Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pyrohun #731
    Ha az életben mindenhez úgy állsz hozzá hogy negatív oldalról közelítesz meg mindent, akkor miből gondolod hogy jobban fogsz élni mint eddig?

Tévedés: nem mindenhez állok hozzá, csak a baromságokhoz... Érdekes: egyre jobban élek és még csak meg sem kell szakadnom a munkában: gyorsabban nőnek a jövedelmeim, mint neked az FLP-ben...

álás vagyok, hogy ilyen emberekkel csak ilyen formában ismerkedhetek meg

Na látod ebben egyetértünk, én is örülök, hogy nincs ilyen csúszómászó ismerősöm...
    Hogy ki az erkölcstelen, azon meg gondolkozz. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki egy adott terméket 2x-8x áron akarok megvetetni más emberekkel, mert jutalékot kapok belőle...
    Szóvalj te ne papolj nekem erkölcsről, mert undorító.

Gondolkozz el, mért van annyi sikeres ember a rendszerben, aki még csak nem is az elején kezdték, mégis sikeresebbek sokak mint korábban csatlakozó társaik..

Elmondtuk már 18x kb. (de szerintem képtelen vagy felfogni, amit más leírt, biztosan általános iskolában már gondjaid voltak az összetett mondatok értelmezésével), hogy A SOK SIKERES EMBER AZ EGÉSZ RENDSZER ÖSSZES BELÉPŐJÉNEK A 3%-A. A MARADÉK 97% SIKERTELENÜL ÉS CSALÓDVA, ANYAGILAG BŐVEN RÁFIZETVE SZÁLL KI EBBŐL A FAJTA ÜZLETBŐL (MLM). EZBEBIZONYÍTOTT TÉNY, OLVASS UTÁNA. Tudsz egyáltalán olvasni? -.-

1. Hasznos és minőségi termék - a szar jó kell legyen, hisz ennyi légy nem tévedhet...

FAIL. A vicc úgy van, hogy egyél szart: több milliárd légy nem tévedhet... Ez a vicc pedig PONTOSAN arra utal, hogy az, hogy sok ember ugyanazt csinálja, nem jelenti azt, hogy helyesen cselekednek. De látom ezt sem sikerült értelmezned... nem is csodálkozom már.

2. Reális, elérhető árak - ha nincs pár száz vagy ezer forintod, akkor ideje lenne megteremteni

Erről már 867x megcáfoltuk, hogy sokszorosába kerülnek a termékeitek, mint amennyit érnek. Szóval sok mindent lehet rájuk mondani de a reálist azt biztosan nem.

3. Kiváló múlt, biztos jövő - a múltban tett cselekedeteink, a jelenünk eredménye

Ahaigen.. az Amway-nél is ezt mondták anno, annak az ideje is lecsengett, ne aggódj, az FLP ideje is lejár hamarosan Magyarországon. Ugyanúgy be fog fulladni, mint az ÖSSZES MLM. Nem is történhetne másképp.

Célszerűbb lenne neked ilyen esetben a szoba négy fala közt maradni egész nap, ha neked ennyire rossz minden, akár a munka, akár a semmit tevés, talán segélyen kihúzod, még azt nem törlik el 2 évig...

WTF? :) Ennyire szánalmas vagy? Te meg miről beszélsz? Vagy tényleg nem olvasol el semmit? :)

1. Saját cégem van.
    2. 7 számjegyű az összeg, amit keresek szinte minden hónapban.
    3. szerencsére nagyon jól fejlődik dolog, most kell keresnem embereket, mert annyi a munka, hogy nem bírjuk

...de azért nugodtan hidd el, hogy neked van igazad :))) Ez már hallod az alja, ahogy viselkedsz. Mondjuk egy megrögzött FLP-stől nem is várok mást. Ilyenek vagytok, nagyon szépen bemutatod a fajtádat a fórum közönségének.

Buta, egyfolytában ugyanazt szajkózza, valótlanságokat állít, akkor is ha már 3x meg lett cáfolva, tényeket elferdít és utána még lesüllyed egy ilyen szintre, hogy a másikat semmibe veszi és munkanélkülinek nézi. Szánalmas vagy ember, érted? Szánalmas...