mint te -, akkor te olyan 50-60 ezret kaphatsz tõlük. Én e hó harmadikán 215 ezret kaptam kézhez. Nagyon beképzelt lehetsz, ha azt hiszed, hogy arra a 60 ezerre vagyok féltékeny...
"mint mondtam ezt is nincs sem anyagi sem szociális érdekemben hogy ti is sikeresek lehessetek..." Ezt elsütöd azok elõtt is, akiket be akarsz szervezni magad alá? Ha nem is, remélem, hamar rájönnek az igazságra, hogy az õ pénzüket forgatják vissza jutaléknak...
Egy jótanácsot hagytam utoljára. Tudom, ezt személyed elleni sértegetésnek veszed, de nem érdekel. Kérlek, próbálj meg helyesen írni! Iszonyatosan zavaró, gyakorlatilag olvashatatlanná teszi a szövegedet az olyasmi tagolás, hogy "még sem", "maci nadrágban", "hol ott", stb., és a "hogy" elé még mindig kitesszük a vesszõt!
Mi ugyan olyan dolog mint az én véleményem?
Ismerem a háttereret, ÉS EZÉRT nem vagyok benne.
"Nagyon tudják hogy mit kéne csinálni, mégsem csinálják"
Hát pont nem olyan, mert itt én azt tudom, hogy mit NEM kéne csinálni, és EZÉRT nem is csinálom.
Akkor azt jól értem, hogy nem találtál hamis információt a kommentemben?
Ez ugyan olyan dolog, mint a te véleményed akár az Avonról, akár az Amway-rõl, vagy FLP-rõl... ...elvileg ismered a hátteret, a rendszer felépítését, még sem vagy benne az üzletbe.
Nekem ez olyan, mint amikor a focit olyan valakik nézik sörrel ülve, otthon otthonkában és maci nadrágban, akik évente 1-2-szer járnak ki a természetbe. Nagyon tudják hogy mit kéne csinálni, mégsem csinálják, hol ott ha legalább ugyan azt nyújtanák a pályán mint otthon a kanapén, akkor már rég annyit keresne közülük 1-2 mint Ronaldo, Figo stb
Még korábban mondtam, hogy 1 szavam sem kell elhinni, hiszen nem hitegetõzni járok ide, mint mondtam ezt is nincs sem anyagi sem szociális érdekemben hogy ti is sikeresek lehessetek...
Másrészt nem kell össze kattingatni, tudod ez csapatmunka kedves pyro... ...azzal meg hogy ide jössz hogy neked 40 colos tv-d van, amit le akarsz cserélni egy nagyobbra hidd el nem fog meghatni, sem azt hogy 900E Ft-os az illetõ préda... ...tedd ezt.
Az hogy még mindig errõl beszélsz csak azt mutatja hogy irigye vagy annak, hogy van aki azt a 900E Ft-ját eltudja költeni esetleg ruhára, vagy bármi másra...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Megpróbálom leírni, hogy a ponter hogyan is mûködik.
Azt írja, hogy ha jól kiépíted a hálózatodat, akkor 819,75 pontot kapsz egy hirdetésért. De valójában mennyit is ér egy hírdetés elolvasása...
7 szinten fizet a rendszer 0,25 pont jutalékot. Ez annyit tesz, hogy 1 hírdetés elolvasása 1 pont neked + 1.75 (7*0,25) a felsõ vonaladnak.
Tehát egy hírdetés elolvasásával a rendszerben 2,75 pont generálódik.
Ennek megfelelõen fizetnek a hirdetõk, és ez az átlag pont bevétel, ami az összes felhasználóra vonatkozik. Ez egy fix érték, nem tud változni. (Csak ha a szabályok változnak)
A rendszer struktúrájából adódik, hogy megvan a lehetõséged arra, hogy ennél több pontot kapj (max 819,75), de az átlagos pont továbbra is változatlan marad. Minden ponszerzés után 2,75 pont generálódik a rendszerben, és ha te ebbõl mégis 819,75-öt kapsz, akkor azt nyilvánvalóan csak mások kárára tudod úgy megtenni, hogy az átlag 2,75 marad. Mivel nem lehet több pontot kapni a rendszerbõl, mint amennyit a felhasználók generálnak.
