Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Sikerült végre lenyugodnom, plusz van egy kis szünetem az óra előtt (tudod, Mojlepque, valakinek ki kell termelnie azt a segélyt, amit megkapsz...). "Kissé" idegesített, hogy diplomával és nyelvvizsgával rendelkező egyetemi oktatót és oktatásszervezőt munkanélkülinek kiáltanak ki. Na nem baj, valahogy csak túlteszem magam rajta. Ezt nem is igazán lehet überelni. Csak egy jó tanács neked, Mojlepque: ha majd összefutunk valamelyik fővárosi aluljáróban, ne tőlem kéregess. Valahogy nem szeretem a hajléktalanokat.

"hisz ez bejegyzett szakma"
    Utánanéztem. Sem erre, sem az emberi hülyeségre nem adnak OKJ-s papírt. Bár ami azt illeti, nagyképűségből és hülyeségből nálam kitűnőre vizsgáztál. Elégedett vagy?

"MÁSRÉSZT HASZNOM NEM SZÁRMAZHAT BELŐLE HOGY BÁRKINEK MAGASZTALJAM, NEM KAPOK EZÉRT TÖBB PÉNZT".
    Persze. Nem mellesleg pont ezért kapsz fizetést az FLP-től.

"Tudod nekem igen is fontos az egészségem..."
    Tudod, én EGÉSZSÉGESEN élek. Te viszont csupán BETEGSÉGMEGELŐZŐ életmódot folytatsz. Remélem, érted a különbséget, vagy ezt is meg kell magyarázni?

"Jaa igen, és 33 évről beszélünk, plusz 8 év előmunkálatok, kutatások, engedélyeztetések klinikailag, laboratoriumokon és kórházakon át."
    Mondod te... Bizonyítsd is be!

"Gondolkozz el, mért van annyi sikeres ember a rendszerben, aki még csak nem is az elején kezdték, mégis sikeresebbek sokak mint korábban csatlakozó társaik..."
    Idézet az üzletszabályzatból: "A Termékforgalmazó nem jogosult az egyes marketing szinteket a Szponzoránál hamarabb elérni." (7. oldal, 4.15-ös bekezdés.) Csodás. Hogy is van akkor, hogy az újonnan belépő megelőzheti a szponziját?

"Se én, se a többi hálózatépítők nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsősorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít..."
    Igen, csak legalább feleannyiért veszik meg az ugyanolyan minőségű termékeket, mint amit ti kínáltok...