Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    mondta bárki hogy olyant vegyél aminek hasznát se veszed?! Szerintem nem... ...magadról szegénységi bizonyítvány amit írsz...

Se én, se a többi hálózatépítők nem arra megyünk hogy azt vegyék meg a jelöltek, amit nem használnak, hanem elsősorban személyi higiéniás termékeket, elvégre a társadalom legnagyobb része most fogat, hajat, tisztálkodik, tisztít... ...sokaknak meg nem mindegy hogy mennyiért, vagy miből... ...nem 1 ismim van aki ekcémás lett egyes kereskedelmi forgalomban kapható terméktől, vagy gombás vagy gyulladásos szövődményekkel küzdködnek...

Tudod nekem igen is fontos az egészségem, akár tetszik akár nem, nem kell elfogadni... ...de ha ennyire nem tetszik se a cég, se azt üzletpolitikája, akkor mi a francot keresel itt 1 év után is?

Az iskolázatlanságod, tudatlanságod meg felettébb nem érdekel, hisz ez bejegyzett szakma, nézz utána fiacskám...

AMÚGY IS MI HASZNOM LENNE BÁRMELY CÉGET IS MAGASZTALNI, HA NEM ADTA VOLNA MEG NEKEM SE AZT, AMIÉRT ELKEZDTEM?
    MÁSRÉSZT HASZNOM NEM SZÁRMAZHAT BELŐLE HOGY BÁRKINEK MAGASZTALJAM, NEM KAPOK EZÉRT TÖBB PÉNZT, SŐT AKI ELOLVASSA ÉS EZEK UTÁN CSINÁLJA AZ ÜZLETET, VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM ÁLTALAM CSATLAKOZIK BE, AZAZ MÉG ANYAGILAG NEM IS LENNÉK ÉRDEKELT EBBEN...