És ez jelenti azt, hogy ahhoz hogy valaki igazán sikeres legyen (800+ pont), ahhoz rengeteg felhasználónak az átlagos 2,75 pontos bevételébõl (ami alapból nagyon kevés) kell még elvenni.
Tehát a rendszerben csak úgy lehet mindenki sikeres, ha a növekedés a végtelenségig fenntartható. Ez pedig nem igaz.
Ha ezt belátod, akkor talán jobban látod, hogy ez a struktúra (ami az MLM struktúrája is) arra jó, hogy egy igazán nagy lehetõséggel becsalogasson a rendszerbe anélkül, hogy látnád a reális esélyeket, és hogy valójában mi is megy a háttérben.
Kérlek, tanulj meg helyesen írni, mert szörnyû ezeket olvasnom:
"szabad idõs"
"az óta"
stb..
Azon kívül:
"A Zepternél a vezetõ managerem" - ja, hogy Te Zepterrel is foglalkozol? Kezdesz egyre mélyebbre süllyedni a szememben :)
Normális munkáról hallottál már? Bár tény: ilyen helyesírással gondolom sehova nem vennének fel, ezért szorulsz az MLM-re - szar ügy. :(
"a Zepter Medical hazai igazgatója, mégse költ többet 1 hetes nyaralásra az egész családra mint 300E Ft"
Hát ez vicces, mert egyrészt nem hiszem el, másrészt én egy hét alatt ha nyaralni megyek, akkor mindennel együt csak saját magamra többet költök... Egy egész család hova megy nyaralni 300e forintból? Mert külföldre biztosan nem :) Vicces lehet, hogy beállnak valami olcsó 3 csillagos panzió parkolójába a Q7-es Audival... Ne beszélj már butaságokat édes fiam :)
Akkor most megnéztem egy LCD TV 314300 pont ("akciósan"), és percenként 1 pontot keresel vele. Az kb 5240 óra. Ennyi idõ alatt sokkal többet keresek (sõt akárki többet keres), mint amibe egy ilyen LCD TV kerül.
Egyébként meg azt mondod, hogy ha nem lennének ajándékok, akkor is csak úgy poénból olvasgatnád a reklámokat?
Hogy ki a szánalmasabb? Igen, én mást tartok szánalmasnak, mint te. Büntiponttól nem vagy se több, se kevesebb, hiszen csak azt kaptad, amit megérdemeltél, és ennyi. Ugyanolyan nagyszájú kis vakarcs vagy, mint eddig, és kész. Olyasvalaki, akinek feltünési viszketegsége van, amit akkor is ki kell elégitenie, ha ezzel csak undort kelt az emberekben.
Sokan próbálták ki itt elõtted az FLP-t, és nem jött be nekik. És ez nem föltétlenül az õ hibájuk. Álmodj, királylány, egyszer csak felébredsz... bocs, nem királylány, hanem Mojlepque... bocs, Újratervezés... nem is, Lacyka... mondd, milyen néven is szólithatlak? És én meg annak örülök, hogy nem rád és a hozzád hasonló noname FLP-fanokra hallgattam, mert nélkületek sokkal többet értem el, és sokkal boldogabb vagyok, amit te nem mondhatsz ell magadról...
másrészt attól hogy valaki megkeres negyed milliót, fél milliót, vagy milliókat, ne hogy azt hidd hogy nem az olcsóra megy rá...
A Zepternél a vezetõ managerem elmondom neked, hogy az Ázsia centerbõl vásárolja a cuccait, hol ott közel 6-7 éve 1 millát keres õ is...
Az hogy ki mit csinál szabad idejében, vagy mennyit költ a hobbijára, magára, környezetére, nem függvénye annak hogy mennyit keres... ...Csáti Zoltánt személyesen ismerem aki a Zepter Medical hazai igazgatója, mégse költ többet 1 hetes nyaralásra az egész családra mint 300E Ft, pedig Audi Q7-el jár, Budán a Frei Tomi mellett van villája és még sorolhatnám a körülényeit neki is... (sajátomat azért nem publikálom, mert nem publikus, bármennyire izgató téma)
Ha neked menne az FLP, te se csinálnád. Mert azt ne mondd, hogy csupán hobbiból te szívesen csinálod.
