Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Oké,tehát ha nem dohányzok, akkor a dohányzó ismerőseimnek nem mondhatom, hogy figyu, ettől tüdőrákot is kaphatsz? Ez így hülyeség. Nem fogok rászokni a cigire, hogy utána ellene kampányoljak. Ugyanez vonatkozik szerintem a focira is. Nem lehet mindenki egy Pelé vagy Puskás Öcsi, mert egyszerűen túl kövér, gyakorlatlan, stb hozzá, vagy egyszerűen nincs meg hozzá a tehetsége.

Másrészt, amit hiányolok nálad, de nagyon: ez pedig az érvelési képesség. Tudod, ezt nem úgy kell csinálni, hogy a TÉNYEK helyett magát az embert támadod. Ez a buta emberek stílusa, és gondolom, te nem tartod magad butának. Úgyhogy tegyél egy szívességet, és az érvekkel vitatkozz. De legalábbis próbáld meg. Figyelj, ha én is felfogtam, amit DRFlame írt, akkor neked is sikerülni fog... legalábbis nagyon remélem. De a lényeget leírom, hátha megérted: A "PONTERT" NEM CSAPATMUNKÁRA ÉPÜL! Ahogy az FLP sem az. Itt nem lehet azt mondani, hogy "ismerem eléggé a rendszer működését". Hogy megnyugodj: akkor is ez lenne a véleményem, ha nem lennél benne. Még mielőtt ugyanezt visszafordítanád ellenem, csak közölném: személy szerint én azért írok ide, hogy a hozzád hasonlókkal normálisan (de legalábbis megpróbáljak normálisan) érvelni, beszélgetni. De most tényleg, miért irigyeljelek? Hiszen ha jól ismerem az FLP-t - és hidd el: ismerem olyan jól, mint te -, akkor te olyan 50-60 ezret kaphatsz tőlük. Én e hó harmadikán 215 ezret kaptam kézhez. Nagyon beképzelt lehetsz, ha azt hiszed, hogy arra a 60 ezerre vagyok féltékeny...

"mint mondtam ezt is nincs sem anyagi sem szociális érdekemben hogy ti is sikeresek lehessetek..." Ezt elsütöd azok előtt is, akiket be akarsz szervezni magad alá? Ha nem is, remélem, hamar rájönnek az igazságra, hogy az ő pénzüket forgatják vissza jutaléknak...

Egy jótanácsot hagytam utoljára. Tudom, ezt személyed elleni sértegetésnek veszed, de nem érdekel. Kérlek, próbálj meg helyesen írni! Iszonyatosan zavaró, gyakorlatilag olvashatatlanná teszi a szövegedet az olyasmi tagolás, hogy "még sem", "maci nadrágban", "hol ott", stb., és a "hogy" elé még mindig kitesszük a vesszőt!