Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #711 Uramisten... na ehhez nem kell no comment. Te kéred meg az embereket, hogy az üres közhelyeket tartsák meg maguknak az emberek, amikor te meg ömleszted magadból az üres és tartalmatlan szöveget? Mondod, mondod, mondod a magadét, ami csupán közhelyek sora. Hogy ócsárolnak egyesek? Hát bizonyítsd be nekik, hogy nincs igazuk! De ez már többször fel volt ajánlva neked, de a semmitmondáson és sértegetésen kívül semmit se csináltál. Gratulálok! Így néz ki egy tökéletes, agymosott ügynök. Igazán sajnálom, hogy bármennyi közöm is volt hozzátok. Mert mondjuk mid van neked, ami nekem nincs?
- Boldog, összetartó, egymást tiszteletben tartó család? Ezzel a hozzáállásoddal biztos nem örülnek neked...
- Boldog, összetartó, egymást tiszteletben tartó baráti kör? Ezzel a hozzáállásoddal biztos nem örülnek neked...
- Megbízható, állandóságot nyújtó munkahely? Hát, az FLP pont nem az... (A szcientológiát mondjuk Németországban csak gazdasági csoportosulásként engedélyezik. Az FLP-ről vajon mikor rántják le a vallásos-gazdasági leplet?)
- Saját neveden lévő lakás? Hát, az FLP-től kapott fizetés marhára nem lesz elég hozzá...
- Egészséges életmód? Pyrohun egész szépen megcáfolta, mekkora hatóanyag van a termékeitekben...
- Stb.
Lehet, hogy öt év múlva Isten meglátogat gégerák képében (hacsak el nem visz addig a delirium tremens), de elmondhatom magamról, hogy ezerszer jobban éltem, mint mondjuk te vagy bármelyik FLP-s. Mert nekem a felsoroltak mind megvannak. Az zavar, hogy az olyanok, mint te, lefikázzák azt, amit elértem. Te ezt csinálod.
"Az egyik legtöbbet firtatott cég Mo-n, a Forever, és nem hiába, hisz megmozgatja az emberek fantáziáját... ...csak nézzétek meg hogy miért."
Igen, mert ÁTVERIK az embereket. Sajnos úgy, hogy jogilag nem léphetnek fel ellenük.
Másrészt, ahogy te is, senki sem dekkol itt állandóan azt nézve, mikor érkezik végre egy újabb komment. És igen, engem előbbre visz, ha elmondhatom akár rólad, akár az FLP-ről a véleményemet. Az lenne az évezred vicce, ha nem tehetném meg! Kell a francnak a több tízmilliós kocsi, rózsadombi villa, stb, ha emberileg nullává válnék, mint te. Az zavart, hogy meg kellett felelni bizonyos követelményeknek? Szánalmas vagy, és jellemzi a minőséget az FLP-ről is...
"Azért érdemes még most belevágni, hisz ki tudja meddig lesz még ilyen lehetőség mint most, hogy egy minimum limites vásárlás után üzletet építhetsz?"
Nos, nekem állandóan azt mondták az FLP-ben, hogy az üzletet csak két pont után lehet építeni, de igen, neked van igazad, nem az üzletszabályzatnak és az FLP-nek... és nem épp ti mondjátok, hogy a piac sosem fog betelni?