A GPS-t meg itt kijelentem, valóban megkaptam, sõt mi több, az óta el is ajándékoztam már :P ennyit errõl!
mindössze szabad idõs tevékenység, nem értem mért ne menne... ...és kit érdekel a bünti pont? Oda ne rohanjak? Több lettem tõle, vagy kevesebb? Bármi is a válaszod elfogadom, biztos úgy van, én nem érzem egyiket se... :P
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1062348851&no=944
Hát mégse megy az FLP annyira? :)
(Ez a ponter is tipikus piramis faszság)
Tehát ROSSZABB, mintha valaki egy munkahelyen bruttó 400-ra van bejelentve, mert õ többet fog kézhez kapni nettóban, mint ha Te a saját cégedben keresel 400 ezret, amibõl adóznod kell, de be is kell mellette jelentened magad ugye mint alkalmazottat, TB-t nem árt fizetni, stb, és úgy kell magadnak fizetést adnod, vagy osztalékként veheted fel a pénzt, de azt sem korlátlanul és természetesen NEM adómentesen.
Még talán az EVA adózású vállalkozások / kft-k alklamasak ilyen jellegû munkavégzésre a leginkább, mert ott a bruttó 400-ból megmarad elég sok, de akkor is TB-t kell fizetned, hogy ha mondjuk átmegy rajtad egy autó, akkor ellássanak ingyen a kórházban, stb.
Csabesz: a vendégek érdekében nagyon remélem, hogy nem úgy fõz, ahogy viselkedik...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A legszebb az egészben, hogy annyira meggyõzõ volt, én meg Mojlepquehez hasonlóan annyira elvakult, naív és vak, hogy kanyar nélkül bevettem mindent, és továbbra is abban a meggyõzõdésben éltem, hogy a fickó havi több százezret akaszt az üzletbõl, és csak jó pár hónap múlva tisztult ki az agyam...
Szegénységi bizonyítvány, hogy ha valaki egészségesen, jó családi-baráti körrel, önfenntartóan és boldogan él? Egyébként engem is érdekelne, milyen iskolákat végeztél (már ha végeztél). Vagy te lennél az egyedüli itt körünkben, aki vette a bizonyítványait?
Bocsánat mindenkitõl, hogy nem vagyok összeszedett és új gondolat mindig akkor jut eszembe, miután elküldtem a kommentet, de ez a segélyes megnyilvánulás eléggé megdöbbentett. Nem igazán értem a haragot, ami ez produkálta. Tényleg ilyen nehéz elfogadnod, ha valaki egy más utat választva jobban él, jobban érzi magát, mint te? Egyszerûen féltékeny lennél? (Ha az is lennél, fogadok, nem mondanád el. Mint "büszke" FLP-snek ez bizonyára nagyon ciki.)
Ez rád is vonatkozik... ahogy egy örökbecsû politikusunk mondta, "el lehet innen menni". Ajánlom ezt neked is, elhiheted, hogy nincs sok szükségünk az "okosságaidra". Tudod, szerintem az zavar téged, hogy mi merünk nagyok lenni.
"hisz ez bejegyzett szakma"
Utánanéztem. Sem erre, sem az emberi hülyeségre nem adnak OKJ-s papírt. Bár ami azt illeti, nagyképûségbõl és hülyeségbõl nálam kitûnõre vizsgáztál. Elégedett vagy?
"MÁSRÉSZT HASZNOM NEM SZÁRMAZHAT BELÕLE HOGY BÁRKINEK MAGASZTALJAM, NEM KAPOK EZÉRT TÖBB PÉNZT".
Persze. Nem mellesleg pont ezért kapsz fizetést az FLP-tõl.
"Tudod nekem igen is fontos az egészségem..."
Tudod, én EGÉSZSÉGESEN élek. Te viszont csupán BETEGSÉGMEGELÕZÕ életmódot folytatsz. Remélem, érted a különbséget, vagy ezt is meg kell magyarázni?
"Jaa igen, és 33 évrõl beszélünk, plusz 8 év elõmunkálatok, kutatások, engedélyeztetések klinikailag, laboratoriumokon és kórházakon át."
Mondod te... Bizonyítsd is be!
"Gondolkozz el, mért van annyi sikeres ember a rendszerben, aki még csak nem is az elején kezdték, mégis sikeresebbek sokak mint korábban csatlakozó társaik..."
