Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pyrohun #730
    Öcsém... ezt nem hiszem el.

Te most vagy nem olvasod el, amiket írtunk, vagy annyi IQ-d sincs, hogy eljusson a pici agyacskádig pár mondat értelme...

Leírod ezt:

"Se én, se a többi hálózatépítők nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsősorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít... .."

Ki akar 1600 forintos fogkrémet, amiről senki nem bizonyította be, hogy bármennyivel jobb lenne mint a 400 forintos? És ezt most az ÖSSZES termékre fel tudnám sorolni. Köszi, szia, ennyit az érveidről.

Meg ezt:

"sokaknak meg nem mindegy hogy mennyiért"

Na látod ez biztos! Ezért is nem veszik meg a szarotokat 3x-os áron...

"mi a francot keresel itt 1 év után is?"

Képmutató, tényeket elferdítő, saját magukat orvosnak, üzletembernek és "az életed jobbá tevőjének" kiadó emberek (Te is ilyen vagy) hazugságait cáfolom meg.

"Az iskolázatlanságod, tudatlanságod meg felettébb nem érdekel, hisz ez bejegyzett szakma, nézz utána fiacskám..."

MUHHAHHHA! Bejelentett szakma? Hát neked elment az eszed öregem :) Miért, van mlm-egyetem? Vagy hálózatépítő képző főiskola? Te konkrétan nem vagy normális, ezeket a sületlenségeket honnan a jó bánatból veszed?

A másik meg: iskolázatlanságom? Tanulatlanságom? Kisfiam, én leiskolázlak egy perc alatt bármiből ebben az életben, de ha már itt tartunk: milyen sulikat végeztél?