Idézet az üzletszabályzatból: "A Termékforgalmazó nem jogosult az egyes marketing szinteket a Szponzoránál hamarabb elérni." (7. oldal, 4.15-ös bekezdés.) Csodás. Hogy is van akkor, hogy az újonnan belépõ megelõzheti a szponziját?
"Se én, se a többi hálózatépítõk nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsõsorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít..."
Igen, csak legalább feleannyiért veszik meg az ugyanolyan minõségû termékeket, mint amit ti kínáltok...
Majd délutáán lehet hogy irok hosszabban. Többi kommeentet nem igazán olvastam el, de aminnt látom, ismétcsak nem veled érrtek egyet. Istenemre mondom, téged kellene följelenteni az FLP hitelrontásáért. Még a normális emberek életkedvét is elveszed.
Látod Mojlepque, pyrohun-nak nem volt jó az FLP, és ezért változtatott.
Akkor ki csinálja ugyanazt, és ki változtat?
Mojlepque: Többször is mondod, hogy mindent negatív oldalról közelítünk meg. Ez a mániád. És azzal, hogy ezt ismételgeted, te vagy az aki semmitmondó kommenteket küld.
Nem érted, hogy ez egy FLP topic, és itt az FLP-rõl van negatív véleményünk, illetve az MLM-rõl. Tisztában vagy vele, hogy a világon mennyi dolog van ami nem MLM és nem FLP? Vagy neked tényleg az FLP a minden?
Tévedés: nem mindenhez állok hozzá, csak a baromságokhoz... Érdekes: egyre jobban élek és még csak meg sem kell szakadnom a munkában: gyorsabban nõnek a jövedelmeim, mint neked az FLP-ben...
álás vagyok, hogy ilyen emberekkel csak ilyen formában ismerkedhetek meg
Na látod ebben egyetértünk, én is örülök, hogy nincs ilyen csúszómászó ismerõsöm...
Hogy ki az erkölcstelen, azon meg gondolkozz. Kettõnk közül nem én vagyok az, aki egy adott terméket 2x-8x áron akarok megvetetni más emberekkel, mert jutalékot kapok belõle...
Szóvalj te ne papolj nekem erkölcsrõl, mert undorító.
Gondolkozz el, mért van annyi sikeres ember a rendszerben, aki még csak nem is az elején kezdték, mégis sikeresebbek sokak mint korábban csatlakozó társaik..
Elmondtuk már 18x kb. (de szerintem képtelen vagy felfogni, amit más leírt, biztosan általános iskolában már gondjaid voltak az összetett mondatok értelmezésével), hogy A SOK SIKERES EMBER AZ EGÉSZ RENDSZER ÖSSZES BELÉPÕJÉNEK A 3%-A. A MARADÉK 97% SIKERTELENÜL ÉS CSALÓDVA, ANYAGILAG BÕVEN RÁFIZETVE SZÁLL KI EBBÕL A FAJTA ÜZLETBÕL (MLM). EZBEBIZONYÍTOTT TÉNY, OLVASS UTÁNA. Tudsz egyáltalán olvasni? -.-
1. Hasznos és minõségi termék - a szar jó kell legyen, hisz ennyi légy nem tévedhet...
FAIL. A vicc úgy van, hogy egyél szart: több milliárd légy nem tévedhet... Ez a vicc pedig PONTOSAN arra utal, hogy az, hogy sok ember ugyanazt csinálja, nem jelenti azt, hogy helyesen cselekednek. De látom ezt sem sikerült értelmezned... nem is csodálkozom már.
2. Reális, elérhetõ árak - ha nincs pár száz vagy ezer forintod, akkor ideje lenne megteremteni
Errõl már 867x megcáfoltuk, hogy sokszorosába kerülnek a termékeitek, mint amennyit érnek. Szóval sok mindent lehet rájuk mondani de a reálist azt biztosan nem.
3. Kiváló múlt, biztos jövõ - a múltban tett cselekedeteink, a jelenünk eredménye
Ahaigen.. az Amway-nél is ezt mondták anno, annak az ideje is lecsengett, ne aggódj, az FLP ideje is lejár hamarosan Magyarországon. Ugyanúgy be fog fulladni, mint az ÖSSZES MLM. Nem is történhetne másképp.
Célszerûbb lenne neked ilyen esetben a szoba négy fala közt maradni egész nap, ha neked ennyire rossz minden, akár a munka, akár a semmit tevés, talán segélyen kihúzod, még azt nem törlik el 2 évig...
WTF? :) Ennyire szánalmas vagy? Te meg mirõl beszélsz? Vagy tényleg nem olvasol el semmit? :)
1. Saját cégem van.
2. 7 számjegyû az összeg, amit keresek szinte minden hónapban.
3. szerencsére nagyon jól fejlõdik dolog, most kell keresnem embereket, mert annyi a munka, hogy nem bírjuk
...de azért nugodtan hidd el, hogy neked van igazad :))) Ez már hallod az alja, ahogy viselkedsz. Mondjuk egy megrögzött FLP-stõl nem is várok mást. Ilyenek vagytok, nagyon szépen bemutatod a fajtádat a fórum közönségének.
Buta, egyfolytában ugyanazt szajkózza, valótlanságokat állít, akkor is ha már 3x meg lett cáfolva, tényeket elferdít és utána még lesüllyed egy ilyen szintre, hogy a másikat semmibe veszi és munkanélkülinek nézi. Szánalmas vagy ember, érted? Szánalmas...
Te most vagy nem olvasod el, amiket írtunk, vagy annyi IQ-d sincs, hogy eljusson a pici agyacskádig pár mondat értelme...
Leírod ezt:
"Se én, se a többi hálózatépítõk nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsõsorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít... .."
Ki akar 1600 forintos fogkrémet, amirõl senki nem bizonyította be, hogy bármennyivel jobb lenne mint a 400 forintos? És ezt most az ÖSSZES termékre fel tudnám sorolni. Köszi, szia, ennyit az érveidrõl.
Meg ezt:
"sokaknak meg nem mindegy hogy mennyiért"
Na látod ez biztos! Ezért is nem veszik meg a szarotokat 3x-os áron...
"mi a francot keresel itt 1 év után is?"
Képmutató, tényeket elferdítõ, saját magukat orvosnak, üzletembernek és "az életed jobbá tevõjének" kiadó emberek (Te is ilyen vagy) hazugságait cáfolom meg.
"Az iskolázatlanságod, tudatlanságod meg felettébb nem érdekel, hisz ez bejegyzett szakma, nézz utána fiacskám..."
MUHHAHHHA! Bejelentett szakma? Hát neked elment az eszed öregem :) Miért, van mlm-egyetem? Vagy hálózatépítõ képzõ fõiskola? Te konkrétan nem vagy normális, ezeket a sületlenségeket honnan a jó bánatból veszed?
A másik meg: iskolázatlanságom? Tanulatlanságom? Kisfiam, én leiskolázlak egy perc alatt bármibõl ebben az életben, de ha már itt tartunk: milyen sulikat végeztél?
Abból mi hasznod volt, hogy bekamuztad a feljelentést IP cím alapján?
Mibõl gondolod, hogy itt bárki segélyen él?
Mibõl gondolod, hogy ahogy élünk az nem megfelelõ, illetve ha nem az, akkor nem próbálunk rajta változtatni?
Azért mert negatív véleménnyel vagyunk az MLM-rõl illetve az FLP-rõl, mi már mást sem csinálunk, csak sírunk? Tudod vannak más dolgok is a világon, amiben sikeres lehet egy ember.
"Célszerûbb lenne neked ilyen esetben a szoba négy fala közt maradni egész nap, ha neked ennyire rossz minden"
Milyen minden??? Az FLP rossz, az minden?
Célszerûbb lenne neked ilyen esetben a szoba négy fala közt maradni egész nap, ha neked ennyire rossz minden, akár a munka, akár a semmit tevés, talán segélyen kihúzod, még azt nem törlik el 2 évig...
Ha ugyan azt és ugyan úgy csinálod, mivel lenne másabb mint eddig?
Ilyenkor elgondolkozok, mert ilyenkor hálás vagyok, hogy ilyen emberekkel csak ilyen formában ismerkedhetek meg, illetve hogy nem csatlakoznak be a rendszerbe, hiszen az ilyenek pont annyit érdemelnek, amennyit õ maguk érnek erkölcsileg...
Gondolkozz el, mért van annyi sikeres ember a rendszerben, aki még csak nem is az elején kezdték, mégis sikeresebbek sokak mint korábban csatlakozó társaik... ...ha piramis lenne nem így lenne, ha pilóta lenne meg már az elsõ 5 évben bebukott volna akárcsak a "gazdagodós, költekezõs üzlet".
Egy jó cég 5 alapja:
1. Hasznos és minõségi termék - a szar jó kell legyen, hisz ennyi légy nem tévedhet...
2. Reális, elérhetõ árak - ha nincs pár száz vagy ezer forintod, akkor ideje lenne megteremteni
3. Kiváló múlt, biztos jövõ - a múltban tett cselekedeteink, a jelenünk eredménye
4. Biztosított feltételek - stratégiailag, technikailag és minden minõsítésben elsõnek kell lenni, hogy piacon maradhass, máskülönben bevonják a mûködési engedélyt is
5. Folyamatos megújulás - volt idõ mikor még a fekete-fehér tv volt a szuper, de manapság már a színes, ledes tévé a király, mégis ugyan annyi mint anno a fekete fehér kb
Se én, se a többi hálózatépítõk nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsõsorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít... ...sokaknak meg nem mindegy hogy mennyiért, vagy mibõl... ...nem 1 ismim van aki ekcémás lett egyes kereskedelmi forgalomban kapható terméktõl, vagy gombás vagy gyulladásos szövõdményekkel küzdködnek...
Tudod nekem igen is fontos az egészségem, akár tetszik akár nem, nem kell elfogadni... ...de ha ennyire nem tetszik se a cég, se azt üzletpolitikája, akkor mi a francot keresel itt 1 év után is?
Az iskolázatlanságod, tudatlanságod meg felettébb nem érdekel, hisz ez bejegyzett szakma, nézz utána fiacskám...
AMÚGY IS MI HASZNOM LENNE BÁRMELY CÉGET IS MAGASZTALNI, HA NEM ADTA VOLNA MEG NEKEM SE AZT, AMIÉRT ELKEZDTEM?
MÁSRÉSZT HASZNOM NEM SZÁRMAZHAT BELÕLE HOGY BÁRKINEK MAGASZTALJAM, NEM KAPOK EZÉRT TÖBB PÉNZT, SÕT AKI ELOLVASSA ÉS EZEK UTÁN CSINÁLJA AZ ÜZLETET, VALÓSZÍNÛSÉGGEL NEM ÁLTALAM CSATLAKOZIK BE, AZAZ MÉG ANYAGILAG NEM IS LENNÉK ÉRDEKELT EBBEN...
Szóval elmehetnek a fenébe az MLM-esek ezzel a dumával, hogy ó milyen egyszerû, csak olyan termékeket kell venned, amiket úgyis megvennél. Hát egy lószart, mert én nem szoktam "amúgy is" venni 1600-ért forintért fogkrémet, meg "amúgy is" 3000-ért tusfürdõt.
És ha már egészséges életmódnál tartunk, az állandó pirulazabálást (amit ti propagáltok) sem tartom a hosszú élet titkának. Inkább rászánom azt a pluszpénzt, és biotermelõtõl/kistermelõtõl veszem meg a zöldséget/gyümölcsöt/stb-t, és ha gyanúm van, elkérem tõlük a papírt (tudod, õk rendelkeznek is bizonyító erejû papírokkal...), plusz kb. 4.5 km-re lakok a "Debrecen" táblától, egy kertségben. Nincs nagy kocsiforgalom, tiszta a levegõ, a hülyék is megkíméltek (eddig...).
Jézusom, az FLP-nél eltüntették a maradék agyadat is?
Egyébként honnan tudod, hogy olyan jó? Csak nem onnan hogy, mondták?
Továbbmegyek... Honnan tudod, hogy a többi fogkrém egyike sem olyan jó? Gondolom ezt is mondták.
ez ugyan olyan mint ha elmész mekizni alkalmanként, attól nem hízol, és nem lesz egészségügyi bajod, de gyakori használat által jönnek ezek...
nem csoda szerek, hanem egészség és szépségápolási termékek okoskám
És jöjjön már ide egy fogorvos, akinek DIPLOMÁJA VAN és megesküszik nekem az orvosi diplomájára, hogy az FLP foggéle jobb, mint egy közepes minõségû fogkrém... mert akkor onnantól csak azt fogom vásárolni... :)